Du læser nu
Lyse jeans og flæsestrik..

Lyse jeans og flæsestrik..

moss-copenhagen-frill-sweater-7-of-13

Det føles som evigheder siden, at jeg har lagt et decideret outfit-post op, men hér får I altså et – I er nemlig flere, der har spurgt ind til, hvad jeg har på, på billedet nedenfor:)

Jeg er over halvvejs i graviditeten (crazy nok) og stadig i sådan en proces med at finde ud af, hvilket noget tøj, man propper sådan en voksende mave i. Det er efterhånden lang tid siden, at jeg er vokset ud af mine bukser og når man i forvejen er lang, er der ikke så meget ekstra længde at give af på trøjerne – pludselig sidder alt og svæver oppe omkring navlen… Jeg har derfor stocket ekstra op på Sue Long fra SamsøeSamsøe, som jeg bruger hver eneste dag – som underkjole under kjoler eller som en lang top under strik.

For et par uger siden faldt jeg over den her strik i Moss Copenhagen, og der er både god stretch i og lidt ekstra længde takket være den fine flæse. Så jo – den røg med hjem og bruges flittigt både på job og i weekenderne <3

Jeans – H&M // Strik – Moss Copenhagen // Sko – ASOS // Taske – Chanel // Solbriller – Forever21

 

moss-copenhagen-frill-sweater-13moss-copenhagen-frill-sweater-1-of-13moss-copenhagen-frill-sweater-4-of-13 moss-copenhagen-frill-sweater-2-of-13moss-copenhagen-frill-sweater-9-of-13 moss-copenhagen-frill-sweater-3-of-13 moss-copenhagen-frill-sweater-9-of-13 moss-copenhagen-frill-sweater-13-of-13

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top