Du læser nu
10 ting jeg vil lave i November..

10 ting jeg vil lave i November..

insta-1-of-1-2

Så blev det November. Efterår for alvor. Og et skridt ind i den tidsregning, der ikke har eksisteret for mig siden jeg opdagede, at jeg var gravid i starten af januar. Nyt og ukendt territorie <3 Hér er hvad jeg vil bedrive tiden med:

 1. Gå i babybio for første gang, og håbe, at det er en succes… Den 8. skal jeg se “A Bad Moms Christmas” – kryds lige fingre for mig. Og os. 😉
 2. Trille lidt flere ture med vognen. Gøre det til en mere fast del af vores rutine. Jeg sætter stor pris på både den friske luft og motionen.
 3. Købe den her parka fra Hafnium
 4. Være helt alene hjemme med Cornichonen i flere dage, fordi Skjorten skal til Paris med job. Gisp. Det er ikke sikkert I hører så meget fra mig lige i de dage 😉
 5. Bage den her kage. Igen.
 6. Være bedre til at øve det der med at ligge på maven. Cornichonen altså. Ikke mig. Jeg kan godt selv finde ud af det.
 7. Finde en måde, hvorpå jeg kan få nogen til at strikke den her til mig, når nu Ganni-varianten var helt latterligt kort på mit lange korpus.
 8. Begynde at jule. Vores første jul på Kysten. Vi drømmer allerede om familieudflugt til juletræsplantage, julesokker på kaminen og juleaften med vores kære i vores nye smukke hjem. Jo. Julen må ikke forsvinde mellem fingrene på os i år, så jeg sætter tidligt ind! Er der andre, der er også gerne vil i tidlig julestemning, så vil jeg anbefale at I svinger forbi HER.
 9. Prøve at skære ned på indtaget af kanelstang fra Lagkagehuset (..  #cravingdumoment)… Der er noget med, at graviditeteskiloene bliver hjulpet på vej af amning, men det hjælper nok ikke, at køre minimum én kanelstang om ugen. Så deeet. Og nu er det jo December lige om lidt.
 10. Bestille Aarstidernes kvikkasse – jeg er gået sur i arsenalet af hverdagsopskrifter og har brug for ny inspiration. Og mad, der kan laves hurtigt.

Hvad skal I mon lave i November?

 Kommentarer (21)
 • Du kan tro at dén sweater er øverst på strikkelisten! Jeg er desværre super langsom strikker, så jeg vil ikke tilbyde dig at strikke til dig. Den er mægtig fin og de kloge strikkedamer siger at den ikke er spor svær at strikke, selvom det ser sygt kompliceret ud!.. Speaking of, hvis du finder en hurtig strikkedame, så check lige Petite Knits opskrifter ud – De er SÅ fine til baby!

  • Ja, jeg følger både Petite Knit og StrikDet på Insta – de laver sååå fine ting <3

 • Ååh den sweater har jeg også kigget på 😍 – den er ret fin. Når jeg (engang i en – forhåbentlig ikke al for fjern – fremtid) får lært at strikke, så vil den helt sikkert komme på opgavelisten.
  Men pt er der fuld fart på hækleprojekterne… så mange babyer – så mange babytæpper der skal hækles 😆😜 (hej hej fra mormor 👵🏻👋🏼)

 • Åh din november lyder hyggelig! Jeg skal desværre skrive eksamen.. Men nok også på en overnatning på Skodsborg 😊
  Hvis du mangler inspiration til aftensmaden, kan du også prøve Måltidskassen fra Coop. Så kan du også få leveret dine dagligvarer samtidig. Og ja, jeg arbejder der, så derfor denne lille reklame 😊

 • Åhhh, jeres jul kan da kun blive fantastisk i de nye rammer! Og så et lille tip fra en mor til en anden 😉 Selvom Årstiderne kalder deres kasse “kvikkassen”, har jeg tit oplevet at bruge 45+ minutter på maden, fordi der var SÅ meget der skulle snittes… Jeg kan derfor sende mine bedste anbefalinger afsted til Kokkens Hverdagsmad i stedet for. Det meste er tilberedt på forhånd, så det bare skal lunes i ovnen. DET er virkelig smart og gør livet med småbørn lidt nemmere 😉

  • Jeg kan kun anbefale babybio. Netop fordi alle andre også havde babyer så var der ingen stress hvis baby skreg lidt eller man var nød til at gå ud og skifte midt i det hele 🙂

   Og også en stor anbefaling til kvikkassen herfra 🙌🏻

  • Det glæder jeg mig SÅ meget til. Selvom det også er lidt angst at skulle ud. Med baby i bilsæde und alles, haha 🙂

  • Jeg skal have købt gaver til pakkekalender og en jule-familietur til Paris med mormor, morfar, moster, onkel, fætter, far og mor (altså Veronicas)

  • Tak for tippet – den har jeg bestilt nu. Jeg tænker vi giver det et skud – Kvikkassen fra Aarstiderne var udsolgt (!?), så jeg tog det som et tegn 🙂

 • Jeg skal holde Mortens aften med familien, og et par uger efter, julekagebagning med selv samme. Min mormor gik bort i januar for snart to år siden, men specielt denne tid på året syntes jeg er svær at “finde ud af” nu hun ikke er her mere, til at samle familien til alle de begivenheder hun plejede.

  • Guuuud – jeg havde jo helt glemt Mortens Aften!! De sidste par år har vi kørt Thanksgiving i New York, så Mortens Aften er lidt gået i glemmebogen.. Måske man skulle genoptage traditionen?

 • Dejlig baby du har og så søde bukser:-)
  Fin liste, nyd dine valg og vejret:-)
  Jeg skal på julemarked, ud at spise fint, ordne på gården, samle de sidste madæbler, plante hindbær ud(de spreder sig som ukrudt og jeg elsker det).
  En dejlig november ønskes du!

 • Jeg vil bare lige sige at herhjemme øvede vi altså mavetræning det første lange stykke tid ved at hun lå på maven på vores brystkasse og kiggede op på os. SP sagde det var ligeså godt som at være på maven alene. Og så er det max hyggeligt 😊

  • Det sagde min sundhedsplejerske også. Altså det med at ligge på maven på ens bryst.
   Jeg var også pænt dårligt til at få det øvet på gulvet – og særligt anden gang var det helt hat. Men et eller andet må have virket, for lillebror var god til at holde hovedet fra et tidligt tidspunkt. Så hej-hej til den dårlige samvittighed – og op på maven/brystet med cornichoner

 • Jeg starter hårdt ud med flytning. Den første lejlighed som min kæreste og jeg skal bo i længe forhåbentlig. En lejlighed med fin altan og liiiiige midt i Odense.
  Passe hund for mine forældre, nusse hende til døde og gå lange ture.
  Lave en adventsdekoration (kaldenderlyset er for optimistisk).
  Udforske Odense, mit nye hjem ❤️

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top