Du læser nu
Weekend-treat: smoothiebowl der mætter..

Weekend-treat: smoothiebowl der mætter..

opskrift-smoothiebowl-proteinpulver-8-of-14

opskrift-smoothiebowl-proteinpulver-3-of-14

I noget der allerede kan føles som et andet liv, kom jeg smarte steder som BowlMarket og Souls – begge steder, der excellerer i en smoothiebowl, der både smager og mætter…

Da jeg gik på job hver dag, var det der med smoothie bowls til hverdag totalt urealistisk – nu er det tilgengæld blevet en herlig formiddagstreat, man kan se frem til, på de dage, hvor morgenmaden glippede… og frokosten nok også gør det… generelt er jeg blevet begejstret for proteinpulver nu i min barsel – det startede med den artikel jeg linkede til hér, og er nu fortsat, fordi det er en let måde at få pakket noget mæthed på en mor, der ikke nødvendigvis når hverken det ene eller det andet måltid (… og jeg aner ikke, hvor det er tiden bliver af.. jeg tror den forsvinder i amning.. det er min teori, ihvertfald..).

…. Oooog just so we’re clear – man skal aldrig være nærrig med sine toppings, men man behøver altså ikke arrangere dem så sirligt, som jeg har gjort hér. Men lidt fotosjov må man jo have. Til ‘hverdag’ fyrer jeg nærmest bare det hele ovenpå hinanden in a beautiful mess..

opskrift-smoothiebowl-proteinpulver-14-of-14

Sådan en smoothiebowl er super let at lave – hele molevitten skal bare køres i en blender. Jeg gemmer gerne stokken og lidt ekstra buketter og fryser ned, hvis vi har fået broccoli en aften. Det er en god måde, at få brugt stokken på 😉 Derudover kan man jo variere bærrene som man lige føler det. Og så kan man jo vælge den slags mælk man nu engang sværger til – nogle bruger kokosmælk, andre mandelmælk eller soyamælk – jeg bruger letmælk (.. men det har vi også snakket om før;) ).

opskrift-smoothiebowl-proteinpulver-12-of-14

Og er man ikke lige på barsel, men har tilgengæld travlt med at gå på job, så er det her altså en helt glimrende weekend-treat. Gerne parret med en kop kaffe. Og en podcast i ørene. I sengen. Men lad være med at spilde – sådan noget blåbær-snask pletter så frygteligt 😉

opskrift-smoothiebowl-proteinpulver-7-of-14

Som topping har jeg brugt müsli, kokosflager, kiwi, granatæble og banan… Men det kan man jo altså også variere, som man nu lyster… Det vigtigste er bare, at man ikke er nærig med det. Men det har jeg vist allerede sagt én gang 😉

opskrift-smoothiebowl-proteinpulver-2-of-14

opskrift-smoothiebowl-proteinpulver-10-of-14

opskrift-smoothiebowl-proteinpulver-11-of-14

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top