Du læser nu
Weekend-links á la Maj..

Weekend-links á la Maj..

201461b2-3ac5-4d13-8427-6baf7d35a327

… Og i anledning af det fine vejr er den sædvanlige kaffe skiftet ud med en kold én af slagsen. Slurp. Og som altid en lille samling læsværdige og hyggelige links – liiiiige i tid til weekendkaffen og en stille stund i eget selskab. Min #mamamanicure (… læs: den afskallede neglelak) må I abstrahere fra – det er ikke altid, at Cornichonen tillader manicure-breaks 😉

 1. … Sarah har testet croissanter – et must-read for sådan én som mig, der både har hang til Sarahs ord og til croissanter.
 2. Et flashback til dengang jeg lå og vippede med tæerne i en lille luksus-ravioli 😉
 3. Prinsessesko til ingen penge – jeg har klikket dem her hjem for sølle 164kr. Uklart hvornår de skal i brug, men how could I not!?
 4. “Harry & Meghan – en kærlighedshistorie” – en hyggelig lille opvarmningssag til weekendens royale bryllup.
 5. … Og lidt i samme dur: “Maise Njor: Jeg gik til frisøren og fik en sær permanent, som skulle gøre, at jeg kunne børste mit hår tilbage på Diana-måden”
 6. Det her fine pyjamas-sæt, som jeg godt gad leve i hele weekenden.
 7. Lidt inspiration til indretningen af den lille altan
 8. Den her virkeligt fine rejseguide til Provence og den franske riviera hos Gal Meets Glam. Jeg tæller dagene til vores sommerferie!
 9. Den her fine lille guide til at binde blomsterkranse… Kan vi ikke indføre den slags til Skt Hans?
 10. Den her tunika, som sammen med denimshorts og solhat, meget vel kunne gå hen og blive min sommeruniform.

Rigtig god Pinse, søde damer💗

 

 Kommentarer (2)
 • Kære Acie, siden du første gang postede indlægget om din altan som du linker til her, har jeg drømt om de havemøbler til min altan 😍 Hvor er puderne og hynderne fra du har brug til dine loungemøbler? De ligner ikke de klassiske puder, der hører til Äpplarö-serien? Men måske jeg ser forkert? 🙂

  • Hej Simone,

   Jo jo – de er skam fra IKEA. Kungsö mener jeg de hedder:)

   klem

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top