Du læser nu
[GIVEAWAY] – vind 3 x 3 gange aftensmad..

[GIVEAWAY] – vind 3 x 3 gange aftensmad..

coverannonce

Som fortalt for et par uger siden, så har vi modtaget RetNemt Måltidskasser siden nytår, og jeg tænkte derfor, at det kunne være sjovt, at lave en lille hverdagsvlog, hvor jeg viser, hvad der er i sådan en kasse og hvor lang (kort?) tid det tager at lave en helt almindelig gang aftensmad på en helt almindelig mandag hér på Kysten. Den kan I finde hér nedenfor<3

Så jo. Vi synes det fungerer rigtigt godt, med måltidskasserne og det er dejligt, at slippe for at skulle bruge kræfter på hverdagsmaden, lige i disse måneder, hvor vi har været udfordret af andre ting (.. som manglende søvn, haha) – og også ekstra dejligt at kunne give en særlig introrabat til mine læsere – brug linket her og få  20% på de 2 første måltidskasser .

Men men – det er ikke alt. Jeg har nemlig fået lov til at give én af jer muligheden for at få leveret RetNemt Måltidskasser i 3 uger (3 gange aftensmad pr. uge). For at deltage i konkurrencen skal I smide en kommentar med, hvilke(n) måltidskasse(r) I ville vælge, hvis I vandt – I kan se en oversigt over kategorierne HER. Jeg trækker en vinder og giver direkte besked den 12/4.

retnemt-maltidskasser-rabat-kode-tilbud-4-of-5

 

 Kommentarer (251)
 • Jeg ville vælge ret eksotisk – og drømme mig ud på mange flere eventyr under de varme himmelstrøg

 • Jeg ville vælge ret luksuriøs eller familieret, da der på en SU ofte ikke er økonomisk overskud til de lidt mere lækre retter, så det ville være vildt lækkert!!

 • Jeg ville vælge XTRANEM fordi jeg er en idiot, der for tit dropper aftensmaden, da jeg er alene og synes det er for besværligt

 • Åååh sådan en dejlig konkurrence! Jeg ville vælge deres helt nye ‘Sense’ kasse, som følger principperne indenfor livstilsændringen Sense. Jeg er nemlig lige startet og det ville være et enormt dejligt skub at få den hjælp!

 • Jeg vil vælge FiskeRet og RetEksotisk, da vi generelt spiser for lidt fisk herhjemme og kunne bruge lidt inspiration 🙂 Derudover er vi kæmpe fan af asiatisk mad!

 • Mmm! Hvor lækkert! Ligesom jer har vi en lille basse dog på 13 mdr og en presset hverdag. Ville vælge ret sund kassen 😀

 • Uh, det er svært at vælge! Men jeg tror jwg ville vælge ret luksuriøst eller ret eksotisk, også for at få lidt inspiration, og lave nogle andre retter end man selv ville finde på!

 • Jeg ville vælge RETSUND kassen, da jeg skal i bikini om 2 mdr og det er skræmmende 😂 👍🏼

 • Jeg ville absolut vælge fiske-ret-kassen ! Har selv en datter på 6 måneder, så der er masser at se til. Endvidere knokler min mand for at betale gammel gæld af, så det ville da gøre set så meget nemmere, hvis man lige kunne blive aflastet lidt herhjemme med nemme og lækre retter et par dage om ugen 🙏

 • Jeg ville vælge RetSund. Både min kæreste og jeg er pendlere, så det bliver alt for ofte de usunde løsninger, når blodsukkeret er lavt og klokken mange.

 • Den MÅ jeg bare vinde. Alene mor til 2 aktive piger – den ene svømmer 5 gange om ugen, og den anden spiller badminton 3-4 gange om ugen. Aftensmaden skal passes ind og kunne lunes til den ene eller den anden. Jeg ville nok vælge Ret hurtig kassen i første omgang!

 • Åh denne konkurrence kommer som sendt fra himlen! Jeg fødte en lille dreng for 8 dage siden og ville være lykkelig over at få leveret måltider lige til døren. Kreativiteten og overskuddet til indkøb er ikke det højeste lige nu 😉
  Jeg ville vælge RetSundt kassen.

 • Hvis jeg vinder, vil jeg vælge ‘ret hurtig’-kassen, da tiden er knap med en lille baby i huset

 • Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg vælge RetSund, da vi har valgt lidt for mange nemme og usunde løsninger her på det sidste. Ville så gerne ind i en sund og god rytme og det her virker som en ret god måde at kickstarte det på

 • Sikke en lækker konkurrence, det er jo nærmest umuligt at vælge 😊 vil utrolig gerne prøve “ret sund” for at få inspiration til sundere mad i hverdagen, eller “ret eksotisk” fordi det ser så mega lækkert ud 😍🙏🏼🍀

 • Jeg ville vælge “fiskeret”, det jeg synes det kunne være rigtig sjovt at blive inspireret til at lave mere mad med fisk. Også ELSKER jeg fisk 🙂 Hvis det ikke skulle være “fiskeret” ville jeg vælge “middelhavs”.
  Ps sikke en skøn konkurrence😘

 • Ville vælge “ret luksuriøs” da mit SU budget ikke byder ret meget luksus mad i hverdagene, derfor kunne den være rigtig lækker 😁

 • Klart familieret – det ville være en fin afløser for Aarstiderne som vi er kørt helt træt i!

 • Uh, det må være ret eksotisk (for at prøve noget nyt), fiskeret (for at få spist nok fisk 🙄) og ret luksuriøst (bare fordi vi fortjener det 😝). God søndag til dig søde!

 • Med den travle hverdag vi alle går rundt og har, ville ekstra nemt kassen virke perfekt. Dog kunne det være rart hvis man skruede tempoet ned og tog sig tiden til en luksuriøs omgang mad haha. Så det håber jeg på.

 • Vi ville prøve ret hurtig og ret luksuriøs. Som familie med 2 små børn er det rart når det går hurtigt, men lidt luksus er også tiltrængt i en travl hverdag.

 • Med en “baby” på syv måneder, synes jeg ikke altid der er er så meget tid til aftensmad, så jeg vil vælge ‘ret hurtig’ hvis jeg er så heldig at vinde :]

 • Vi har lige prøvet dem i fire dag, og det er sååå smart. 🙂 Jeg ville vælge ret børnevenlig, familieret ret sund og ret hurtig 🙂

 • Jeg ville vælge Ret Sundt, fordi jeg gerne vil prøve at spise sundere, men jeg er simpelt hen så dårlig til selv at lave mad 😅

 • Ej hvor lækkert! Jeg har ville prøve retnemt så længe og gad især godt prøve ‘retsundt’ som går hånd i hånd med project bikini body 👙🌱

 • Jeg ville elske at kunne få madkasser nu hvor 2 bliver til 3 om et øjeblik! Ville vælge retsind og Retnemt😉

 • Årh – ville vælge RetSundt eller RetLuksuriøst, fornuften siger sundt, men søvnmangel i barselsboblen taler for lidt hverdagsluksus <3

 • Jeg ville vælge xtra nem til de dage jeg er helt smadret (er også på barsel), ret børnevenlig til de dage min store dreng vil hjælpe til i køkkenet, og til sidst fiskeret, da vi elsker fisk, men får det for sjældent…

  Ih det kunne være lækkert at prøve:-)

 • Det ser jo så nemt og lækkert ud 🙂 jeg ville elske at vinde RetSundt, da jeg netop er starter på arbejde igen efter en skøn barsel.

 • Reteksotisk til min “eksotiske” mand fra CA. 😉 Den stakkel er alene i Danmark der næste halve år, fordi jeg er på udlandseventyr. Normalt er det mig der laver mad (egentlig er min mand meget bedre køkkenet end mig pga. hans tålmodighed), men da han har langt til arbejde, sørger jeg for ar der er mad på bordet.

 • Jeg står i samme situation som dig som mor på barsel. Min datter er 9 måneder gammel og skal stadig ammes om natten

 • Det vil vi gerne prøve! Vi har lige fået en dreng for 2 1/2 uge siden, og har snakket om at få måltidskasser leveret nogle gange om ugen når min kæreste er færdig med første del af barsel – så vi krydser fingre

 • Vi har haft Årstiderne i lang tid, men vil rigtig gerne prøve noget nyt og gerne RetSundt- kasserne 🙂

 • Vi er to trætte forældre der på tre år har fået to børn og energien er nok en smule forladt til tider så ville det være rart (og en kæmpe hjælp) at andre har udtænkt madplanen for en 😀 Jeg ville vælge Familieret, Fiskeret og Ret nemt 🙆🙏❤️

 • Ret Sund ville være god at prøve herhjemme – synes jeg i den grad mangler tid som enlig mor til en 2 årig krudtugle med appetit på alt😍

 • Jeg ville vælge fiskekassen og/eller ret luksuriøst – Vi elsker fisk herhjemme store som små men er ikke så tit vi får det lavet- så måske der kunne komme lidt inspiration med sådan en kasse:)

 • Jeg ville vælge fiskekassen. Vi elsker fisk herhjemme store som små men er ikke så tit vi får det lavet- så måske der kunne komme lidt inspiration med sådan en kasse:)

 • Ville super gerne prøve Familieret – fordi man aldrig galt i byen med danske klassikere. Ret eksotisk til at konkurrere mod min lokale thai take-away, og ret luksuriøs fordi SU budgettet normalt ikke strækker sig til den slags.

 • Jeg ville vælge fiskeret og ret eksotisk. Det ville være skønt med lidt ny inspiration til mad herhjemme 🙂

 • Sej konkurrence! Vi har pt Coop måltidskasse, men har længe overvejet at prøve ret nemt – så det håber jeg, måske er muligt nu😉 Den børnevenlige, ville være ret perfekt👌🏼

 • Uha retsund og fiskeret kunne være lækre👌🏼😍 Og sikke en hjælp det vil være for min kæreste og jeg, da vi venter en baby hvert øjeblik det skal være (er 40+2 i dag – kom så ud❤️💙

 • Mmmmh, jeg ville vælge RetSund – kunne være så lækkert med lidt hjælp på madfronten, nu hvor to snart bliver til tre herhjemme <3

 • Ret Eksotisk, Retsund og xtra nem er tre måltidskasser, som kunne være lækre at prøve. Især xtra nem passer fint ind i vores nye hverdag som forældre (kan nemt nikke genkendende til den manglende nattesøvn og manglende energi til at finde på aftensmad ;))

 • Helt klart retsund! Billederne ser så lækre ud og jeg tror virkelig det kunne hjælpe mig til at indse hvor nemt det i teorien kan være!❤

 • Ret eksotisk og ret luksuriøs lyder rigtig lækkert og lidt anderledes end de retter jeg selv plejer at få laver herhjemme 🙂

 • Det ser godt nok lækkert ud!! Jeg tror jeg ville vælge ret børnevenligt som den primære kasse, men måske med nogle retter fra både ret sundt og ret nemt 😊👌🏼

 • Sikke en skøn konkurrence 😍 Som mor til to små drenge ville RET BØRNEVENLIG, være helt genial at prøve

 • Jeg ville gerne prøve RetSund. Min kæreste og jeg er startet til diætist, og måltidskassen ville være en kæmpe hjælp for at holde den sunde linje og undgå Nettos fristelser 😅

 • Orgh- ret sundt og ret hurtig ville vi gerne prøve hos os – midt i vores byggeprojekt hvor det tit er hurtige løsninger der bliver vores aftensmad og jeg samtidig er gravid og gerne vil spise lidt bedre og lidt sundere 😋

 • Vores lille datter på 10 mrd er begyndt at spise rigtig mad så vores udfordring er at lave mad der passer alle. Vi vil gerne prøve familie kassen og se om den ikke er noget for os:)

 • Åh, gad jeg godt vinde! Jeg ville elske at få RetSundt leveret 😋 Vi er to personer herhjemme.

 • Uh vi ville vælge Fiskeret, helt klart ! Vores datter elsker fisk, og det gør os forældre også, så der er ingen tvivl 🐟 Og tre uger med nemme fiskeretter og en mulighed for at prøve om konceptet er noget for os, det kunne virkelig være lækkert at vinde ✌️

 • FiskeRet helt klart! Vi elsker fisk herhjemme, og ny inspiration leveret lige til døren ville være guld værd🙌🏻🙌🏻

 • Jeg ville elske at prøve Fiskeret, da den ville være ret win i et SU-budget😍 Ellers lyder Retsund nu ellers også ret god i en travlt hverdag, hvor vitaminer er essentielle!

 • Jeg tror vi ville prøve Retsundt, x-tra nem og ret børnevenligt til vores lille familie ☺️

 • Uh, de lyder allesammen rigtig lækre! Men jeg ville nok vælge enten Ret hurtigt eller ret sundt kassen, for med en baby på 3,5 måneder er det både for lidt tid og for mange kilo der fylder 😂

 • Jeg ønsker mig at vinde ‘ret luksuriøs’ kassen til min evigt sultne og madglade familie 😊

 • Temmelig svært at vælge – jeg har lyst til at prøve dem allesammen 🙈 Men det må blive Xtra Nem-kassen, der lokker mest😊

  KH Anne W.

 • Det ville være så lækkert med RetSund, da vi prøver at spise lidt sundere herhjemme men det godt kan være lidt svært med en stram hverdag og få penge 😊

 • Åh, hvor vil jeg ønske at jeg vinder! Jeg ville vælge RetSund kassen – det ville være en kærkommen mulighed for at få inkorporeret sunde vaner i dagligdagen, desuden er free food ALTID ønskværdigt når man er på SU 😅
  Håb og krydsede fingre

 • Jeg ville vælge Ret Luksuriøst og Middelhavsret! Det ville være en fantastisk hjælp i mit SU-budget og stramme program!

 • Mig mig mig – bruger alt for meget tid på det madhalløj, når sen da ikke lige står på rugbrødsmadder 😉

 • Personligt ville jeg helst have RetSund kassen, men RetBørnevenlig er nok det sikre valg med to piger på 1 og 4 år!

 • Helt sikkert ret hurtig eller ret sund kassen 😍🙌 Åh tænk at vinde. Det ville godt nok være lækkert.

 • Jeg ville nok vælge ret eksotisk, eller fiskeret, da vi ikke får så meget fisk selvom vi elsker det!

 • Jeg ville vælge Ret Sund kassen, da den virkelig ville være en kærkommen mulighed for at få nogle mere sunde spisevaner sparket i gang hos min kæreste og mig!

 • Med to børn (2 og 5) ville jeg vælge RetBørnevenlig eller Xtranem. Det ville være fedt at prøve.. Krydser fingre

 • Jeg ville vælge retsund. Det ville være en kickstarter til en sundere hverdag, som jeg virkelig har brug for 😍

 • Det er den bedste præmie jeg meget meget længe har set!
  Min søde vidunderlige betænksomme kæreste, som altid varter mig op, fortjener at vinde denne her, så jeg kan varte ham lidt op, med ‘sund mad’ kassen. 😍

 • Jeg vil helt vildt gerne vinde fiskeret, da jeg synes det kan være lidt svært at få fisk når man lever på SU ☀️💙🐟

 • Føj for en herlig giveaway! 👏🏻 jeg tror vi ville gå efter Fiskeret eller Retsundt kasserne. Det lyder som om de ville kunne inspirerer til nogle anderledes og sunde retter. Og så ELSKER vi fisk 😍

 • Jeg synes, at Ret sund og Ret hurtig kasserne lyder spændende og ville passe godt ind til os herhjemme 😊. Krydser fingre!!

 • Åh, Ret Børnevenligt lyder lige præcis som det, der kan rede vores eftermiddage. Har længe forsøgt at lokke min mand til en “kasse løsning”. Måske sådan en herlig prøveperiode kunne overbevise ham

 • Vi er en familie på 4. Med børn i alderen 5 og 8.
  Personligt vil jeg helst prøve Retsund, men Børnevenlig og Familieret skulle nok også prøves..
  ville være skønt med lidt hjælp i hverdagen. Så jeg kunne slippe for indkøb.

 • Flot konkurrence! Her i vores familie ville “Ret Børnevenligt” passe perfekt ind i en hverdag, hvor vi står og lige o lidt skal til at starte en hverdag igen efter barsel, dvs. vores lille søn skal i vuggestue, og mor skal tilbage på job. Jeg krydser fingre!

 • Jeg synes måltiderne i Retsundkassen lyder mega lækre, så den ville jeg elske at prøve af 🙂

 • Ej, hvor ville det bare være fantastisk at vinde sådan en omgang her midt i speciale-ræset. Det er sgu ikke altid overskuddet er til at lave mad efter en lang dag med speciale-skrivning, så det kunne passende aflaste min stakkels mand lidt ift. madlavningen. 😍
  Vi elsker fisk herhjemme, så det må blive en fiskeret vi ønsker os. 😍🐟🐙

 • Der er egentlig intet jeg hellere vil vinde end denne præmie. Hvad kan jeg bruge nyt tøj eller shampoo til når ulvetimen viser sit grimme ansigt og mine børn er sultne NU.
  Ønsker mig Ret børnevenlig kassen.
  God aften.

 • Jeg vil vælge ret exotisk, tror jeg dør hvis der kommer mere sne så trænger til lidt sommer stemning:-)

 • Uh, jeg tror jeg ville gå for Fiskeret og Retsundt kasserne, det lyder som om de ville kunne inspirerer til nogle anderledes og sunde retter 😍👌

 • Hold da op, det er svært at vælge! Men jeg må nok gå med Ret Sund, da jeg går meget op i sund mad, men godt kan mangle lidt inspiration nogle gange 😉 God forårsdag til dig 🌱

 • Ih, hvor lækkert! Vi får dem i forvejen 4 dage om ugen.. jeg ville nok ønske mig ret børnevenlig og ret sund – de hitter hjemme hos os 😀 kh. Stine

 • Det er jo ikke helt i orden, når man sidder her og er sulten 😉
  Men hvis jeg vandt, ville jeg nok vælge ret eksotisk, da jeg elsker at udfordre mine smagsløg, og elsker masser af grønt plus lækre krydderier 😉

 • Hvor lækkert! Jeg kunne godt tænke mig at smage retterne i “Ret sund”-kassen, da påsken var lidt for god og usund. 🙂

 • Jeg ønsker mig Ret hurtig-kassen – det lyder ideelt til os med to små børn på 7 mdr og 2 år.

 • Jeg ville helt vildt gerne vinde “Ret luksuriøst” eller “Ret eksotisk”. Det lyder jo så lækkert :-). Jeg er egentlig også vild med ordspillet ift., at ordet “ret” fremstår som et homonym i navnene på måltidskasserne… 🙂 Whats not to like..

 • Orw en lækker gaw 😋 jeg ville vælge Ret Eksotisk, Ret Luksuriøst og Middelhavsret 🍀😘💝

 • Ret sund, da jeg prøver at tabe mig op til min søsters bryllup. En brudepige vil sgu også gerne se godt ud 🙂 Det går bare ikke skide godt. Yiks!

 • Jeg ville vælge boksen Ret Sund, da manden og jeg er igang med et større vægttab. Så det ville være skønt at vinde sådan en boks!

 • Jeg ville vælge Ret Sund, da manden og jeg endelig er gået igang med en større vægttab. Jeg krydser fingre!

 • Jeg ville vælge en Fiskeret, Retsundt og Ret børnevenlig – så er man ligesom dækket ind hele vejen rundt 🙂

 • Årh en lækker giveaway! Jeg ville vælge middelhavsret og ret eksotisk, hvis jeg var så heldig at vinde!

 • Jeg ville vælge fiskeret, tænker det er en god måde at få integreret noget fisk til måltiderne. Det er vi desværre ikke så gode til.

 • Det kunne være så lækkert at prøve 😀 Jeg ville vælge imellem familieret, retsund og fiskeret 🙂

 • Jeg vil gerne prøve Ret sund eller Fiskeret – men hvis vi holder ved, vil det nok blive Ret hurtig, som bliver favoritten 🙂

 • Åh det ville være så fedt at prøve / vinde lige nu 😀 Skal snart aflevere specialet, og kunne godt bruge noget nem og sund mad.

  Hvis jeg vinder vil jeg vælge:
  Xtra nem
  Ret hurtig
  Retsund

 • Uhh det ville nok lande imellem familieret eller ret luksuriøs. Bruger selv en eller flere forskellige af disse ordninger og beslutter mig altid uge til uge ud fra hvilke menuer, der luge lyder bedst den uge. Tak for linket med rabat 😊 Og tak for en dejlig jordnær og hyggelig blog

 • Jeg ville vælge Ret sund. Det ville være skønt med et hitte-på-break i en travl hverdag – krydser fingre!

 • familie ret på den sunde måde – det kunne give inspi til at forny aftenmads rutinen – for det bliver hurtig selvsving

 • Det er svært at vælge, da der er så mange forskellige. Men RetHurtig ville passe perfekt i vores familie, hvor det godt må gå hurtigt så tiden kan bruges på børnene.

 • åh det ville være en kæmpe gave at vinde denne konkurrence. Med en nyfødt baby og 2 skolebørn er der meget som skal nås og ofte er det på bekostning af ordentlig aftensmad. Måltidskasserne Familieret eller Rethurtigt kunne helt sikkert være noget for os 🙂

 • Jeg ville vove mig ud i at prøve middelhavsretten, hvis jeg vandt. Bare for at prøve noget nyt, lære nogle nye opskrifter og udvide min madhorisont, når jeg nu kan få lidt hjælp til det 😉

 • Hvis moderen helt selv skulle bestemme ville det nok være middelhavskassen så vi kunne drømme os til Italien inden sommerferien, men tror alligevel jeg vil smide et lod i puljen efter “Ret-børnevenlig” kassen så der er noget for både små og store i familien og mine unger kan måske ovenikøbet stå for en del af madlavningen:-) Krydser fingre, det ville være en super lækker præmie at vinde:-)

 • Jeg ville være nødt til at vælge den børnevenlige pakke, så kan det være mine drenge gider spise nogle nye ting. Mor er træææææt af pasta… 🙈

 • Super fin konkurrence! 🙂
  Jeg vil gerne smide et lod i puljen efter en RetBørnevenlig madkasse. Så jeg kan få assistance af min (kræsne) 3 årige i køkkenet, og også noget som lillebror på knap 1 år kan spise.
  God aften 🙂

 • uhh, hvor lækkert! Har overvejet måltidskasserne, men er bange for at maden enten ikke er helt frisk eller ikke lige falder i vores smag. Men så er det jo godt, at der er SÅ mange forskellige kasser at vælge imellem. Herhjemme ville vi vælge “Ret Sund”-kassen

 • Meget lækkert. I en tid med husrenovering og 3. trimester (rimelig tough combi) og en 2 årig ville sådan noget være GULD værd. Jeg ville vælge ret børnevenlig 🙂

 • Ille helt klart. Læge ret luksuriøst. Er ok til hverdagsmad men vil gerne være bedre til der der lidt ekstra.

 • Jeg ville vælge fiskekassen, så man forhåbentlig kan få en masse god inspiration og lækker mad.

 • Jeg tror, jeg ville vælge den eksotiske eller evt. den luksuriøse når nu der er tale om en præmie.

 • Kan det passe, at der ikke er en vegetarisk kasse? Måske jeg bare ikke kan se den? 🙂
  Jeg ville meget gerne vinde “Fiskeret”-kassen. Jeg er pescetar på 8. år, men spiser overvejende vegetarisk, og sjældent fisk. Det vil jeg gerne blive bedre til, men jeg mangler inspiration og viden 🙂

 • Jeg ville vælge FISKERET – det kunne være super lækkert, da der desværre ikke er plads til så meget fisk i SU-budgettet 🙏🐟😊

 • Med 2 drenge på 10 år som gerne vil hjælpe til i køkkenet er jeg sikker på at Ret børnevenlig vil være et hit!

 • Hvis jeg skulle være heldig, ville jeg vælge den ekstra nemme (fordi, well det er rart en gang imellem) og så den med fisk, for vi elsker fisk 😀

 • Jeg ville “fiskeret”, da jeg er gravid og derfor ville have godt af at spise fisk – problemet er bare, at jeg ofte ender med at lave de to samme fiskeretter, så det ville være dejligt med lidt inspiration 🙂

 • Jeg ville vælge den kasse, der hedder middelhavsret. Det ville være simpelthen så lækkert at slippe for at gå i tænkeboks ift aftensmaden 🙂

 • Jeg ville vælge retsund eller ret lukuriøst, fordi jeg trænger til lidt sundere mad og fordi man gerne må forkæles engang i mellem 😉

 • Det ville simpelthen være så fantastisk at vinde aftensmad for en kommende psykotravl måned! Jeg ville vælge Fiskeret og Retsund 🙂

 • Jeg ville vælge Fiskeret, for jeg kunne godt tænke mig at få lidt inspiration til fiskeretter, som jeg ellers ikke får lavet så tit 🙂

 • Ej hvor lækkert! Jeg ville vælge “Ret eksotisk”, “Familie ret” og “Ret sund” 🙂

 • Lækker konkurrence! Vi ville klart være på en middelhavsret og en en ret hurtig – en god blanding, tror jeg 😉

 • Jeg ville vælge familieret. Min mand elsker dansk mad, men jeg har så svært ved at finde inspiration til det.

 • Jeg ville vælge kassen “Fiskeret”, da jeg godt kunne tænke mig, at få noget inspiration til at tilberede fisk på flere (og måske lidt mere interessante) måder 🙂

 • Med små børn og en travl hverdag ville det være dejligt at vinde familieret så vi kan se om det er noget for os 😊

 • Ville vælge den ret sunde måltidskasse. Har en lille pige på tre uger og at få lavet god og sund mad er en udfordring med den lille prut!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top