Du læser nu
#JubilæumsJuli: 2 måneders gratis film og serier..

#JubilæumsJuli: 2 måneders gratis film og serier..

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det med at holde ferie med baby lidt kræver nogle tilpasninger i fht vores ‘normale’ ferieliv. Eller. Tidligere ferieliv, nok rettere. For det er jo bare en ny slags normal. Men det der med sene middage på restauranter er fx ikke sådan meget oplagt, når man har en Cornichon i spradebasse-alderen, der helst ikke skal i seng efter kl 20…

Og hvad gør man så? Vi spiser ude til frokost istedet.. Hér er der ingen sure og overtrætte Cornichoner og hér kan vi hygge os alle tre. Ikke mindst den lille af os, der charmer alt på sin vej.

Og så hygger vi os så på altanen om aftenen når hun er blevet lagt – med all things delicieux á la France. Baguette, ost, pølse og vin. Og en god film. Den perfekte datenight, egentlig. Og den slags, der slet ikke behøver stor planlægning eller at vi forlader hotelværelset. Bare os to og den Sydfranske sommeraften.

Og idag kan har jeg altså fået lov til at give jer 2 mdrs gratis film og serier hos CMore – I får de 2 måneder gratis ved at bruge linket HER.

Hér er lidt af det vi har med på iPad’en til ferien:

 • Bastille Day: Altså hvem er ikke en sucker for Idris Elba?! Og nu er vi jo i Frankrig, så altså… Find den her.
 • Idealisten: jeg elsker danske film og danske thrillers især – den her gider både Skjorten og jeg se. Find den her.
 • Stille Hjerte: Når Bille August instruerer og spækker den med stjerner, så regner det med priser… Og så må man jo næsten se den. Find den her.
 • Sweetbitter: ok det er mest mig – kan I huske, at jeg læste den sidste sommer (.. det forventer jeg ikke, så betragt kommentaren som retorisk;))?! Well, den er kommet på serie nu og skulle være lidt SATC-agtig. Find den her.
 • Broen (sæson 1-3): vi har set Broen fra start til slut 3 gange allerede, men den er altså stadig god. Virkelig god. Find den her.
 • Solsidan: Helt klart et levn fra mine dage i Stockholm, men jeg elsker seriøst Solsidan. Det er det sjoveste – og Skjorten er enig. (seriøst det sjoveste nogensinde). I kan bare kalde mig Mickan fra nu af 😉 Find den her.

Derhjemme er vi også blevet mestre i den perfekte datenight á la maison og oplægget er egentlig nogenunde det samme som hernede – ost, pølse, vin og film. Eller hvis vi er ekstra trætte og dovne: pizzaer og film. Jeg har tidligere plaget Skjorten om vi ikke nok kunne holde datenight i vores loungemøbler i haven, men indtil nu har han øffet noget ed, at det vil være for svært at se skærmen – men altså, se lige hér. Hvis det fungerer i La France, så fungerer det også på Kysten. Jeg er allerede gået igang med at planlægge;)

Så jo – jeg håber, at jeg kan inspirere nogle af jer til en impromptu datenight med jeres udkårne (… eller heck – jer selv… man er jo sit eget bedste selskab, n’est-ce pas?). Bare fordi den foregår derhjemme, behøver man ikke gå ned på hverken lækkerier eller hygge. Lidt god mad, lidt god vin og en god film er all it takes – og de to måneders gratis film og serier kunne I finde lige her.

 Kommentarer (6)
 • Hvor længe virker linket? Jeg har nemlig abonnement som først slutter slut august, så det var mere om det kunne betale sig at afslutte sit eget abonnement 😉
  Skal da i øvrigt lige have tjekket solsidan ud!

 • Der er bare noget ved mange mænd, som giver dem helt panikangst ved tanken om at se film på noget mindre end 50″, haha! Hurra for at opdage nye verdner på ferier – også selvom det bare er en mindre skærmstørrelse vi taler om her 😀

  Knus

  • Haha – et lille tip er at pakke et HDMI-kabel. Så kan man blæse iPad’en op på de fleste hotelskærme og det fylder jo ikke ret meget, sådan et kabel:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top