Du læser nu
#onsdagsønskelisten – Anine Bing x Gina Tricot..

#onsdagsønskelisten – Anine Bing x Gina Tricot..

anine-bing-gina-tricot-4-of-6

… Ja, jeg ved godt, at det er torsdag – men nu passede det bare lige med, at det altså er idag (.. som i NU!), at Anine Bing’s kollektion for Gina Tricot udkommer, så jeg tænkte, at vi ikke var så nøjeregnende, at en dags forsinkelse ikke kunne accepteres:)

Forleden aften var jeg inviteret til den fineste middag for at se og høre mere til kollektionen fra Anine Bing herself, samt Gina Tricot’s designteam. Jeg har delt et par billeder nederst i dette indlæg (og delt en lille sjov anekdote, iøvrigt) lidt længere nede i dette indlæg.

Jeg synes Anines ting er så fine – ikke mindst fordi, de er så mega wearable. Gode jeans, gode t-shirts, læderjakker, blazere, feminine kjoler og støvler med fornuftig hælhøjde… Så jeg håbede, at de ting ville gå igen i hendes kollektion for Gina Tricot – og blev heldigvis ikke skuffet. Kollektionen er bærer helt tydeligt Anines signatur, og der er så mange fine styles. Nedenfor har jeg valgt nogle af mine favoritter – især den hvide kjole, armyjakken, blazeren og støvlerne har fanget mit øje. <3

 

gina-tricot-anine-bing-my-picks

 

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER

En lille anekdote og sidenote – for l a n g tid siden tippede jeg om Anines blog hér i dette forum. Sådan før der var tænkt på tøjmærker og den slags. Et par uger senere dumpede der en mail ind i min inbox – fra Anine. Hun kunne ikke forstå, hvordan hun pludselig havde fået så mange danske læsere, men havde fundet mit indlæg, og ville bare sige pænt tak. Et par måneder senere, rendte jeg ind i hende i COS inde i byen, hvor hun stoppede mig i døren og spurgte “… øh det er ikke?”. Og jo det var det. Nå. Meget er sket siden da. Og jeg er ikke sikker på, at hun overhovedet kan huske denne historie, men det kan jeg altså 😉

anine-bing-gina-tricot-1-of-6

anine-bing-gina-tricot-2-of-6

anine-bing-gina-tricot-3-of-6

anine-bing-gina-tricot-5-of-6

anine-bing-gina-tricot-6-of-6

 Kommentarer (2)
  • Jeg kan også sagtens huske at du tippede om hende dengang… jeg var i hvert fald en af de nye danske følgere 🙂 seje sager du har fundet frem…

  • Det er SÅ fin en kollektion! Har sukket over hendes eget brand lææænge – gik sågar forgæves for en måned siden, da jeg var i Paris, hvor hendes butik i Marais desværre har lukket om mandagen… Ville gerne have haft army-jakken også, men den blev desværre udsolgt for næsen af mig, en halv time efter at have forsøgt at komme igennem til Gina Tricots hjemmesiden fra kl. 10 af… Dog fik jeg fat i både blazeren, den mønstrede kjole og en klassisk hvid tee! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top