Du læser nu
10 ting jeg vil lave i Februar..

10 ting jeg vil lave i Februar..

skiferie-clwr-italien-1-of-1[Fra februar sidste år – hvor jeg bar rundt på en lille hemmelighed, var ekstraordinært træt, tankede op på store mængder pasta og frisk bjergluft og holdt mange pauser i solstole]

 1. Det samme som på billedet her – allerede på lørdag daffer vi sydover… 14 dages ferie med både min lille familie og min lidt større familie (storebror+svigersøs+nevø+niece og nogle venner.. SÅ fedt!).
 2. Komme i babybio – det er en genganger, men jeg er stor fan.
 3. Gå på opdagelse i München med barnevogn og Cornichon – er der nogen, der har gode tip, må I endelige sige til!
 4. Drikke varm chokolade med flødeskum (… well why not?!)
 5. … Få meldt mig ind i et fintesscenter.. igen.
 6. Sende mindst 2 rigtige gammeldaw’s breve/kort med posten – den slags med frimærke og det hele..
 7. Spise kaiserschmarnn og drikke både spezi og apfelschorle… og spise schnitzel mit pommes. Man skal vel på skiferie i Østrig;)
 8. Bestille roomservice.. At least once. Elsker roomservice<3
 9. Se Broen 4 – vi er startet forfra (helt fra sæson 1) for at varme op til 4’eren (.. så ingen spoiler alerts tak;))
 10. Booke en massage på hotellets spa i München – jeg har nu båret rundt på min Cornichon i 4 måneder og hun er ikke blevet mindre tung med tiden. Jeg føler at mine skuldre sidder oppe under ørene. Jeg kan ikke forestiller mig noget mere luksus end en massage lige nu<3

Jo, det var listen – hvad I mon på jeres februar lister? <3

 Kommentarer (20)
 • Ønsker jer den dejligste ferie❄️☃️⛷🎿
  Hvor finder I Broen 1, jeg kan kun komme til 2 på Netflix ?

  • Jeg ved det faktisk ikke, søde Lene – det er Skjorten, der er ansvarlig for den slags herhjemme. Jeg tjekker lige med ham og vender retur!

  • Jeg kan heller ikke finde sæson 1 nogle steder. Efter alle de anbefalinger af Broen må jeg snarest komme i gang 😉

 • Øj hvor lyder det som en dejlig måned! Vi besøgte München i 2016, og jeg blev virkelig overrasket over byen. Særligt Eisbachwelle, hvor folk surfer på floden – om de gør det på denne årstid ved jeg dog ikke 😉 Ret tæt på ligger Haus der Kunst som havde en rigtig fin butik. Nu rejser vi ikke selv med barn (endnu), men efter vores tur til München skriblede vi en lille guide ned til byen: https://afterglobe.dk/rejseguide-storbyferie-munchen/ 🙂

  • Fin rejseberetning! Ved næste besøg vil jeg anbefale at forlade selve centrum og besøge bydele som Glockenbach, Gärtnerplatz og Schwabing. Virkelig hyggeligt, langt mindre turistet og nemt at komme til med offentlig transport.

   Der er surfere på Eisbach hele året rundt og det er bestemt værd at stoppe og se. Plus ret pudsigt at se surfere og surfboards midt i en storby så langt fra havet.

 • Skønt – jeg vil fejre min kærestes fødselsdag med en kæmpe fest med buffet og fri bar, spise på cafe med mine søstre, besøge Kunsten med min veninde, tage på tapas kærestedate på Pingvin, shoppe gaver til min mor og fejre hende, drikke espresso-kakao og nuppe en tur til Fensburg imorgen.

  – A

 • Med barnevogn er det sikkert dejligt at gå rundt ind i den engelske have og besøg endelig Muji (japansk butik med ret minimalistisk stil og alle mulige dejlige opbevarings løsninger mv). Havde i sin tid total optur over at finde den i Tyskland.

 • Uha er mange dejlige steder i München!! Hvor længe er I der og hvor skal I bo?

  I centrum ville jeg undgå de store gågader (mange af de kendte tøjkæder og ikke særlig spændende efter min smag) og kun gå til disse steder:
  Ludwig Beck – à la Magasin.
  Dallmayr – lækreste traditionelle delikatesse.
  Manufactum – pudsig mix af alverdens lækre ting til hjemmet.
  Viktualienmarkt – permanent marked med alt hvad hjertet begærer.
  Eataly i Schrannenhalle – kender du sikkert fra NYC.

  Kunst: Tjek de forskellige Pinakothek (moderne, neue og alte) og Glyptoteket.

  Gå lange ture med barnevognen fra Residenz i centrum gennem Englischer Garten hele vejen til Münchner Freiheit hvor du så er midt i Schwabing som er min yndlings bydel.
  Her kan Hohenzollernstraße anbefales til shopping og cafebesøg. Der er ikke så mange mennesker som i centrum og en masse skønne butikker.

  Spisesteder at se nærmere på:
  Cochinchina
  Kaisergarten
  Seerose
  Bar Giornale
  Bar Centrale
  Reitschule
  Brenner

  Håber det giver lidt inspiration.

 • Ingen spoilers herfra – I promise! Til gengæld er jeg spændt på at høre hvad I synes om sæson 4, for jeg synes ikke at den er tilnærmelsesvis ligeså god som de andre sæsoner. Det er lidt som om de er løbet tør for plots og meget derfor bliver kørt en tand for langt ud i ekstremerne. 😕 Dermed sagt, så følger jeg naturligvis stadig troligt med, dog uden min kæreste, for den slags gider han ikke se. 😜

 • Det lyder som en skøn februar. Min februar er lidt i undtagelsestilstand… med termin d.20 februar er der ikke rigtig andet i mit hovede 🙈

 • Årh det lyder skønt.
  Vi har lige været afsted på den årlige skitur til Norge. Februar går dog ikke ned på oplevelser, i julegave fik jeg et spaophold på Vejlefjord af min kæreste (inkl. et frieri 😍) – jeg elsker Vejlefjord, så det bliver et skønt gensyn!

 • Uhh, hvis du får gode tips til München, må du endelig gerne dele ud af dem! Min kæreste rejser engang imellem til München for at arbejde, og vi har planer om, at jeg skal med derned næste gang (:

  Denne måned glæder jeg mig til at få besøg af mine forældre, som flyver her til Amsterdam for at fejre min fødselsdag (:

 • Jeg håber du vil skrive lidt om Munchen når du har været der.
  Jeg skal derned med min afdeling til august nemlig.

  Og på min februarliste er primært fastelavnsboller. Vi spiser os igennem udvalget hos de lokale bagere, både “kæderne” og dem der kun findes en af.
  Og så skal jeg i Legoworld med en flok venner, det har vi snart gjort i fem år tror jeg, og vi er alle et sted mellem 25 og 50 år.

 • Munchen er en rigtig smuk by. Særligt i den centrale bymidte. Det meste blev bombet under anden verdenskrig, men de har genopbygget det tro mod originalen. Jeg har været der en del med arbejde, og der er en rigtig god stemning.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top