Fredagsføljeton: 7 hurtige til... Cornichonen. - Acie

Fredagsføljeton: 7 hurtige til… Cornichonen.

7-hurtige

Kære Cornichon. Tillykke med din 1 måneds fødselsdag idag! Wauw, hvor tiden flyver – hvordan har du det? Mange tak, mange tak. Jeg har det fint tak. Jeg er landet godt i min nye chefrolle, og føler at jeg har fået god styr på mine medarbejdere (.. mor og far) allerede nu.

Nå, det var da imponerende… Hvad har du fået den første måned til at gå med? Ikke så meget egentlig.. Jeg spiser en del, sover en del og så prøver jeg at holde mine forældre beskæftigede ved at begave dem med et par bleer i ny og næ. De skal jo gerne aktiveres, sådan nogle forældre.

Det lyder ihvertfald til, at du har helt fod på dem. Men er der ikke også noget med, at du allerede har været ude og frekventere flere af byens restauranter? Jo jo, det er rigtigt. Jeg kan godt lide, at komme lidt ud og socialisere… og se verden. Og så ligger det jo i generne det der med at være begejstret for god mad – og så længe min mor sørger for at spise croissanter, så får jeg jo også lidt. Så det prøver jeg at opfordre hende til at gøre. Ofte.

Ja, men croissanter er også lækre. Hvad har været månedens yndlings-outfit? Godt spørgsmål – jeg har to forskellige. Derhjemme ligger jeg helst i bar mave og putter med min mor og far under dynen. Er vi ude i byen, har jeg været ret glad for den her jersey-heldragt med hjerter. Den er virkelig rar. Og så de pandabukser min mormor har strikket til mig. Dem er jeg også ret glad for.

De er også super fine! Speaking of bedsteforældre – har du fået charmet dem endnu? Ja, det var ikke ret svært. Både min mormor&morfar og farmor&farfar er ret begejstrede for mig, men det kan man jo ikke fortænke dem i. Se lige hvor lækker jeg er;) Det samme gælder i øvrigt min smoster og onkel.. Folk er så nemme. En enkelt mælkebøvs og man har dem…

Selvtilliden fejler da ikke noget i hvertfald;) Hvad skal du så lave i November? Ikke så meget. Min mor bliver ved med at snakke om at ‘finde en rytme’, men det ved jeg altså ikke om jeg gider. Det lyder lidt kedeligt og forudsigeligt.

Bevares, men mon ikke din mor ville sætte stor pris på det?! Du virker, når det er sagt, meget rolig.. Hvordan er det med det – spil for galleriet eller? Nææ.. Jeg er ret rolig. Altså. Det meste af tiden. Ikke lige når jeg er sulten, men det er vist noget instinktivt. Men min mor og far er også ret rolige, så det smitter nok lidt af på stemningen generelt..

Det kunne man da godt forestille sig… Tak for snakken, Cornichon. Det var rart, at snakke lidt med dig, nu vi har hørt så meget om dig fra din mor. Du må hilse hende, iøvrigt. Og rigtig god weekend!

13 comments

 • Så fint et lille indlæg 😍 og hvor er det skønt at høre fra Chornichonen! Det lyder til at hun er tilfreds med tilværelsen, og det er jo aldrig skidt 😉

 • Sikke et hyggeligt indlæg 🙂
  Jeg er i samme båd, har en lille fyr på snart 3 (kampvægt 4,3 i forgårs), dog en for tidlig født en (34+2) så det er mere som at have en størrelse der er lidt over 1 mdr.

  Jeg bakser lidt med den rette mængde tøj i denne årstid. Jeg er derfor nysgerrig, hvad har din lille pusling under Jersey dragten, udover en ble selvfølgelig 😉

  • Hun har en langærmet body på – men hun er også et varmt barn og får det let for varmt. Det har hun nok fra sin mor 😉

 • Hej søde Cornichon
  Åhhh det lyder totalt som om du har fået snøret din mor og far. Bare fortsæt på samme måde, så slipper man både for rytme og faste sengetider – det kører i hvert fald ret godt for mig 😍 Hver gang min mor snakker om den slags sender jeg hende bare et af mine bedste smil, og så glemmer hun alt om det! -det samme virker iøvrigt også når hun mener jeg ikke behøver mere tøj 😁
  Kærlig hilsen
  Uma, 3 måneder

 • Sødeste indlæg <3 Tak fordi du deler – det er hyggeligt at følge med, særligt når man er "i samme båd" 🙂

 • Nuuh!

  Ps. Godt bossen laver frokost-aftaler for medarbejderne ude i byen – selvbetalt pause eller ej, er cafécrossainter i arbejdstiden jo ikke den værste fryns!

  – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll til top