Du læser nu
10 ting jeg vil lave i juni..

10 ting jeg vil lave i juni..

junilisten

Juni bliver simpelthen sådan en dejlig måned – så dejlig, at det næsten er svært, at begrænse sig til bare 10 ting, jeg gerne vil og skal, og tænk hvor heldig man så er:) Jeg håber også, at I går en herlig juni i møde derude!

 1. Jeg er inviteret til Moët Grand Cruise og jeg glæder mig! Michelin-mad og bobler til havs – svært ikke at være til falds for den slags. Jeg skal naturligvis have Skjorten med (datenight!), og arrangementet er en del af Moët Grand Day lørdag d. 9. juni, hvor Moët inviterer under overskriften “Skål sommeren ind med champagne og Michelin-middag i de københavnske kanaler”. Stort, ja tak. Arrangementet er åbent for alle og der er både Afternoon Tea i samarbejde med Konditori Antoinette og Dinner Cruise med Michelin-restauranten Kokkeriet. Alt sammen på en særlig Moët-båd, der skvulper rundt i Københavns Kanaler. Vi skal til middagen, som koster 399kr pr person (det er altså billigt for Michelin-mad med tilhørende Champagne-menu!). I kan finde billetter til den her og til afternoon tea (der koster 249kr) her.
 2. Vi skal en weekend i sommerhus.. Jeg håber sådan det gode vejr fortsætter, så jeg kan bade! En hel masse!
 3. … Fortsætte med at leve i badetøj og hvide sommerkjoler. Og hat. Bevares. 😉
 4. Jeg skal på Tradono Market og loppe (endelig) og har brugt uger på at samle sammen og finde frem. Det er foregår søndag d. 10 fra kl 10 på Israel Plads. Kom endelig forbi og sig hej!
 5. Vi skal til Beyonce og JayZ i parken, mig og min mand. Det bliver et brag! Er der mon nogen af jer, der også skal derind?
 6. Jeg skal – faktisk allerede idag – til Emily’s skolancering og det bliver dejligt. Både at fejre og støtte op om en sej veninde, men også at komme ud og spise damemorgenmad.. Og komme lidt væk fra barselsboblen. Cornichonen bliver imens passet af sin farmor og farfar, så jeg er ret sikker på, at hun vil have det som blommen i et æg.
 7. På Madklubben Østerbro og forhåbentligt kunne sidde uden for og spise på deres terasse – og drikke aperols…
 8. Tage på stranden. Mange gange. Vi var afsted for første gang i forgårs og det er så dejligt, at have badestrand tæt på – det vil jeg gerne udnytte.
 9. .. Drikke mange aperols. Jeg fik ikke en eneste sidste sommer (for obvious reasons), så jeg tænker, at jeg må drikke dobbelt så mange i år;)
 10. Få læst minimum én bog. Jeg er så slem til at styrte rundt og skulle alt muligt, når Elise sover lur, og jeg burde blive bedre til bare at sætte mig ned. Derfor har jeg besluttet, at jeg i juni skal læse minimum én bog, så jeg kan tvinge mig selv til at sætte mig lidt ned. Uden en computer.

Jo, det var listen. Hvad med jer? Hvad er der mon på jeres juni-lister?

 Kommentarer (2)
 • Skønne juni-planer! Jeg skal også afsted til Beyonce og Jay Z med en veninde – hold op jeg glæder mig😀💃🍹

 • Det lyder som en skøn juni!
  Min juni er relativt sparsom med planer, da jeg lige har et specialeforsvar der skal overstås, men jeg regner med at skulle indtage massive mængder aperols og g&t’s til min og min specialemakkers kandidat-grillfest, så lidt er der da at se frem til. 😄🎉🍸

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top