Du læser nu
12 matchende julekjoler til mor & datter..

12 matchende julekjoler til mor & datter..

Okay okay – cheese-alert, cheese-alert. Jeg er klar over, at indeværende indlæg er borderline corny, men I just can’t help myself..

Julen venter lige om hjørnet og jeg er så småt på udkig efter årets julekjoler til mig og Møffi – og det må gerne gå lidt tjept, for vi skal faktisk til årets første julefrokost idagOg nu er det ikke fordi de par-tout skal matche, jeg synes bare det kunne være lidt hyggeligt og lidt cute. Og det er jo kun jul én gang om året;)

Sidste år så vi sådan her ud til jul (.. og nytår, bevares), og det kunne egentlig godt blive til et re-run for mit vedkommende, mens den mindste af os, forlængst er vokset ud af den lille navy tylsag hun er iført. Derfor har jeg været på udkig hos Ellos, der kører med – 30% på store dele af dame- og pigesortimentet og fundet 12 kjoler til mor og datter, der matcher.. Det kunne jo være, at der var nogen af jer, der læser med derude, der er ligeså corny som mig;)

Min egen favorit er nr 9 og 10, tror jeg. Men jeg kan ikke lade være med at synes, det er lidt fjollet, at der er så mange af julekjolerne til de små, der har korte ærmer.. Skal de så have noget langærmet indenunder? Eller skal man forsøge, at finde en lille cardigan? Til kjole nr 2 hører der faktisk en lille cardi med – den fik jeg bare ikke med på collagen her.

 1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER

.. Og som lille sidenote – de har stadig de sko, jeg købte til jul sidste år, og lad mig lige sende en varm anbefaling af dem her – gode, festlige flats i ruskind, der både kan klare en aften bag grynderne eller med at stæste rundt efter en 1årig. Jeg har været så glad for mine og de fås i bordeaux her og sort her. På -30%.

 Kommentarer (3)
 • Jeg er også på holdet med gode barndomsminder om matchende jule-outfit med min mor 🙂

  Hvordan er Vagabond-skoene i størrelsen? Jeg er et sted mellem 39 og 40, så er i tvivl, om det skal være 40 og en sål, eller om 39 er passende.

 • Det er altså hyggeligt med matchende juleoutfits!! 🎄 Min mor har dog strikket en julekjole til sit barnebarn, og jeg tvivler på at jeg ville se ligeså sød ud i en strikket kjole 😂😝 Overvejer dog om vi burde koordinere noget julenattøj i vores lille trekløver 🤔🙈

 • Glædelig 8.december!
  Så fine kjoler, jeg husker hvordan min mor altid fik syet ens kjoler til hende og os piger, det er bare så sødt:-)
  Jeg synes det er rart med kort ærmet kjoler og en så en cardigan, for bliver det varmt kan man jo smide cardiganen:-)
  En skøn jule lørdag ønskes herfra!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top