Du læser nu
At få en Tænkepause i julesokken

At få en Tænkepause i julesokken

taenkepause-gaven-anders-klostergaard-petersen-2-of-5

Min søde nisse har været på spil igen. Og denne gang med en Tænkepause – det hedder bog-serien. En lille pause i bogform. Jeg synes tanken er så fin, og kendte ikke konceptet før. Århus Universitet har nemlig udgivet 48 små bind – en slags pixi-bøger for voksne – der er tænkt som korte samtaler om højt og lavt med én der ved noget. En slags tænkepause. En samtale med en der kan give perspektiv og viden til hverdagen. De er korte, letlæste og et kærkomment lille pusterum, der dufter af tryksværte og analog tilstedeværelse, i disse skærmtunge tider.

taenkepause-gaven-anders-klostergaard-petersen-4-of-5

Udover den jeg har gået (Gaven), findes der tænkepauser om alt fra frihed til politik, litteratur, terror, Europa og smag, og bag på står der “En Tænkepause kan nemlig også være en gave. Er du begavet, så giv en gave, når du vil åbne verden.”, og tænk hvor er det fint. Hvor kender jeg mange, der ville sætte pris på sådan en lille Tænkepause. Jeg er ihvertfald glad for min<3

Måske det kunne være inspiration til årets mandelgave? De fås hos Saxo lige her.

taenkepause-gaven-anders-klostergaard-petersen-1-of-5 taenkepause-gaven-anders-klostergaard-petersen-5-of-5

affiliate-bar-1

 Kommentarer (3)
  • Jeg er også vild med Tænkepauserne. Kan klart anbefale den om myrer (!). Man får et inblik i det lille dyrs verden, som jeg ikke viste, har så alsidig og opfindsom.

  • Jeg er vild med tænkepauserne! Jeg anskaffede mig min første tidligere på året, år er blevet helt hooked. Det er også en fin ting at samle på og have stående i reolen. Det sjoveste er, når man tager hul på en om et emne, man ikke anede kunne være så interessant, som det måske viser sig at være.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top