Du læser nu
Lykkeglimt #14

Lykkeglimt #14

Jeg er tilbage på hesten med de små #lykkeglimt, for glæden ved at lave dem er så stor – ikke mindst, fordi de fungerer som en kærlig reminder til mig selv om at værdsætte de små øjeblikke. Og få dem foreviget. 

lykkeglimt-14-acie-3-of-4[At vågne til en snedækket verden – magisk og julet… jeg håber sådan julen bliver hvid i år.. håber]

lykkeglimt-14-acie-5-of-10 [Vinterblomster i flor i haven og en mor på vej på tur.. uden barn.. intet gør mig mere tryg end, når Cornichonen hænger ud med sin far]

lykkeglimt-14-acie-1-of-4[Snevejr og alt det varmest tøj jeg har, der i sandhed får mig til at ligne den panda jeg er 😉 ]

lykkeglimt-14-acie-4-of-10 [Når hun falder i søvn i mine arme.. jeg elsker at sidde og snuse til hendes dunede hovede, kysse hende på panden og min mave folder sig sammen i lykkeknuder, når jeg mærker hvor tryg hun er, lige dér i mors armkrog…. Og vores julehjem og pejsen jeg altid har drømt om. Vores nye hus er for alvor blevet et hjem]

lykkeglimt-14-acie-2-of-4[Navy tyl og guldglimmer i miniformat på verdens sødeste lille sprælledame]

lykkeglimt-14-acie-6-of-10 [Jeg viser ham ikke så tit, men han hører til blandt det fineste jeg har. Det er snart 7 år siden han kom til verden og lærte sin faster, hvordan det føles når hjertet med et trylleslag eksploderer til dobbelt størrelse. Min (ikke så) lille Pix, nu som stolt fætter. Og to damer på vej på tur – vi var med toget for første, men ikke sidste, gang. Jeg elsker vores udflugter]lykkeglimt-14-acie-4-of-4 [… et julehjem med lys på<3]lykkeglimt-14-acie-3-of-10 [Duften af hjemme-julebag, der lister gennem vores stuer… ren lykke<3 ]

lykkeglimt-14-acie-7-of-10[Tid til selvforkælelse og mor-tid… Ny farve, ny klipning.. Det tog mig m a n g e år, at finde en god frisør og i lange perioder blev jeg klippet af min mor, fordi jeg ikke orkede andet. Nu er det en luksus, at komme i stolen hos Mette Louise og jeg føler mig altid helt vildt flot, når jeg går derfra – det er ikke billigt, men alle pengene værd.]

 Kommentarer (9)
  • Hvordan er det med hårfarve og amning? Jeg spørger kun, fordi jeg selv ammer og virkelig godt kunne bruge sådan en tur til frisøren!! Og jeg synes det er svært at blive klog på?
    Det gav mig i hvert fald et håb at se, at du har været afsted 😀

    P.s. Det er så hyggeligt at følge dig og din pige, da jeg selv har en dreng fra 5. oktober, så kan virkelig sætte mig ind i alle “den første gang” og udviklingen.

  • Har jeg drømt, at du har lavet et indlæg om nogle vægophæng, som man bare kunne “klistre på”? Jeg har prøvet at gennemtrevle hele bloggen, men jeg kan simpelthen ikke finde det!

    • Jeg har lavet en insta-story med dem – og har efterfølgende fået så mange spørgsmål om dem, at jeg burde lave et indlæg! Det må jeg få gjort:) De er fra 3M og fås i Føtex! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top