Du læser nu
45 Black Friday fund – til barn, bolig og dig selv.. Og alle rabatkoderne samlet.

45 Black Friday fund – til barn, bolig og dig selv.. Og alle rabatkoderne samlet.

Phew damer – så er vi her. Årets (måske?) største shoppedag! Og dermed altså også årets største shoppeindlæg hér på domænet – synes I, at det er noget ameriansk forbrugsorienteret pjat, så skal I skynde jer væk og komme stærkt tilbage imorgen, hvor temaet er et noget andet;)

I dette indlæg kan I se en samlet oversigt over alle de rabatkoder og tilbud jeg er stødt på (vær opmærksom på, at visse af koderne først gælder fra kl 7:00) – samt finde lidt inspiration til indkøbene… Og lidt inspiration til, hvad jeg tænker, man kan kigge lidt efter. Til sig selv, til bolig og til barnet. Det er altså et langt indlæg, bear with me. Men sådan er det jo, når man gerne vil hele vejen rundt.

En note er iøvrigt, at jeg jo ikke ved præcis hvilke varer, der kommer på udsalg, så mine collager skal ikke tolkes som ‘det her kan I finde på udsalg’, men mere som ‘det her er inspiration til hvad kunneforestille mig kom på udsalg’ 🙂

Rabatkoder og tilbud

Tabellen kan ikke være i sin helhed på iPhone, så jer der læser med fra telefonen, må enten lige rotere skærmen eller leve uden specifikationen af rabatten/tilbuddet 😉

Ellos.com Fratrukket på siden 25% på alt
Asos.com HELLO20 20% rabat på alt – inklusiv nedsatte varer
Babyshop.dk Fratrukket på siden Spar op til 50% på udvalgtet varer
SoftGoat.com Fratrukket på siden 25% på alt cashmere
Bubblerrom.dk Fratrukket på siden Opt il 20% rabat
Da.hotels.com BLACKFRIDAY11 Op til 60% rabat
Goshcopenhagen.dk Fratrukket på siden 25% rabat på bla Pudderdåserne og andre private label.
Gina Tricot  Fratrukket på siden
LUISAVIAROMA  BF30  30% på ikke nedsatte varer
Ilva.dk Fratrukket på siden Spar minimum 25% rabat på alt
Jotex.dk Fratrækkes ved kassen 20% rabat på alt
Justspotted.dk BF25 25% rabat på alt
H&M Fratrukket på siden 20% på en valgfri vare
Miinto.dk Fratrukket på siden Op til 60% rabat på tusindvis af produkter
Glossier.com Fratrukket på siden -20% på alt
Moodings.com BF25 25% rabat på alt – med enkelte undtagelser..
Na-kd.com BLACKWEEK 30% rabat på alt – med enkelte undtagelser..
Nelly.com Fratrukket på siden Nyt tilbud hver time
Nicehair.dk Fratrukket på siden Minimum 20% rabat på alt
Meotine.com BLACKMEOTINE 25% på alt
Pieces.dk Fratrukket på siden 20% rabat på alt – gælder ikke i forvejen nedsatte varer
Room21.dk Fratrukket på siden 15% rabat, når du shopper for mere end 3.000 DKK
Sportmaster.dk Fratrukket på siden Minimum 30% rabat – dog enkelte varer undtaget og gælder ikke i forvejen nedsatte varer
Stylepit.dk Fratrukket på siden Op til 70% rabat
Nike.com CLEAR30 30% rabat på alle i forvejen nedsatte varer
Tiffany.dk Fratrukket på siden 20% rabat på alt
Veromoda.dk Fratrukket på siden 20% rabat på alt – gælder ikke i forvejen nedsatte varer
Vila.dk Fratrukket på siden 20% rabat på alt – gælder ikke i forvejen nedsatte varer
Wakaku.dk Fratrukket på siden Op til 50% rabat

Det skal du shoppe til dig selv…

1 Nyt træningstøj – fx fra seje Mette Lyngholms brand Eyda. // 2. Et par gode sneakers – mon ikke Nike holder Black Friday? //3.  En klassisk grå vinterfrakke // 4. En lækker hue til de kolde måneder – måske denne fra Ganni // 5. Cashmerebukser. Just do it. You’ll thank me. // 6. Gode basis jeans – fx disse fra Gina Tricot // 7. Pæne klassiske flade støvler fra Flattered // 8. Flere jeans – denne model fra ASOS er min yndlings. // 9. Kjolen til sæsonens fester – man kan ligeså godt købe den på udsalg jo.. // 10. En kappe fra Blaire // 11. En lækker frakke, der kan bruges til både hverdag og fest // 12. Varme bløde støvler // 13. Mere cashmere – både til hygge på sofaen og til kontoret med pæne slacks

Det skal du shoppe til dit barn..

 1. Hold øje med gode tilbud på barnevogne – fx hos Babyshop eller Babysam
 2. Pusletaske fra CamCam HER
 3. Sengerand – har du allerede én, så overvej en ekstra. Pludselig har barnet kastet op i sengen (.. taler af erfaring).
 4. Babyalarmer – jeg gætter på at der vil være gode tilbud her, her, her eller her. Vi har (bla) denne og den er god.
 5. Basistøj – fx bodyer i uld fra Joha
 6. En klassisk voksipose – vi har brugt vores fra Elise var helt lille og har netop fundet den frem igen.
 7. En autostol – de er så monster dyre. Tjek for gode tilbud HER og HER…. Vi har denne og den kan VARMT anbefales (iSize, kan rotere ud og hun kan sidde både forud- og bagudvendt). Tjek, tjek, tjek.
 8. Den klassiske Sebra-seng.
 9. Kedeligt indkøb, så sørg endelig for at finde et godt tilbud. Måske her.
 10. Bestik og service – det her er så fint og godt til både piger og drenge..
 11. Man kan aldrig få for meget sengetøj… Virkelig..
 12. En god puslepude – jeg har været virkelig glad for vores fra CamCam.
 13. Næste gang vil jeg have en babynest med stropper og fastere bund, som kan agere lift. Denne ser perfekt ud!
 14. Små gummistøvler – praktisk og pænt
 15. En god varm flyverdragt – jeg har købt to, så der hænger en fast i vuggestuen og én hun kan bruge hjemme og på ferier…
 16. Regntøj – et must til vuggestuebarnet… Jakke HER og bukser HER.
 17. Et lækkert puslebord – man bruger så meget tid der i starten og det skal stå fremme. Køb et pænt og ordentligt et (… siger jeg af erfaring efter at have lavet et selv.. Vi køber det her til nr 2).
 18. Cute møbler til børneværelset – fx den her sofa.  (den fås i flere farver)

Det skal du shoppe til dit hjem..

1 Drømmesofabordet fra Jotex – hér kan man spare! // 2. Sage Barista Express // 3. Lidt ro til hjemmefronten…  // 4. Verdens smukkeste puf // 5. Glasvase i den flotteste farve // 6. Den flotteste sengegavl // 7. Sengetæppe i tyk velour // 8. Pænt tæppe i yndlingsfarven // 9. Tykke velourgardiner – fås i mange farver // 10. Den smukkeste skærm (og lampe) // 11. En lille robot til støvsugningen // 12. Hylder i glas og messing // 13. En dekorativ palmestage  // 14. En flot champagnebowle

 

Phew – det var oversigten. Og inspirationen. Har jeg mon glemt noget helt oplagt? Eller misset en rabatkode?

 Kommentarer (12)
 • “Det skal du shoppe til dig selv”, “Det skal du shoppe til dit barn”, “Det skal du shoppe til dig hjem” ? Seriøst? Stop, bare stop.Folk skal ikke shoppe overflødige ting som fucking sengegavle til 3000 kroner. Folk skal seriøst stoppe det overforbrug, fordi det ødelægger verden, som vi skal efterlade til vores børn. Jeg vil da tusind gange hellere give mine børn en ren planet end et “pænt og ordentligt puslebord” og dyrt sengetøj til (som man “aldrig kan få for meget af. virkelig”)
  Det her indlæg er skoleeksemplet på at vi (med jer influencere i spidsen) er blevet fuldstændig sindssyge oven i hovedet med det overforbrug, og det kommer kun til at gå ud over vores børn.

  • …. hvem gjorde dig til dommer?

   Det er synd, at du bruger sådan en fjendtlig retorik, for det er et virkelig vigtigt emne, men ingen orker diskutere med en, der allerede inden diskussionen er gået igang kalder én for ‘fuldstændig sindssyg oven i hovedet”…

   (.. og det “dyre sengetøj” er netop dyrt fordi det er GOTS-certificeret, så deeet… #flotkommentar ellers)

  • Det er rigtig fint at det er GOTS-certificeret, det sengetøj. Men at hive dén lille detalje frem som forsvar for indlægget… Synes at du/I influencere skal stå til ansvar for den retning, i prøver at få folk styret hen imod. Jeg ved godt at det er sådan i tjener penge, men der må jeg simpelthen sige, så synes jeg du skal finde dig et mere meningsfuldt arbejde. Og jeg har ikke kaldt dig fuldstændig sindssyg mere end jeg har kaldt mig selv fuldstændig sindssyg. Jeg synes at hele vores forbrugersamfund er fuldstændig sindssygt. Men du er en af dem der leder i den forkerte retning. Det var hele indlæggets retorik der triggede min frustration. Det er så ærgeligt at bruge sin platform til sådan noget. Selv om jeg selvfølgelig ved hvorfor du gør det. Men der må fandeme være andre måder at tjene sine penge end at få andre til at købe alt muligt pis.

  • Bjorg, hvad laver du overhovedet hér? Du synes – clearly – at jeg er en idiot uden ret meget mellem ørerne.

 • Hej. Et helt åbent og ærligt spørgsmål – det virker til, at du shopper en del. Særligt de sidste uger, har der været mange annoncer på Instagram og nu her med reklamelinks og ideer til køb. Det er du jo i din gode ret til, men hvilke overvejelser gør du dig ift at opfordre til merforbrug? Og ift eget forbrug? Blot en undren og et åbent spørgsmål herfra 🙂

  • Det er sjældent, at spørgsmål er ‘uærlige’ 😉

   Jeg tror ikke jeg shopper mere end så mange andre – og jeg tror de fleste af os forbruger mere lige i disse uger end vi måske gør resten af året. Det er jo lidt grundstenen i hvad den danske jul er, these days (og det kan vi så synes er træls eller ej – men jeg vil trods alt ikke påtage mig ansvaret herfor;)). Men jeg er også godt klar over, at det kan virke sådan – det har jeg også anerkendt både i indlægget her og indlægget her. Og jeg går til stadighed og bakser med, hvordan jeg iøvrigt kan adressere den skævhed.

   Det gør jeg, fordi jeg godt er klar over, at jeg har et ansvar. Og fordi den slags, ligger mig på sinde, som det jo altså lægger jer på sinde. På den vis, er jeg ikke spor anderledes end jer der læser med.

   Men jeg synes også, det er at underkende jeres intelligens, hvis jeg skulle gøre mig til dommer over, hvad I må/ikke må købe. Hvad der er nødvendigt forbrug (for jer) og hvad der er ‘merforbrug’. Der er kun én, der er ansvarlig for at forbruge fornuftigt – og det er én selv. Det gælder mig, men det gælder også jer. Og (kald mig naiv) jeg tror ikke en meter på, at I der læser med hér på domænet, ikke har så meget krudt mellem ørerne, at I ikke selv holder helt stram justits med jeres forbrug og økonomi.

   With that being said, så er vi alle enige om, at det at købe bare for at købe er himmelråbende dumt – af mange årsager. Og det synes jeg er fint, at vi husker hinanden på i ny og næ – det skal bare ikke ned på det niveau, hvor vi gør os til dommere over præcis hvornår, hvor dyrt og hvad andre mennesker må bruge deres penge på.

   Og slutteligt – jeg synes det er hykleri i middelsvær grad, når andre influencere (der lever af reklameindtægter), begynder at skælde på forbrug. Det er billige smartheds-point og tomme ord. Intet mere.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top