I forbindelse med den kampagne jeg lavede for Ret Nemt Måltidskasser, nævnte jeg, at vi tidligere på året fik nogle spicy fiskefrikadeller der var vildt gode. Dem var I flere, der var hurtige til at bede om en opskrift på, så da retten igen landede på menuen, var jeg ikke sen til at få den bestilt.
Så det skal for god ordens skyld nævnes, at jeg ikke selv kan tage credit for denne opskrift, men tilgengæld har ladet mig inspirere af vores måltidskasser, der vist selv er blevet inspireret af Fiskebranchen (og at indlægget derudover er for helt egen regning, og ikke sponseret eller andet – a’ ka’ bar’ godt li’ fiskedels’😉)
Opskrift – spicy fiskefrikadeller
- 300 g grov fiskefars med torskefisk (indeholder gluten og laktose)
- ½-1 tsk grøn karrypasta
- ½ tsk revet ingefær
- 1 spsk kokosmælk light
- Purløg
- 1 tsk olie til stegning
Bland fiskefarsen med 1 tsk karrypasta, (kun ½ tsk for mildere smag), ½ tsk revet ingefær, 1 spsk kokosmælk og fintklippet purløg. Form farsen til deller med en spiseske og steg dellerne på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 5 min på hver side.
Til retten fik vi spidskål og løg sauteret i kokosmælk med hvidløg, ingefær og citronsaft. Nemt og lækkert.
Lækkert – og alt smager bedre på flot porcelæn 😀
– A
Ej, det ser godt ud 😀 Det kommer straks på menuen!
Den bliver sgu lige gemt du’. Vi prøver at spise mere fisk herhjemme, og vi er vilde med thai/karry-retter, så mon ikke den her har potentiale til at blive en favorit?