Du læser nu
#Onsdagsønskelisten

#Onsdagsønskelisten

onsdagsoensker-26042017

affiliate-bar-1

Det er onsdag og tid til en ny onsdags-ønskeliste. Den bærer præg af forår og af at jeg har tilbragt den sidste uge under sydlige himmelstrøg og varmere temperaturer, for herhjemme er det godt nok stadig koldt. 4 grader, sagde min telefon imorges. Og det er maj lige om et splitsekund – gisp!

Foråret og de varmere temperaturer MÅ komme. I weekenden var vi ihvertfald ude og købe nogle nye loungemøbler til altanen i en forventning om, at skulle tilbringe nogle dovne dage derude med gang i grillen og kolde drinks. Vi skal indvie den i weekenden. Altanen, altså. Og de nye møbler. Så temperaturen må gerne lige stige lidt, tak.

Og med altansæson kommer forårsgarderobe. Den lyserøde (.. acie-farvede) læderjakke prøvede jeg i Mango på Gran Canaria, men havde glemt min pung og kunne ikke overtale min mand til at betale 99euro (hallå – steal!) for en lyserød læderjakke til mig. Hmpf. Overvejer nu at bestille den online i stedet. De lyse jeans har det perfekte fit, men er er en ren utopi med min voksende mave – det er ellers så pænt med det snit. Den blåternede kjole er den samme som den jeg viste frem hér, og jeg er jo ikke bleg for at købe samme sag i flere farver, så som sagt, så gjort;) Og hatten! Åh hatten! Sådan en skal sidde på mit hovede til sommer.. I første omgang forsøger jeg at kaste mig ud i en DIY-version, men if all else fails, kan den altså erhverves på Etsy for en ganske beskeden sum, med præcis den tekst man ønsker sig <3

HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER// 7. HER // 8. HER

 

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top