Du læser nu
Mini-interview: 6 hurtige..

Mini-interview: 6 hurtige..

5-hurtige

Hej agurk – vi trænger til en update. How’s life? Puha – helt ærligt er jeg lidt januar-træt. Jeg føler mig ekstraordinært gennemsigtig og er blevet syg for anden gang siden nytår.. De sidste par dage har jeg således brugt på at gå og bjæffe som en træt søløve, og er efterhånden helt træt i både lunger og mavemuskler af at hoste sådan. Øv!

Nå, det lyder virkelig ikke særlig rart. God bedring! Men der er vel forhåbentlig noget lys for enden af tunellen? Tak tak. Og ja, det håber jeg. Lige nu glæder vi os begge to til at køre på skiferie i næste weekend. En uges ferie, frisk luft og – hvis alt går vel – lidt sol på næsen. Åh, hvor er det bare hårdt hårdt tiltrængt i år.

Ah ja, det er også rigtigt. Hvor er det nu I skal hen? Vi skal til Italien – til Super Dolomitti. Vi skal bo i en lille flække der hedder Colfosco, som vi har udset os de tidligere gange vi har været i området – forventingerne er helt i top, kan I nok høre;)

Jamen, det bliver da også dejligt for jer. Hvad med husprojektet – du sagde, at vi skulle krydse fingre for jer. Er der noget nyt? Ja, men ikke af den gode slags desværre. Vi bød på et hus i sidste uge, men sælger valgte at sælge til nogen, der ikke ville rive huset ned. Virkelig irriterende. Vi stod ellers klar med et færdigt husprojekt, bankgaranti og var klar til at gå igang med drømmeprojektet.

Øv, hvor ærgerligt! Hvad gør I så? Ja, det var en træls hurdle, men men – det var bare ikke meant to be… Der er ikke så meget vi kan gøre andet end at lede videre og håbe på, at der dukker noget endnu bedre op inden længe:)

Ok, det krydser vi fingre for istedet så. Og på falderebet – har I lavet noget sjovt i weekenden? Næ. Hostet, sovet, snottet, spist en fastelavnsbolle, set det sidste af Modern Family og hostet noget mere. Det er ren ynk;)

 Kommentarer (5)
  • Ha ha – du er herlig, selv når du er skidt 😉
    Rigtig god bedring og ha’ en fantastisk ferie 🙂

  • Og, hvor jeg glæder mig til at høre mere om jeres husprojekt! Vi lurer også på grunde (og huse man kan rive ned), men i andre områder end jer, umiddelbart, so don’t you worry 😉 Men klart husprojekt? Er det så fordi I har forelsket jer i et typehus? Manden min er ikke meget for at snakke tegninger mv, før vi ved hvordan grunden ser ud.. Der var jeg lidt mere at jeg gerne ville kunne gå i gang, når grunden pludselig var der.. Så gider man jo ikke bruge halve og hele år på at tegne og indhente tilbud 🙂

    Well, well, god bedring og god skiferie!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top