Du læser nu
Roadtrip, forsinket føllegave til jer og min litteratur-liste du moment..

Roadtrip, forsinket føllegave til jer og min litteratur-liste du moment..

mofibo-abonnement-gratis-giveaway-6-of-9annonce

[Lydbog – tjek, køresnacks – tjek, højt humør – tjek, godt selskab – dobbelttjek. Jeg har hyret Skjorten som chauffør og sat kurs mod Herning – der venter et møde, jeg forhåbentligt kan fortælle mere om inden længe. Let’s go ladies!]

mofibo-abonnement-rabatkode-1-of-1

Og i dagens køre-anledning har jeg en lille treat til jer – den perfekte roadtrip-treat, hvis jeg selv skal sige det. Da jeg i sin tid fortalte jer, at I skal være tanter, fortalte jeg også, at jeg var dykket ned i lydbøgernes verden – og det har jeg holdt ved. Det sidste lille halve år, har jeg konsumeret lydbog efter lydbog. Det gik så godt med Papmaché-reglen i alperne, at det smagte af mere.

mofibo-abonnement-gratis-giveaway-9-of-9

Og nu har jeg altså fået lov til at give jer 30 dages gratis adgang til Mofibo, så I også kan få lov til at opleve lydbøgernes mange glæder. Eller. Det er jo ikke kun lydbøger man kan hygge sig med på Mofibo, men nu er det bare lige dét jeg selv har kastet min kærlighed på. Jeg ved godt, at jeg ikke er den første (og sikkert ej heller den sidste), med netop dét tilbud denne sommer, men måske, der stadig sidder et par af jer derude, der har en sen sommerferie i vente? Eller bare ikke har det fået gjort endnu? For at “indløse” gaven skal I bare bruge koden ACIE2017, når I ‘tjekker ud’. Koden gælder indtil udgangen af september for nye brugere af tjenesten, og I skal huske at afmelde jer igen, hvis I ikke vil fortsætte abonnementet.

mofibo-abonnement-gratis-giveaway-7-of-9

mofibo-abonnement-gratis-giveaway-1-of-1

Billederne er fra weekendens sommerhus-tur, hvor jeg endelig fik taget hul på Katrine Engbergs “Blodmåne” – mega god! Hér (på landet, altså) er jeg iøvrigt virkelig glad for at man kan hente bøgerne til offline-brug for vi har klassisk dårligt sommerhus-signal. Jeg tænker, at samme kan være en fordel for jér der måske skal på roadtrip eller ligge ved en strand i det store udland, hvor der ikke lige er gratis wifi….

mofibo-abonnement-gratis-giveaway-4-of-9

Derudover har jeg altså følgende sager på min ‘lytteliste’… ‘litteratur-liste’.. Jeg ved ikke, hvad der er det bedste ord;)

 1. Katrine Engberg – Blodmåne (.. Katrine Engberg er en (for mig) ny krimi-favorit.. Perfekt sommerhus-litteratur)
 2. Sara Blædel – Bedemandens Datter (jeg læste på et tidspunkt, at Sara Blædel var gået i ‘praktik’ som bedemand, for rigtigt at researche til den her bog)
 3. Paula Hawkins – Kvinden i toget (den har jeg tidligere tippet om som film – jeg tænker, at bogen også må være god!)
 4. Margaret Atwood – Tjenerindens Fortællinger (bogen bag “A Handmaid’s Tale” – mens vi venter på nye afsnit.. kom nuuuuu)
 5. Julie Hastrup – En torn i øjet (dette er efter tip fra min mest belæste ven, Emily – vi plejer at have meget ens litteratur-smag, så jeg satser på, at denne også er et hit)

Jo, det er min liste du moment. Har I mon gode sager på jeres lister? Jeg forestiller mig også, at lydbøger og podcasts bliver min redning, når jeg på et tidspunkt skal bruge mit liv på 1. at amme og 2. at trille rundt med en barnevogn i forstæderne, så det vil kun være godt at få fyldt godt på listen inden jeg pludselig sidder med en Cornichon i armene (årrrwww…. #snart).

mofibo-abonnement-gratis-giveaway-5-of-9

mofibo-abonnement-gratis-giveaway-2-of-9

 Kommentarer (15)
 • Jeg kan godt anbefale Lisbeth Zornigs to bøger, Arkimedes og Bundfald, hvis man er til det krimi/spændingsagtige. Jeg var også meget glad for Maria Gerhardts Der bor Hollywoodstjerner på Vejen. Transfervindue er også god, den læste jeg i stedet på Mofibo. Jeg har også læst alle Kim Leines bøger derinde, som jeg ELSKER! Jeg tør ikke lytte til dem, af angst for at det er en dårlig oplæser, der ødelægger det hele for mig;-) For de findes desværre ind imellem. Jeg måtte f.eks. stoppe midt i en af Jussi Adlers bøger, fordi oplæseren forsøgte sig med en bornholmsk accent – det kunne jeg simpelthen ikke overskue, haha!
  Ligenu lytter jeg til Kvinderne fra Thy af Maria Helleberg, som jeg faktisk synes er overraskende god. Og også en god oplæser:-)

 • Har du egentlig løftet sløret for hvornår du har termin? Det er selvfølgelig helt ok, hvis du gerne vil holde selve datoen privat, men så måske bare måneden. #nysgerrig, men synes det er hyggeligt…. 😘

 • Jeg er vild med mofibo. Fik selv abonnement kort inde i min barsel og det var fantastisk da jeg havde en måneds tid hvor baby kun ville sove på mig. Jeg har også brugt det meget at læse på telefonen mens min pige stadig sov i soveværelset og det ikke lige var til at ligge med lyset tændt og læse. Og så selvfølgelig alle de lydbøger jeg har hørt mens jeg har trasket rundt med barnevognen. Nu hvor jeg er tilbage på arbejde hører jeg primært lydbøger på cykelturen til arbejde – med en times cykling om dagen når man alligevel at høre en del. De bøger du nævner er enten på min liste eller allerede læst. En af mine seneste favoritter er Stephanie Meyer – Kemikeren. Af dansk/skandinavisk krimi er jeg til Lars Kepler, Øbro og Tornbjerg, Viveca Steen, Hjort Rosenfeldt og Lotte og Søren Hammer.

 • Tusind tak for den fine gave har længe tænkt at jeg skulle prøve det så nu er det nu: )Skal tolv dage til Spanien så det er perfekt: ☺️😎

  Men måske et lidt tosset spm-Forstår dog ikke helt hvordan man bruger koden🙈Ligenu får jeg bare prøveperiode som Mofibo har😳

 • Jeg kan anbefale Arvingen af Simona Ahrnstedt, den lyttede jeg mig igennem meget hurtigt. Efterfølgeren “Løftet” er jeg dog ikke lige så vild med.

 • Ih det kan altså være skønt at være på roadtrip også selv bare kort i lille Danmark 🙂 Syntes godt nok jeg hører om Mofibo alle vegne og jeg overvejer da mere og mere om jeg skulle give det et go, men nu må vi se 🙂 God dag til dig

 • Jeg kan informere dig om, at Mofibo er GENIALT til nat-amning! Man kan skrue ned for lysstyrken og ændre baggrunden til sort, så man ikke får forstyrret øjnene (både egne og babys) med for meget lys midt om natten. Og så kan det faktisk lade sig gøre at sidde med spisende baby på den ene arm og telefonen i den anden hånd 👌🏻 På den måde har jeg fået læst meget med begge mine børn.

  • Ja, det vil jeg også gerne vide. Jeg kunne ikke sove den ene nat i sommerhuset (waaaah), og endte med at ligge og lytte til Blodmåne.. havde været perfekt at kunne dæmpe lyset.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top