Du læser nu
Lidt hjælp til hverdagen..

Lidt hjælp til hverdagen..

simple-feast-3-of-13

annonce

Som nævnt igår har mit 2017 so far været præget af absolut underskud. Pre-pregnancy havde jeg en eller anden utopisk forestilling om at en graviditet fik alle kvinder til at strååååle, men for eget vedkommende har jeg mest følt mig som en død kat. En tyk død kat. En tyk træt død kat. Og bare det at få en hverdag til at hænge sammen, har til tider været en prøvelse – jeg har lagt al min energi på at kunne opretholde et normalt arbejdsliv (det er man jo lidt nødt til), men alt hvad der hedder madlavning, indkøb og øvrig husholdning, har jeg måttet udlicitere til Skjorten, der har taget det hele i stiv arm – men han har jo også et job. Og i perioder har kombinationen af kvalme og helt ustyrlig sult krævet, at maden stod klar på bordet i det sekund jeg trådte ind af døren fra job. En dag i starten af marts stoppede jeg for at tanke bilen på vejen hjem, og jeg var decideret stolt af mig selv, over dén ellers overseelige accomplishment. Jeg kunne noget. Efter job. Inden mad.

simple-feast-9-of-13

Og selvom alle naturligvis drømmer om kun at fylde deres gravide legeme med hjemmelavet mad af økologiske råvarer, så var det bare ikke en realistisk virkelighed. Takeout havde jeg slet ikke lyst til (pizza, ørl. thai, ørl. bagel, ørl. burger, trippel-ørl). Og når man er sulten som en ulv (en stor voksen han-ulv), så er tanken om en salat så lidt satisfying, at man nærmest griner ved tanken, selvom SMAG nu nåede at redde os mere end én gang. Jeg skulle have rigtig mad. Varm, rigtig mad.

simple-feast-2-of-13

simple-feast-4-of-13

Og hér kom redningen – Simple Feast. 100% økologisk, 80% plantebaseret, ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer og varm mad på 10 minutter. Hver dag. Tak. Virkelig – tak. Jeg ved helt seriøst og hånden på hjertet, ikke hvad vi havde gjort, hvis de her glas på magisk vis ikke var dumpet ned i vores hverdag. Min favorit er de italienske kødboller, mens Skjorten er helt syg med deres kalveragout.

simple-feast-6-of-13 simple-feast-7-of-13

Retterne leveres i glas, og skal blot varmes inden servering – man kan få en kasse med enten 4 eller 8 glas, og kasserne leveres hver måned med PostNord (godt isoleret i bæredygtige hampmåtter og genbrugspap). Råvarerne vælges ud fra sæson og er lokale i så vid udstrækning det er muligt. Glassene kan holde sig i mindst 3 uger i køleskabet. I kan læse mere i detaljer om konceptet lige HER.simple-feast-10-of-13 simple-feast-11-of-13

I sidste uge havde vi en gang kødboller med til middag hos Pix&Nix – det er ikke lige hos den travle børnefamilie, at man inviterer sig selv på middag i hverdagene, uden i det mindste så selv, at have maden med. “Spaghetti and meatballs” er en favorit fra deres tid i New York – ungerne elsker det, og det virkede oplagt, når nu vi gerne ville nå at se dem, inden vi rejste… Jeg kan ikke lade være med at tænke, at sådan en løsning som SimpleFeast også er oplagt for deres slags – børnefamilierne, der med deres utaknemmelige logistik-cirkus trækker på alle veksler for at få hverdagen til at gå op. Men det skal jeg jo nok selv erfare tids nok:)

simple-feast-12-of-13

Hyggeligt var det ihvertfald. Nix hjalp med at røre i gryden og toppede festmåltiddet ved at iføre sig sin Prinsesse Sofia-kjole. Kødbollerne fik tommen op af både børn og voksne, og en helt almindelig torsdag i forstæderne blev flankeret af god (og ikke mindst – let!!!) hverdagsmad, et glas rødvin til (nogle af) de voksne og vigtigst af alt tid til samvær…

Hvis nogle af jer skulle have lyst til at prøve SimpleFeast, så får i 100kr i rabat på jeres første ordre ved at skrive koden ACIE når i checker ud – I kan bestille SimpleFeast lige HER.

simple-feast-13-of-13

Indlægget er udgivet i samarbejde med SimpleFeast

 Kommentarer (10)
 • Det er også så drilsk, at de fleste af os gerne vil holde det hemmeligt i starten og forsøge at leve så normalt som muligt. Det tror jeg faktisk gør en graviditet endnu mere uudholdelig i starten. Jeg var sikker på at mine kollegaer (havde kun mandlige) ikke havde opfattet noget ved min den første, men de havde bemærket min store ekstra bunke af frugt på mit skrivebord.

  Håber at du går en række gode måneder i møde her hen over sommeren.

 • Ah. Jeg forsøger virkelig at finde noget positivt at sige ved at være gravid om sommeren :-). Hey – du behøver ikke købe dyre graviditetsjakker!! Glæder mig til at følge din rejse. Hvad med hustingen – er det i bero eller leder i videre? Endnu en gang kmpe tillykke 🙂

 • 4 glas kødboller i tomatsauce for 657 kr?? Tager du pis på mig? Fint, at din økonomi er til den slags – det er min ikke. Lidt hverdagsrealisme er velkommen!

  • Kære Anette. For mig er der absolut intet kriminelt (eller urealitisk) i at bruge 164kr på et aftensmåltid for 2 voksne mennesker (.. og lidt til frokost dagen efter), men sådan er vi så forskellige, har forskellig økonomi og fred være med det. Når det er sagt, så tror jeg du er gået forkert, hvis du bliver stødt over den slags – det er jo ikke ligefrem et billigt spareliv, der portrætteres hér på matriklen, og det må da være træls, at få kaffen galt i halsen på den måde, på daglig basis:)

   KH

  • Jeg tænker ikke at det skulle være et alternativ til at lave “rigtig” mad. I forhold til at købe pizza eller sushi til hele banden, så kunne en af disse retter være et godt alternativ. Plus at du ikke skulle vente på levering, fordi du allerede havde glassene til at stå til en snæver vending.

  • Nu behøver det jo ikke være hver dag man laver sådan en måltid. Men hvis du kigger på hvad det ellers ville koste at bestille mad udefra, så vil jeg mene pengene er givet godt ud.

   Jeg ser heller ikke nogen skam i at bruge lidt ekstra på et godt og nemt måltid.

 • Åh hvor jeg kender det! Kunne heller ingen ting. De er virkelig guld værd de mænd 😉 Nu her med 1 måned tilbage er det ca samme status! Må igen smide mig på sofaen omkring kl 17 hvor energien er brugt op. De glas der lyder ret genialt! Må helt sikkert afprøves så tak for rabatkode 😃👌🏻 Og altså igen kæmpe stort tillykke til jer begge med baby på vej 😊😊😊

  • Puha – jeg er ikke helt sikker på, at jeg glæder mig. Har virkelig nydt, at være ‘normal’ i et par uger.. Og mange tak – jeg smilede af din kommentar med barsel forleden (inden jeg havde fortalt jer det) <3

  • Ja det kan jeg godt forstå – der er virkelig noget logistik der skal gå op 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top