Du læser nu
Januar-shopping: det har jeg købt..

Januar-shopping: det har jeg købt..

Som vi snakkede om i starten af måneden, vil jeg gerne indføre en månedlig opgørelse over, hvad der faktisk er blevet indkøbt i en given måned, for når der iøvrigt snakkes om #onsdagsønskelister og den slags, har jeg længe, savnet en modpol, der gav et mere retvisende billede af, hvordan jeg forbruger – om man vil se på det med økonomi- eller miljøbriller, vil jeg ikke blande mig i. Selv gør jeg nok, lidt af begge dele 🙂

Så derfor altså første omgang forbrugs-oversigt. Hvad er der blevet købt i januar? Ja, det kan I altså se her. Jeg er lidt i tvivl om beauty hører med (for det bliver hurtigt en gråzone – skal håndsæbe tælle med? deodorant? øjencremen der redder mine øjne fra at sprække? You get the point), men i denne måned var det dyreste køb altså netop beauty-relateret, så derfor kom det med. Det er ikke sikkert, det altid vil gøre det:)

Nå, let’s get down to business – i januar har jeg købt:

  1. En grå oversize strikkjole fra ASOS
  2. Og i samme ordre: en beige oversize strikkjole
  3. To perlespænder – det her og det her
  4. En pakke af dem her og en pakke af dem her
  5. En ansigtsolie fra Rudolph Care

I min optik ikke noget vanvittigt og, iøvrigt også, et billede på en helt almindelig shoppemåned for mit vedkommende – og bortset lige fra spænderne måske, så også noget, jeg har følt, at jeg gik og manglede. Olien til at redde mine tørre kinder (den har virkelig hjulpet!), nyt undertøj (for det skal man jo) og et par gode hverdagskjoler, der kan dresses op og ned alt efter planer og behov.

Er I overraskede mon?

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top