Du læser nu
Oversigt over Black Friday-koder og fund til baby, bolig og mig selv..

Oversigt over Black Friday-koder og fund til baby, bolig og mig selv..

Så damer, så er det Black Friday. Medmindre man bor under en sten er det næppe gået nogens næse forbi. De sidste par år har jeg spenderet denne shopping-dag i the mountains udenfor New York (et enkelt år forvildede vi os til Woodbury på Black Friday. Lad være med det. Nogensinde. Holy moses), og har således ikke rigtigt observeret hvor stort fænonmenet også er blevet herhjemme.

I år er jeg derimod hjemme. Og klar ved tasterne. Jeg har lange lister over dét jeg holder udkig med og dem kan I se nedenfor – jeg ved jo ikke om det hele kommer på udsalg (nok tvivlsomt), men håbe kan man jo altid. Der er noget til huset, noget til Cornichonen og noget til mig. Og også nogle sager, som vi egentlig allerede har, men som jeg selv ville sørge for at huske at kigge efter på Black Friday, hvis jeg stadig var i markedet. Autostol fx. Eller babyalarm.

Oversigt over Black Friday-udsalg og koder:

black-friday-udsalg-til-bolig

1 Lampe – Zara Home // 2. Puf – Sofakompagniet // 3. Velourgardiner – Ellos // 4. Sofabord – Swanfield Living // 5. Velourstol – Nordal // 6. Støvsuger – Dyson // 7. Plakat – JustSpotted // 8. Plakat – JustSpotted // 9. Espressomaskine – Sage // 10. Bestik – Georg Jensen // 11. Sideborde – Zara Home // 12. Køkkenmaskine – Sage // 13. Spejl – House Doctor // 14. Lampe – H Skjalm P // 15. Sengetøj – Georg Jensen Damask // 16. Røremaskine – KitchenAid

Til huset vil jeg kigge efter køkkenmaskiner (KitchenAid, ja tak) – jeg tænker, at der må være gode besparelser at finde på elektronik. Men også efter gardiner (de viste er fra Ellos) og det lækre sengetøj fra Georg Jensen Damask. Og så det rundet spejl fra HouseDoctor som skal hænge på vores badeværelse.

black-friday-udsalg-til-baby

1 Sengehimmel // 2. Voksipose // 3. Flagranke // 4. Babynest // 5. Autostol // 6. Sengetøj // 7. Puslebord // 8. Bæresele // 9. Sengerand // 10. Pusletaske // 11. Flyverdragt // 12. Lammefutter // 13. Brystpumpe // 14. Enhjørning // 15. Seng // 16. Babyalarm med video

Til Cornichonen vi jeg især holde øje med seng – måske den flotte fra CamCam? Eller klassikeren fra Sebra (som ikke er på billedet, men den her altså)? Jeg tænker, at det er her man må finde de største besparelser. Derudover kigger jeg efter voksipose og bæresele – og vil opfordre til at man holder øje med autostole, babyalarmer, brystpumpe, babynest og den slags praktikaliteter man ikke kan undvære med en lille størrelse.

black-friday-udsalg-til-mor

1 Aviatorjakke // 2. New Zealand Boots // 3. Kjole // 4. 2nd Day Frakke // 5.Støvler // 6. Kjole // 7. Frakke // 8. Støvler // 9. Aviatorjakke // 10. Strik // 11. Chanel Maxi // 12. Flats 

Til mig selv går jeg efter ‘vanlige’ udsalgshit – klassiske items, der kan holde i flere sæsoner.. Not counting, den der lyserøde aviatorjakke, der er så gakket, at jeg ikke kan overskue, at betale fuld pris for den. Chanel-tasken er en utopisk drøm om et Black Friday blowout-sale på Vestiaire Collective, men det sker nok næppe… Tilgengæld er ankelstøvlerne fra Sam Edelman og kjolen fra Designers Remix i overhængende fare for at blive klikket hjem, hvis de bare nærmer nogle udsalgsprocenter 😉

Hvad har I mon på BlackFriday-listen derude?

 Kommentarer (11)
  • Så enig – kan godt forstå at man som mor kan have svært ved at slippe kontrollen, men det er man nok nødt til at øve sig i før eller siden.

  • Søde piger – skulle vi ikke lige skrue lidt ned for retorikken? 🙂

   Hér er vi glade for den af flere årsager – det er fx sygt praktisk når man er i babybio, at man kan se på skærmen om det er ens egen baby, der græder eller om det er det lille pus i vognen ved siden af, før man letter sig fra biografsædets bløde komfort. Det er vel næppe at betragte som ikke at ville ‘slippe kontrollen’. Snarere ikke at ville slippe mageligheden.

   Ligeledes har vi haft den med til 70års fødselsdag, hvor kameraet gjorde, at vi kunne slå lyden fra alarmen og dermed spare det øvrige selskab for, at have en baby med til bords.

   Sidst, men ikke mindst – jeg har et par gange fortalt hvordan min mand snakker enormt meget i søvne. Det har mit barn arvet. Nogle gange er det altså meget rart, at kunne se, om myret er vågen, eller om hun bare er igang med at have en livagtig samtale med en enhjørning i en mælkebøttemark…

   Så altså – der kan være så mange grunde til at det kan være praktisk, som ikke fortjener den der lidt hovskisnovski attitude. Vi er alle forskellige og har forskellige behov 🙂

  • Point taken og velargumenteret. Alles behov er selvfølgelig heller ikke ens. God aften 🙂

  • Jeg gad godt at have haft babyalarm med video. Min dreng larmer ikke meget når han vågner, så det havde været rart lige at kunne kigge til ham i alarmen med mellemrum i stedet for at skulle lette sig fra sofaen…

 • Hvis du kigger efter bæresele, så kig efter en ergonomisk istedet for en Babybjörn, fx en Beco Gemini eller en ErgoBaby.
  Der er iøvrigt 20 % på Sleepbag på deres egen hjemmeside (og den er imo lækrere end voksiposen).

 • Hvis du kigger efter bæresele, så kig efter en ergonomisk istedet for en Babybjörn, fx en Beco Gemini eller en ErgoBaby.

 • Jeg nåede lige at blive forelsket i den Aviator jakke indtil jeg så prisen. Shit den er flot 😍
  Happy shopping til dig! ✌️

  • Jeg havde altså også håbet, at der ville komme lidt Black Friday-procenter på den. Tsk tsk. Så heldige var vi ikke! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top