Du læser nu
#Weekendshopping: Opdatering af workwear-garderoben..

#Weekendshopping: Opdatering af workwear-garderoben..

Jeg blev bedt om, at lave et indlæg med lidt work-appropriate sager, og ved nærmere eftertanke er det også alt for længe siden, og altså way overdue.

Det hænger måske sammen med, at jeg selv, de sidste måneder, primært har levet i stretch og store striktrøjer for at overleve den værste kvalme og holde den voksende mave lidt skjult for omverdenen. Nu er jeg nået dertil i graviditeten, hvor det med maven er en lost cause. “Den er virkelig også poppet, hva’?!”, sagde Kia kækt, da jeg tilfældigt rendte ind i hende inde i byen i sidste uge. And indeed.

Hvis I er andre, der er i den ubarmhjertige situation at skulle forsøge at kombinere workwear med preggowear, så er mit bedste tip noget med at finde et par pæne preggo slacks og kombinere dem med oversize skjorter (mandens måske?). Det reddede mig i sin tid.

 1. Nude og flæset cashmere fra Soft Goat – pæn til sorte slacks.. Og det meste andet iøvrigt.
 2. Dobbeltradet og mørkegrøn – denne maskuline sag ville jeg matche til sorte jeans, hvid tee og høje hæle, så det kræver, at man arbejder et sted, hvor jeans ikke er totalt no-go.
 3. Fin skjortebluse med knudedeltaje bag til – igen fin til sorte slacks.
 4. Oversize silkeskjorte – perfekt til alt. 
 5. Pæn sort kjole uden ærmer der kommer i karambolage med en lille jakke – til de der vigtige presentation days.
 6. Lys nederdel til sommergarderoben – pæn med en skjorte og flats.
 7. Høje, men ikke for høje – jeg synes lidt larmende sko, er en god måde, at holde fast i lidt ungdommelighed i workwear-garderoben.
 8. Pæn hårpynt, der giver lidt spræl til de mest sort/hvide outfits.
 9. Pæne højtaljede bukser med sløjfe
 10. Mere farvespræl til frisuren  – igen en fin måde, at holde fast i lidt ungdommelighed.
 Kommentarer (5)
 • Hej Christine.
  Tak for en fantastisk blog og inspiration ikke mindst. Jeg kunne virkelig godt bruge et pr links til nogle fede sorte skuldertasker hvor computeren kan være i. Nogle ideer?
  Vh Sarah

 • Hej Acie
  Først og fremmest lige en ros til din blog, som efterhånden er blevet en fast del af min hverdag 😊
  Så vidt jeg ved er du på ligesom mig et stykke over de 1,80. Jeg har altid problemer med at finde pæne slacks til arbejde, der er lange nok. Vil derfor høre om du har nogle mærker, du kan anbefale

  • Hej Sofie! Tusind tusind tak – og tak fordi du er her! Jeg har faktisk erfaret, at det klæder min form bedst, med dem der er ankel-korte, så jeg har været forskånet for det problem du her er inde på.. Generelt har jeg dog været glad for Monkis slacks – totalt utippet og ikke stedet jeg normalt ville lede. Jeg fandt dem tilfældigt – det er dem jeg har på på billederne her: https://acie.dk/2016/04/29/outfit-casual-friday/

   kh

 • Karambolage betyder sammenstød – det var nok ikke det, du mente 😂

  Jeg mangler et indlæg med work appropriate tasker helt desperat!

  • Det er jeg klar over – og det var da netop det jeg mente 😉

   “komme i karambolage med • komme i konflikt med; blive uvenner med” – har du aldrig prøvet at have en skjorte på, hvis ærmer bliver uvenner (eller for at bruge dit ord – kommer i sammenstød) med en lille jakke? Det er drøn irriterende:)

   Noteret med taskerne!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top