Du læser nu
Søndagsshopping & Single’s Day: klar til sæsonens fester…

Søndagsshopping & Single’s Day: klar til sæsonens fester…

For 5 år siden blev dagen idag én af mine yndlings. På en smuk smuk efterårsmorgen af den slags hvor himlen står i brand. På den morgen, kom min niece Nix til verden. Jeg missede hendes 3 første fødselsdage, fordi hun (.. og resten af hendes familie) boede i New York, og lovede hende, at jeg ikke ville misse de næste 3, da hun så flyttede hjem. Så dagen idag, skal altså gå med at fejre min største #girlpower-mentor og hendes 5års fødselsdag…

Men men – det har sidenhen vist sig, at dagen idag, også er en helt glimrende shoppingdag. Som en slags opvarmning til Black Friday? I’ll take any sale, I can get. Og idag er det altså 11/11. Eller Single’s Day. Eller Bagerens Fødselsdag (I ve’ ælte-i-ælte), hvis man er lidt mere noller.

Og dermed er der rabatter at hente. Udsalg. Kup at gøre. Vist nok mest på hvidevarer (jeg så bl.a. at Frk Edith kan erhverves med rabat i Elgiganten..)… Og jeg har personligt tænkt mig, at se om jeg ikke skulle være så heldig, at jeg kunne finde mig et bette outfit til sæsonens kommende fester. Og derfor altså denne collage. Måske I kan hente inspiration?

Derudover har jeg erfaret følgende rabatkoder:

 • Hos Asos er der -20% på alt med koden TREATWKND
 • Hos Na-Kd er der -11,11% med koden QUEEN
 • Hos Gina Tricot er der -10% på én vare, -20% på 2 varer og -30% på 3 varer..
 • Hos Nelly er der -20% på alt med koden 1111

.. Og så til de sager jeg har på collagen – dem finder I her:

 1. Støvler med dansevenlig hæl fra Nelly – de fås også i en diskoversion..
 2. Øreringe fra Maanesten
 3. Kjole fra yndlings-mærket Baum&Pferdgarten
 4. Pæn (og festlig) frakke fra Meotine
 5. Kjole fra Day Birger et Mikkelsen
 6. Velourtaske på budget
 7. Sort taske med guld-tassle… Også en budgetsag (der kan tåle at få hældt en Gin-Tonic ned af nakken;) ).
 8. Blondekjole med dyb ryg*
 9. Sort chiffonkjole med prikker*
 10. Ravfarvet kjole med V-udskæring og flatterende snit*
 11. Unicorn-farvet strikkjole med perledetaljer fra Baum
 12. Perleøringe på budget
 13. Dansevenlige hæle med Manolo-referencer.. Til 1/10 af prisen;)
 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top