Du læser nu
10 gange blød cashmere til efteråret..

10 gange blød cashmere til efteråret..

10-gange-bloed-cashmere-kashmir

affiliate-bar-3

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at min overlæbe ikke stadig dirrer fugtigt hér i sensommer-varmen. De af jer der følger med på instagram, har måske set min story fra, da jeg forleden ved rent og skær tilfælde havnede i det rene paradis iform af blæser-udsalg i Bauhaus. At have intet mindre end 10 blæsere blæse en blid brise i min retning, er det tætteste jeg kommer på normal kropstemperatur den sidste måned. Ish. Ihvertfald. Næste gang vil jeg gerne være højgravid i februar. Tak.

Jeg var til noget fødselsforberedelse på Riget for et par uger siden, hvor jordemoderen leverede en meget malende beskrivelse af en nybagt mor, der havde forsøgt at klemme sig i et par jeans efter fødslen. “Noget af det mest smertefulde jeg nogensinde har været vidne til”, sagde hun blandt andet. Og vi ved jo allesammen hvad vej det går – vejret altså. Pludselig en morgen vågner vi, og så er det blevet koldt.

Og således opstod tanken (.. fantasien?) om en slags voksensparkedragt i 100% cashmere. Blødt med blødt på. Et par dage senere, spottede jeg en kvinde i netop sådan en type outfit, oppe i mit nye hood – og konstaterede dermed, at det altså måtte være helt socialt acceptabelt, at iføre sig den slags på de kanter. Og I ved hvordan det er – skik følge eller land fly. Så nu er jeg jo nærmest nødt til at finde mig sådan et sæt.

Den lyserøde har jeg allerede klikket hjem (I behøver ikke, at sige det – jeg ved godt, at jeg er ligeså forudsigelig som en Morten Korch-film…), så nu mangler jeg bare et par dertil-passende benklæder. Det kunne godt blive nr 2. Eller nr 10. Tilsæt blød barselsknold, mine lyserøde sneakers, en Cornichon i favnen, og jeg tænker, at mit ‘going-home’-outfit til hospitalstasken er sikret.

1 HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER

 Kommentarer (9)
 • Jeg kan stadig ikke få billedet af Kronprinsesse Mary, der forlader Riget i stramme jeans efter en fødsel, ud af hovedet….

  Av for s*tan, sir jeg bare.

  Det kan selvfølgelig være, at det var hende jordemoderen refererede til 😉 😀

  • Hahaha – gjorde hun det!? Det’ ik’ for sjov, sådan at være prinsesse hva’?!

  • Oh yes. Marie gjorde det faktisk også. Ikke jeans, men en meget stram buks efter Athenas fødsel.

   De må virkelig være lavet af noget særligt, de prinsesser

 • Uhh, bukser nr. 2 ser meget lækre ud. Hvis du klikker hjem, må du gerne lige sige om de er gode 🙂
  Pøj pøj 💙

 • Jeg ville bare lige tippe om denne baby plaid https://carebyme.dk/product/baby-powder-730/
  Den findes i en mere hidsig pink, blå og grå også – den er i ren cashmere, og er i størrelse så den kan bruges som et lille tørklæde efter eller laves om til pudebetræk.
  Den er produceret som en del af et udviklingsprojekt for kvinder i Nepal. DESUDEN går den i vaskemaskinen!!
  jeg har netop selv købt det til mine venners lille søn, og her i løbet af sensommeren kom de betræk på og brugte det som udedyne.
  Derudover klikkede jeg en af deres plaider hjem til mig selv og synes deres hyggetøj Mynthe ser vidunderligt ud 🙂

  Tip hermed givet videre (Y)

 • Det er hvertfald en rigtig god ide med noget blødt. Men samtidigt vil jeg også sige at man ret hurtigt kommer til at føle sig lidt nusset og kedeligt i blødt tøj. Så sørg for at købe noget lækkert hyggetøj med fine detaljer, eller print, så du kan føle dig både comfy og fin.

 • Hehe, jeg husker godt hvor varmt det var dengang man var gravid. Jeg er normalt kuldeskær, men vinteren synes bare dejlig varm det år. Vil sige min kropstemp stadig ikke er hvad den har været. Meen tæt på. Når det er sagt kan jeg varmt anbefale løse bukser med masser af plads til – ja en voksenble- for det er oftest sådan det man er iført, når man kommer ud af sygehuset. Og ellers en lang kjole – meen løse bukser med masser af plads kan også gøre det 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top