Du læser nu
7 hurtige til:… Cornichonen.

7 hurtige til:… Cornichonen.

7-hurtige-til-moeffi

Hej Elise. Nu bliver du snart 5 måneder – tiden flyver godt nok afsted! Hvordan har du det? Jeg har det feeeeedt. Livet er en fest – nat og dag, dag og nat.

Ah ja. Det har vi godt hørt lidt om. Der er noget med, at du lidt er en nattedronning for tiden. Hvorfor sover du ikke lidt mere? Åh, jamen søvn er klart overvurderet. Nej. Hele verden er ny og der er så meget jeg skal opleve – jeg har ikke tid til at ligge og sove. Heller ikke selvom, min mor nok godt kunne bruge et lille hvil. Hehe.

Jamen du har jo også lige været ude og rejse – hvordan gik det? Strålende. Helt strålende. Jeg forstår ikke helt, at de voksne bakser rundt på de der ski, nej jeg ligger hellere og hepper i varmen i min vogn.

Og skal du afsted igen snart? Yepsen! Til Påske. Med min mormor og morfar. Onkel og Gudmor. Og fætter og kusine.

Gudmor? Er du da blevet døbt? Neej ikke endnu. Men det skal jeg d. 17 marts!

Okay, skal der så være stor fest? JA! Siger jeg. Men mine forældre har kun inviteret de aller nærmeste. Til kage og champagne. Og min mor har – som altid – købt store mængder pynt. Someone stop that woman. Jeg går kun op i kagen.

Det er klart – er det med hindbær eller chokolade? Both, of course!

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top