Du læser nu
Fredagsføljeton: 7 hurtige til… Cornichonen.

Fredagsføljeton: 7 hurtige til… Cornichonen.

7-hurtige

Kære Cornichon. Tillykke med din 1 måneds fødselsdag idag! Wauw, hvor tiden flyver – hvordan har du det? Mange tak, mange tak. Jeg har det fint tak. Jeg er landet godt i min nye chefrolle, og føler at jeg har fået god styr på mine medarbejdere (.. mor og far) allerede nu.

Nå, det var da imponerende… Hvad har du fået den første måned til at gå med? Ikke så meget egentlig.. Jeg spiser en del, sover en del og så prøver jeg at holde mine forældre beskæftigede ved at begave dem med et par bleer i ny og næ. De skal jo gerne aktiveres, sådan nogle forældre.

Det lyder ihvertfald til, at du har helt fod på dem. Men er der ikke også noget med, at du allerede har været ude og frekventere flere af byens restauranter? Jo jo, det er rigtigt. Jeg kan godt lide, at komme lidt ud og socialisere… og se verden. Og så ligger det jo i generne det der med at være begejstret for god mad – og så længe min mor sørger for at spise croissanter, så får jeg jo også lidt. Så det prøver jeg at opfordre hende til at gøre. Ofte.

Ja, men croissanter er også lækre. Hvad har været månedens yndlings-outfit? Godt spørgsmål – jeg har to forskellige. Derhjemme ligger jeg helst i bar mave og putter med min mor og far under dynen. Er vi ude i byen, har jeg været ret glad for den her jersey-heldragt med hjerter. Den er virkelig rar. Og så de pandabukser min mormor har strikket til mig. Dem er jeg også ret glad for.

De er også super fine! Speaking of bedsteforældre – har du fået charmet dem endnu? Ja, det var ikke ret svært. Både min mormor&morfar og farmor&farfar er ret begejstrede for mig, men det kan man jo ikke fortænke dem i. Se lige hvor lækker jeg er;) Det samme gælder i øvrigt min smoster og onkel.. Folk er så nemme. En enkelt mælkebøvs og man har dem…

Selvtilliden fejler da ikke noget i hvertfald;) Hvad skal du så lave i November? Ikke så meget. Min mor bliver ved med at snakke om at ‘finde en rytme’, men det ved jeg altså ikke om jeg gider. Det lyder lidt kedeligt og forudsigeligt.

Bevares, men mon ikke din mor ville sætte stor pris på det?! Du virker, når det er sagt, meget rolig.. Hvordan er det med det – spil for galleriet eller? Nææ.. Jeg er ret rolig. Altså. Det meste af tiden. Ikke lige når jeg er sulten, men det er vist noget instinktivt. Men min mor og far er også ret rolige, så det smitter nok lidt af på stemningen generelt..

Det kunne man da godt forestille sig… Tak for snakken, Cornichon. Det var rart, at snakke lidt med dig, nu vi har hørt så meget om dig fra din mor. Du må hilse hende, iøvrigt. Og rigtig god weekend!

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top