Du læser nu
Til januarudsalg i tørvejr..

Til januarudsalg i tørvejr..

Tidligere på ugen lokkede jeg Lille Mille med på lidt januarshopping i tørvejr – dér hvor jeg har en fast rute og dér hvor de engang kendte mit navn og min kaffeordre udenad. Udsalgsshopping er, trods alt, noget sjovere i tørvejr, så Fisketorvet var destinationen.

Selv gik jeg efter nogle sager til Elise fra Zara Kids og et par gode basistoppe fra Pieces – jeg har nemlig fundet mig en helt hæderlig erstatning for hedengange Sue Long (ja, hun findes stadigvæk, men kun i sort, og jeg bruger primært hvid). Men det blev da også lige til et sving indom H&M, hvor jeg kunne konstatere, at Elise snart er vokset ud af babyafdelingen (where did time go?)…

Vi var også en tur i Tinderbox – sidste år fandt jeg nemlig den klassiske Huttelihut-hue med pelsdutter på udsalg og en lille NoaNoa hua med ører, som vi flittigt brugte hele foråret, men som mit barns hovede nu er blevet for stort til.

Ooog så var jeg foriøvrigt også en tur i Føtteren, for at lave lidt research til det hverdags-undertøjs-indlæg, der ligger og venter på udgivelse – flere af jer tippede nemlig om sagerne fra VRS.. Men det vender vi tilbage til!

Vi sluttede af med en tur på Gorm’s (fordi lækkert), som altså kan noget. Det er næsten det bedste ved Fiskeren – at der er ordentlig mad. Det kunne det lokale Midtpunkt altså lære en ting eller to af;) Da jeg arbejdede på den anden side af cykelbroen, tog jeg også tit mad med hjem fra enten LeLe eller Gorms. Kæmpe hit.

Jo, maden er god. Skarpt forfulgt af de 4 timers gratis parkering, men det kræver altså at man bliver medlem af loyalitetsprogrammet – jeg skal være ærlig og indrømme, at det klart var kombinationen af job på den anden side af kanalen og gratis parkering, der gjorde udslaget, da jeg selv meldte mig ind for flere år siden, men jeg har siden erfaret at man både får fødselsdagsgave, velkomstgave og en masse andre fordele, og jeg tager gerne det hele med;)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top