Du læser nu
5 fredagscocktails

5 fredagscocktails

fredag-fem-cocktails-weekenden5-1

[Rabarber Ginger Fizz – opskriften finder I HER]

Det er fredag, vi er på nippet til en lang weekend, sommeren er her (føles det ikke sådan?) og de sidste par dage, har mine social feeds været flooded af glade mennesker med drinks i hånden (#distortion). Selv er jeg mest bare træt, tung, varm og bakser med nogle plukveer – mens jeg i korte øjeblikke bliver ramt af en ubærlig trang til at kunne drikke rosé, kold sancerre, cocktails og bobler… Og så måske lige en Aperol, til at toppe det. It’s a small price to pay, det ved jeg, men nok også mest et udtryk for, at jeg kan blive ramt af en lille smule savn af mit ‘gamle’ hylster og det jeg ‘plejer’ at kunne. Det går hurtigt over igen – men der er øjeblikke, hvor jeg mest bare føler mig som en træt, strandet hval i husarrest (… any preggos out there, der kan relatere?).

Til Emilys Polter var der en bartender, der lavede nogle mega gode virgin-cocktails, så det er klart et område, jeg må explore lidt mere – jeg kan godt lide mine cocktails suuuure og fizzy, og mon ikke man kan lave nogle af den slags sans alcool?! Smid endeligt et link, hvis nogle af jer ligger inde med gode opskrifter på den slags – det vil være highly appreciated (sagde hvalen)..

Og imens må I nyde nogle cocktails for mig derude – her får I 5 bud til weekendens cocktails<3 Og så vil jeg drømme mig frem til næste sommer, hvor mit (meget lette og konstant sovende englebarn, 7-9-13 og alt det jazz) skal falde i søvn i barnevognen og jeg skal drikke sure sommer-cokctails med gode venner – alt sammen i haven i det nye hus. Yay!

fredag-5-cocktails-til-weekenden5

[Cointreau Fizz]

cocktail-lynchburg-lemonade-som-paa-salon390-1

[Lynchburg Lemonade]

fredag-5-cocktails-til-weekenden3

[Rasperry Gin Fizz]

cocktail-rose-gin-tonic0-1

[Rose Gin & Tonics]

cocktail-limoncello-gin-fizz0-1

[Limoncello Gin Fizz]

 Kommentarer (4)
 • Jeg forstår i den grad, hvordan du har det, og hvor er det dog befriende, at du er ærlig omkring det. Jeg ELSKER cocktails, champagne, vin – min kæreste og jeg har så sent som i dag været forbi både Brd D’s Vinhandel og Leisner vine i dag for at købe lidt champagner og bourgogne vine 😀 Nå, men jeg er ikke gravid, men vi skal nok i gang om et års tid senest, da jeg er et stykke forbi de 30. Og jeg kan ærligt talt ikke overskue, at jeg ikke kan spise sushi, rødt kød, drikke kaffe i almindelig mængder eller drikke alkohol. Der er simpelthen så meget livskvalitet forbundet med det. Jeg kan heller ikke forestille mig en tur på michelin restaurant med en juice menu. Jeg er ikke et kæmpe børnemenneske, selvom vi (nok) gerne vil have børn, så derfor føler jeg virkelig, det er en stor ofring fra min side, at jeg skal gå igennem i graviditet, hvor jeg ikke er herre over min egen krop. Og det føles lidt skamfuldt på en måde at sige, at man ikke kan overskue 9 måneder uden pinot noir, for det virker som om, der er utroligt få mennesker, der forstår det. Så TAK fordi du er ærlig.

 • Jeg kender udemærket følelsen. I 3 måneder har der ikke været fredags GT til mig da jeg er på stærke smertestillende pga diskus prolaps. Jeg drømmer også om diverse cocktails og suger smagen ud af alle andres. For mig ser det ud til at alle folk ved udeserveringerne drikker aperol spritz – jeg vil også!!!
  Men jeg laver hyggelige cocktails med saft og dansk vand, pynter med bær, citron, mynte, masser af is og topper med et sugerør. Så er man ligesom med!!!! 😉

 • Medgravid med dig!
  Savner egentlig ikke alkohol og slet ikke øl, endnu i hvert fald!
  Men, jeg savner sure alternativer, eller i hvert fald bare noget der ikke giver sukkerlag i hele munden, som sodavand i hvert fald giver mig.
  Så jeg synes nemt jeg lander i ‘citrus og ingefær’ men så blev jeg budt på alkoholfri hvidvin og det var jeg altså godt tilfreds med.
  Modsat alkoholfri rose og rødvin smagte den ikke bare af tynd saftevand.
  YAY!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top