Du læser nu
Stort og småt: Regnvejrssøndag og fødselsdag..

Stort og småt: Regnvejrssøndag og fødselsdag..

pandekage-opskrift-weekend-regnvejr-4-of-5

[Min opskrift på pandekager har jeg tidligere delt her. Og på rabarberkompot her]

Skjorten fylder år idag, og som det sig hør og bør, når man har fødselsdag, er han således blevet fejret hele weekenden. Følleweekend, som det hedder. Og hvad ønsker min Skjorte sig så til sådan en følleweekend? Jo. Det er simpelt. Sådan er mænd, jo gerne;)

Lørdag: offline-tid, et dyp i havet ved Lumsås Strand, den store frokosttallerken på Rørvig Kro (til ham altså – jeg valgte, naturligvis, en rejemad) med gode venner og sol on the side, en eftermiddagslur til Tour de France og hans favorit-takeout på sofaen.

Søndag: hjemmebagte boller til morgenmad, regnvejr, pandekager, Tour-afslutning og biograftur ind og se den nye Dunkirk i Lyngbys nye luksussal, hvor man kan få fødderne op (ok – sidstnævnte er mest for min skyld. Jeg bliver lidt træt af at sidde for længe).

Mandag: Morgenmad på sengen (æg, bacon, thebirkes og Cocio), en gave, resten af pandekagerne fra igår og middag på MASH. Like every year. Han må bestille den allerstørste bøf og ligeså mange cocktails han har lyst til – jeg skal nok køre;)

Jo. Det er ikke svært at imødekomme hans fødselsagsønsker, og på en eller anden måde fortjener han lidt ekstra i år – første fødselsdag som min husbond og sidste fødselsdag uden at være far. Bare os to<3

pandekage-opskrift-weekend-regnvejr-1-of-5

[Heinz tricket <3]

pandekage-opskrift-weekend-regnvejr-2-of-5

[Slap søndag – regnvejr, Tour-afslutning, vasketøj, Skjorte-strygning og pandekagebagning<3]

 pandekage-opskrift-weekend-regnvejr-5-of-5

[Og heldagsregn trommende på ruderne….]

 

 

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top