Du læser nu
Weekend links á la April..

Weekend links á la April..

april-links

Jeg indviede trappen i den forgange uge. Det duftede af forår, der var kaffe i koppen og Elise sov i barnevognen. Ren idyl, med andre ord. Ihvertfald indtil genboens gymnasie-dreng kom hjem og afpudsede sine DJ-skills mens han og vennerne arbejdede på forårskuløren, tsk tsk (.. jeg er så gammel).

 1. Min yndlings-cocktail fortjener i den grad at blive støvet af.. Gerne på trappen en fredag eftermiddag, mens vi tænder op i grillen <3
 2. Min yderst uvidenskabelige poll på Facebook om den omdiskuterede “LÆS MERE”-knap. Seriøst jeg synes det roder uden, men hvis nu I allesammen synes læseoplevelsen er bedre så fiine. Men vil I ikke nok lige give en lille stemme, så jeg har noget at rette mig efter? 😉
 3. Da jeg arbejdede på mediebureau i Stockholm, var jeg kollega med Rebecca – hun har siden startet Stockholm Food, der hurtigt blev Stockholms største restaurant-blog. Nu har hun lige udgivet et magasin. Og står man og skal en tur til Stockholm, skal man altså et sving forbi Rebeccas blog 🙂
 4. Den her lille artikel om reduktion af madspild ved anvendelse af automatiske indkøbssystemer i detailhandlen… Kan vi bare indføre dem nu, tak?
 5. Har I set, at H&M har lavet en brudekjole? (Men kære Elle – den ligner altså ikke Kate Middleton’s “på en prik”)
 6. De her wraps med krydderurter og stegte grøntsager som Mie har delt tilbage for 100 år siden – de skal på listen til én af de dage, vi ikke får leveret måltidskasser. (sidenote: mit behov for kød er faldet d r a s t i s k i løbet af de sidste par år.. med indtoget af plantefars, Knorr ‘veggie snacks’ etc i supermarkederne er jeg obvs ikke den eneste, der har det sådan.. vildt interessant skift i vores forbrug, synes jeg).
 7. Jeg øver og øver mig i at blive bedre til videoer – min lille room makeover-video synes jeg altså blev helt hæderlig, hvis jeg selv skal sige det:) (… with that being said – der er stadig room for improvement;)).

Jo. Det var vist listen – er I faldet over nogle hyggelige/læsværdige/interessante links lately? Jeg synes det har været lidt tomt i mit feed nemlig:)

 Kommentarer (4)
 • Åhh så meget tak for tippet om Rebecca’s blog! Er lige flyttet til Stockholm med arbejdet – har du nogle andre gode anbefalinger i ærmet, modtages de med kyshånd 🙂

 • Jeg synes også det er rodet uden “læs mere” knappen.
  Jeg synes, det gør det sværere at finde et tidligere indlæg, fordi man skal forbi alle de andre indlæg i fuld længde.
  Så jeg stemmer for den skal være der. 🙂
  Bruger slet ikke facebook mere, så smider stemmen her 🙂

 • Cocktails i haven før aftensmaden også et dejligt indslag i vores forstadsliv 🙂 Har du prøvet gin sour, den er også god.

 • Jeg er ikke på facebook så jeg smider lige min stemme her. Jeg savner “læs mere” knappen, jeg synes ligesom dig at det roder. Så jeg synes helt klart den skal blive. God weekend ;o)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top