Du læser nu
Onsdagsønskelisten..

Onsdagsønskelisten..

onsdagsoenskeliste-20092017affiliate-bar-3

Jeg har forsømt den, onsdagsønskelisten, i nogle uger – der har bare været så meget andet, at det der med webshopping ikke lige har været top of mind… Og så skal jeg da være ærlig og indrømme, at det er sjovere, at lave onsdags-ønskelister, når det giver mening faktisk at købe noget af det selv. Men lige nu, hvor mit korpus på det nærmeste er ved at sprække på midten, holder jeg mig altså i shoppeskindet. Meeen – hér er altså nogle af de sager jeg har på listen. I kan nok se hvilken farvepalette mit efterår gerne skal have – og så skal det være noget med blød strik, denim og flade støvler og sneakers. Passende barsels-garderobe, tænker jeg:)

1 Gina Tricot // 2. Vila // 3. Zara // 4. Puma // 5. Gina Tricot // 6. Gina Tricot // 7. Gina Tricot // 8. Vila // 9. Weekday // 10. Acne

(de lyseblå jeans fra Weekday ser måske ikke ud af meget, men er altså min yndlingsmodel – jeg har vist dem på HER).

her

 Kommentarer (12)
 • Jeg skyndte mig ud og købte den vinrøde kjole, efter jeg læste dit indlæg. Den er SÅ fin. Super smuk farve og passer så fint her til efteråret.

 • … og den vinrøde kjolen! Superfin! Er selv VELDIG gravid nå, så det er ikke noe poeng i å shoppe nye klær. Mye fint å se på, da <3

 • Jubii! Jeg elsker onsdagsønskelisten – især fordi vi har mere eller mindre den samme smag. 😄 Ironisk nok klikkede jeg selv kjolen fra Vila hjem igår, og glæder mig helt vildt til den dukker op på mit dørtrin. 😍

  • Tak Sara<3 Kan du ikke lige skrive om den er et hit IRL, når den kommer? Jeg tænker, at den er virkelig pæn OG iøvrigt kan forsvares som amme- og barselsvenlig, og derfor virkelig burde komme herhjem og bo hos mig <3

  • Det kan du tro at jeg kan! 😘 Jeg venter stadig spændt på at den dukker op. Jeg har dog lidt en mistanke om at den måske bliver en kende kort på mine 1.82 cm., men nu må jeg se.. Måske den så i stedet kan du med et par mørke jeans under i stedet for. 😄
   Og ja, den er virkelig fin og amme-venlig. Synes blomme/bordeaux er sådan en fin måde at få lidt diskret farve ind i efterårs/vintergarderoben. ☺️

  • Så har jeg endelig modtaget kjolen, og med frygt for at skuffe dig, så er den sendt retur igen. Øv! 😔
   Kjolen i sig selv var egentlig meget fin og farven var helt perfekt, men med min lange krop var kjolen mere en lang bluse end en kjole – det havde jeg kunnet leve med, hvis det ikke havde været for det faktum at kjolen absolut ikke kunne dække mine bryster. Jeg bestiller normalt vila/vero moda i en str. L pga. min lange krop og store barm, men kjolen dækkede ikke engang halvdelen af min barm i hverken størrelse L eller XL. Til gengæld var den alt for stor på armene i især str. XL, så enten er min krop helt mærkeligt sammensat eller også er der gået et eller andet helt galt med pasformen af den kjole. 😳😂
   Æv bæv. Havde ellers glædet mig sådan til at få den hjem. 😖

 • Sikke en fin ønskeliste – især Puma’erne 🙂 Jeg har lige et forslag til en onsdagsønskeliste, som du kan bruge, hvis du har lyst: Ammevenligt tøj. Jeg venter selv en søn til november, og mangler ammevenligt tøj til mig selv. Selvom man er på barsel, vil man jo gerne være både praktisk, comfy og fin i tøjet 🙂

  • Det er en mega-god idé – den noterer jeg:) Jeg må dog hellere lige samle mig lidt efaringer før jeg kloger mig alt for meget, men giv mig lige en måneds tid, så er jeg der. Tak for input!

  • Det tænkte jeg netop på! Er selv nybagt( 2. gangs) mor og igen er det bare virkelig svært at finde almindeligt og pænt tøj som er ammevenligt og som ikke klæber til efterfødselsdellerne/ammedepoterne

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top