Du læser nu
#Dameskål i verdens bedste champagnecocktail…

#Dameskål i verdens bedste champagnecocktail…

Annonce for Moët & Chandon & Howtococktail.com

Da jeg tog disse billeder tidligere på dagen, havde jeg sideløbende en sms-dialog igang med min (festlige) mødregruppe, og da jeg sendte dem et billede af at ‘bloggermor står og spritter sig ned’, var de hurtige til at melde sig på banen og insistere på, at næste uges genoptagelse af gruppen (… udendørs og første gang siden marts, glæææder mig) måtte fejres med cocktails fremfor den sædvanlige kaffe. Og den aftale blev efterfulgt af følgende korrespondance:

CV’s mor: “Er det en spritz?”

Mig: “Nej – en Downtown Abbey à la Baltahzar på D’Angleterre👏🏻”

V’s mor: “OMG!! Bedste cocktail!”, svarede den anden.

B’s mor: “Det er min yndlings! Jeg kunne SE det! 😍”, tilføjede den tredje.

Mig; “I er seriøst de bedste😂😂❤️ Well, glæd jer til onsdag så!👏🏻”.

CVs mor: “Har aldrig prøvet den👀”

B’s mor: “Balthazars bedste drink – utimativt!! 👌🏻🤤”

V’s mor: “Plejer at resultere i dans på bordene🤣”

Så det bliver med andre ord en festlig re-union i næste uge;)

Og den ER altså også god. Blandt det bedste jeg nogensinde har smagt. Passionsfrugt, Belvedere vodka, lakridssirup, friskpresset citron og Moët champagne i en herlig kombination. Jeg har lavet den med hjælp fra den her fra How To Cocktail, som er en del af Copenhagen Cocktail Academy – bag CCA står Jannick Gram, der er forhenværende bartender på netop Balthazar.

Jannick er under normale omstændigheder selvstændig bartenderkonsulent for diverse cocktailbarer og restauranter, og leverer desuden cocktailarrangementer. Af gode grunde er hans normale forretningsgange lige nu på hold, og han har derfor lanceret et ’take-away’ koncept i form af et eksklusivt cocktailkit til hjemmebrug – blandt andet den her lækre sag. Det hele kan bestilles i hans webshop og leveres til hele landet.. Og altså helt oplagt til en lille #dameskål her op til weekenden❤️

 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top