Du læser nu
En frisk sommercocktail til havefesterne..

En frisk sommercocktail til havefesterne..

belvedere-ruby-tonic-sommer-cocktail-1-of-10

… eller bare til når baby sover, og mor har brug for lidt at styrke sig på i skyggen;) For et par uger siden dumpede der er en cocktail-opskrift og ingredienser som et pressekit ind af brevsprækken og i weekenden fik jeg den endelig prøvekørt – den er glimrende! Men det regnede jeg også med – for jeg er, som bekendt, ganske begejstret for alt med grapefrugt og dét er altså én af hovedingredienserne i denne sure, søde lyserøde sag.

Jeg er også begejstret for sure drinks. Og lyserøde drinks. Så man kan sige, at forventningerne på mange måder var i top.

belvedere-ruby-tonic-sommer-cocktail-9-of-10

Vi drak dem iøvrigt ‘retour de la plage’ (dét udtryk lærte jeg hér og har efterfølgende helt og aldeles annekteret det – perfekt koncept) i loungemøblerne på terrassen, og om det var varmen, procenterne eller en kombination, der efterfølgende fik os til at hoppe i soppebassinet (… mens barnet stadig sov lur) er uvist. Nevertheless – it happened og har utvivlsomt været et kønt syn…

belvedere-ruby-tonic-sommer-cocktail-2-of-10

belvedere-ruby-tonic-sommer-cocktail-3-of-10

Og tilbage til det med cocktailen – den hedder “Belvedere Ruby Tonic” og blev til i anledning af World Cocktail Day for et par uger siden . Den er sød, sur, lidt bitter (fra grapefrugten) og dejlig frisk.. Og man må endelig ikke være for nærig med isterningerne – især ikke i denne hede! Skal man holde fest, er det iøvrigt én af den slags, der er let at lave i spandevis – man må bare sørge for at have presset en masse grapefrugt inden (evt med hjælp fra en juicer).

belvedere-ruby-tonic-sommer-cocktail-7-of-10

Opskrift – Belvedere Ruby Tonic

  • 4cl Belvedere Vodka
  • Saften fra 1/4 grapefrugt
  • 1 Fevertree Mediterranean Tonic (den er lidt sødere end andre tonics)
  • En stor skive grapefrugt
  • Isterninger

Kom godt med isterninger i et spritz- eller vinglas. Tilsæt vodka, grapefrugtsaft og top op med tonic. Omrør indholdet og pynt med en skive grapefrugt.

Man kan købe et komplet kit til 5 Ruby Tonics lige hér.  Chin, chin!

belvedere-ruby-tonic-sommer-cocktail-4-of-10

belvedere-ruby-tonic-sommer-cocktail-8-of-10

belvedere-ruby-tonic-sommer-cocktail-10-of-10

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top