Du læser nu
Hverdagsliv – pampasjagt, strandtur og en aperol..

Hverdagsliv – pampasjagt, strandtur og en aperol..


Jeg er altså bidt af en lille gal vlogger for tiden, så I må bære lidt over med mig, for der er allerede nyt på kanalen. Ikke at jeg regner med at skifte karriere (eller medie, rettere), men omvendt har 10år hér på domænet også lært mig, at man skal gå derhen hvor kreativiteten flyder, og lige nu, er det altså i arbejdet med videoformatet, at jeg lærer mest og hygger mig mest:)

Den her lille sag er bare sådan en hverdags-én hvor I får lov til at hænge lidt med mig og lille-smølfen – vi laver hverdagsting, jagter pampasgræs, lokker Skjorten med på stranden og drikker aperols (.. ok, kun mig) til aften.

Jeg håber I kan lide den!! (.. for synes i al beskedenhed, at jeg bliver bedre og bedre for hver eneste video.. jeg har ihvertfald gang i en stejl learning curve pt, selvom der naturligvis altid er plads til forbedring:)).

Hov – og et lille PS: Tak for alle jeres søde og opmuntrende kommentarer til forrige indlæg. Nu snakker jeg om de klemposer i videoen igen (.. de fylder, kan I nok mærke), og det er jo så fjollet, at jeg slet ikke får nævnt hverken hér eller igår, at jeg selvfølgelig har prøvet at fylde mine egne, men at dronningen har luret mine tricks på kilometers afstand og losser dem direkte på gulvet.. Tsk tsk.. Der er kun én ting der duer og det er den slags, der kommer fra supermarkedets hylder.. Suk.. #deterenfase

 Kommentar (1)
  • Jeg ved ikke, om det her hører ind under kategorien af gode råd man ikke har bedt om, men i såfald, undskyld på forhånd. 😅 jeg har set et sted, at man kan købe tomme genbrugelige klemmeposer til børn, så man selv kan lave maden hvis man gerne vil vide præcis hvad de små indtager. Bare et tip 😍 PS. Elsker dine vlogs!!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top