Januar-shopping: det har jeg købt.. - Acie

Januar-shopping: det har jeg købt..

Som vi snakkede om i starten af måneden, vil jeg gerne indføre en månedlig opgørelse over, hvad der faktisk er blevet indkøbt i en given måned, for når der iøvrigt snakkes om #onsdagsønskelister og den slags, har jeg længe, savnet en modpol, der gav et mere retvisende billede af, hvordan jeg forbruger – om man vil se på det med økonomi- eller miljøbriller, vil jeg ikke blande mig i. Selv gør jeg nok, lidt af begge dele 🙂

Så derfor altså første omgang forbrugs-oversigt. Hvad er der blevet købt i januar? Ja, det kan I altså se her. Jeg er lidt i tvivl om beauty hører med (for det bliver hurtigt en gråzone – skal håndsæbe tælle med? deodorant? øjencremen der redder mine øjne fra at sprække? You get the point), men i denne måned var det dyreste køb altså netop beauty-relateret, så derfor kom det med. Det er ikke sikkert, det altid vil gøre det:)

Nå, let’s get down to business – i januar har jeg købt:

 1. En grå oversize strikkjole fra ASOS
 2. Og i samme ordre: en beige oversize strikkjole
 3. To perlespænder – det her og det her
 4. En pakke af dem her og en pakke af dem her
 5. En ansigtsolie fra Rudolph Care

I min optik ikke noget vanvittigt og, iøvrigt også, et billede på en helt almindelig shoppemåned for mit vedkommende – og bortset lige fra spænderne måske, så også noget, jeg har følt, at jeg gik og manglede. Olien til at redde mine tørre kinder (den har virkelig hjulpet!), nyt undertøj (for det skal man jo) og et par gode hverdagskjoler, der kan dresses op og ned alt efter planer og behov.

Er I overraskede mon?

10 kommentarer

 • Synes det kunne være spændende også at se hvad du får sponsoreret/får i gave. Synes jo meget det handler om hvor meget nyt man får ind, og hvis der er meget spons er det svært at sammenligne med eget liv. Men spændende i hvert fald 🙂

 • Kære Acie,
  Klør den grå fra ASOS? Jeg kan slet ikke holde ud, når strik kløer – end ikke det mindste!

  Mvh Julie

 • God ide ! Især efter jeg har brugt næste måneds budget oveni i denne måned allerede….Hvorfor sker det ? Måske jeg skulle slette den Trendsales profil i et par måneder ? 🤪

 • Jeg synes det er en vældig fin idé med de her indlæg. Kunne du lokkes til at lave et for hvad du har købt til Elise? Det tænker jeg kan være god inspiration for os andre småbørnsforældre.

 • Prøv Abrikoskerneolie fra Sard til ansigtet. Synes den fungerer lige så godt, og den er en del billigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top