Du læser nu
Fredagsføljeton: 7 hurtige til… Skjorten.

Fredagsføljeton: 7 hurtige til… Skjorten.

christine-acie-bryllup-skjorten

Hej Skjortefar. Vi har set på instagram at Cornichonen er kommet (og glæder os til at få hende at se i dette forum også * host host *). Stort tillykke med den lille ny – det må være ret vildt! Er du landet ok i far-rollen?
Ja, det vil jeg mene. Uanset hvor meget man forbereder sig, så tror jeg aldrig man kan være klar til noget så specielt som det at blive far, men det føles helt rigtigt.

Fedt – det er vi glade for. Og hvad med fødslen, var det en wild oplevelse?
Ja, det var hånden på hjertet, nok det mest fantastiske jeg nogensinde har oplevet. Det var hårdt at se sit et og alt have ondt og være presset, men hun kæmpede bravt hele vejen og klarede det hele så flot. Da Baby E så kom ud til os og blev placeret på maven af hendes mor kl 07.24 der tirsdag morgen, kunne jeg ikke andet end knibe en tåre og føle mig som verdens mest lykkelige mand med min lille nye familie.

I har også virkelig haft travlt lately – med hus og nu med den lille dame. Har I nået alt det I ville, inden hun skulle komme?
Det vil jeg mene. Alle de store ting er ihvertfald på plads og så må detaljerne komme løbende.

Dejligt – nu har vi ikke rigtigt haft lejlighed til at snakke med dig før. Hvorfor egentlig? Er det Agurken, der holder dig for sig selv, eller er du lidt sky anlagt?
Det er nok primært min skyld. Jeg har ikke helt samme online presence som hende. Jeg er stor forbruger af mange forskellige sociale medier, men mit arbejde har nok ihvertfald de senere år gjort at jeg ikke “deler så meget ud af mig selv” da jeg har en del forskellige kunder i mange forskellige brancher, så jeg foretrækker indtil videre at holde mange ting lidt mere private.

christine-acie-bryllup-skjorten-1

Okok – det er jo også fair nok. Men nu stiller du altså op alligevel, så vi må hellere sørge for at udnytte chancen: hvad er det bedste ved at være instagram-husband?
Well, for det første at jeg har fået en gruppe af ligesindede i #koneklubbens mænd – vi kan snakke meget og længe om alt det bag kameraet. Men ikke mindst at man får lov at spise den lækre mad der ofte bliver foreviget på billederne…

… og det værste?
At man skal vente med at spise den lækre mad der bliver foreviget på billederne til billederne er taget (det kan godt føles som evigheder når man sidder med tømmermænd og savler over en omgang bacon fx.)

Haha, ok det lyder heller ikke særlig fedt. Men her på falderebet – betyder det her, at vi får lov til at se lidt mere til dig fremadrettet, eller skal vi forvente, at det her var et one-night-stand?!
Måske, jeg støtter ihvertfald 100% op om hendes lille imperie, så hvis jeg kan bidrage med noget så gør jeg det selvfølgelig gerne.

Ok – vi krydser fingre;) God weekend og nyd dine to damer! 

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top