Du læser nu
Bolig – lidt nyt i stuen og rabatkode til Ellos..

Bolig – lidt nyt i stuen og rabatkode til Ellos..

ellos-indskudsborde-messing-marmor-goble-1-of-6annonce

For et par måneder skrev jeg kækt, at nu var vi på plads i stuen. Tsk tsk. Kommer man nogensinde dét? Helt på plads? Bliver man nogensinde helt færdig med at indrette?

Jeg gør ikke, tror jeg. Det er sådan en neverending process hjemme hos os, og i sidste uge, flyttede de her indskudsborde altså ind. Det var per Skjortens idé, så jeg må hellere skynde mig, at give ham credit.

LÆS OGSÅ: På plads i stuen..

ellos-indskudsborde-messing-marmor-goble-6-of-6

Tilgengæld var stylingen og den lille goble på toppen i høj grad min idé. “Har du købt en vandmand i glas?” undrede han, med spor af hån i stemmen. Og ja. Det har jeg. Og den er flot. Og så snakker vi ikke mere om den;) Men gad vide, hvad han havde sagt, hvis jeg også havde klikket denne hjem istedet for at lade det blive ved tanken!? Anyways, I kan finde goblen HER.
ellos-indskudsborde-messing-marmor-goble-4-of-6

[To af de søde piger fra min mødregruppe havde set mit indlæg om vores nye plakater, og blev helt overrasket over, at væggen var bar – men jeg har kun fået dem bestilt (.. og modtog i øvrigt én jeg ikke havde bestilt, fremfor én jeg faktisk havde bestilt – doh), så ophængt er de altså ikke blevet endnu. Men rammerne står klar til når overskuddet og de frie hænder er der;) ]

Lige da bordene kom ind af døren, var jeg sådan lidt “ugh” og synes at de var lidt store og rodede i rummet – kender I ikke det? Når man sætter noget, dér hvor der tidligere var bart? Så fylder det enormt meget de første 5 minutter. Men allerede samme aften havde jeg vænnet mig til dem, og nu er jeg faktisk blevet virkelig glad for resultatet. De tilføjer lidt hygge, på en måde – når lampen står der ved siden af sofaen og kan agere læselampe, fremfor at leve i vindueskarmen…
ellos-indskudsborde-messing-marmor-goble-2-of-6

Ooog lige nu er – 25% på den dyreste vare hos Ellos med rabatkoden 375707 som gælder indtil d. 12/2. Nedenfor kan I se nogle af de sager jeg har på min ‘watch list’… Den lyserøde daybed (oh my), som også findes i en mere parforholds-venlig navy variant. Smukke gardiner i grå nuancer, konsolbordet (som jeg advokerede for at vi skulle have istedet for indskudsbordene..), de fine runde natborde og den firkantede tuftede puf. Pænt pænt pænt.

ellos-rabatkode

1 Smukke gardiner // 2 Den navy day bed // 3 Som også finde i rosa… // 4 Barvogn i messing // 5 The mother of all poufs // 6 Tæppe // 7 Konsolbord // 8 Natbord // 9 Lampe // 10 Tunge velourgardiner

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top