Du læser nu
#Forbrugsoversigten á la marts…

#Forbrugsoversigten á la marts…

Så blev det tid til endnu en omgang af forbrugs-oversigten. I sidste måned var der én der blev gevaldigt sur på mig på miljø-måden i kommentar-sporet, men hele pointen er jo netop at stå til ansvar for eget forbrug, og vise mit faktiske forbrug frem, som en modvægt til inspirations-collager mv.. Jeg har længe irriteret mig over den skævvridning der har været i den måde jeg er klar over det måske har virket som om jeg brugte mine penge på, og den måde jeg faktisk bruger mine penge på…

Og når først der er planten den slags små forkerte frø rundt omkring så vokser de – pludselig landede der kommentarer om at jeg havde jeg havemand, Elise gik kun i mærketøj (.. H&M er vel også en slags mærke, for så vidt, men…), hvilket mærke min mands bil er og en lang række andre ting, som altså talte ind i et billede af noget, som ikke helt har hold i virkeligheden.. Så altså. Det er pointen.


Det købte jeg i marts:

 • “The one that got away” fra februar aka den fine kjole i broderie anglaise fra H&M, som pludselig var at finde i min størrelse igen og som jeg lynhurtigt klikkede hjem. Den er perfekt!
 • Hvid tunika med små sølvtråde fra Vila – klart lokket af én af jer, som tippede om den på instagram, og da jeg så så den hænge på en bøjle i Kronen Vanløse, kunne jeg ikke stå imod. Perfekt til voksende mave.
 • Et par preggo jeans – som er helt perfekte hvis jeg selv skal sige det. De er ankelkorte og ikke for skinny i modellen. De ser meget skinny ud på modellen, men de er altså “slim” fremfor skinny, så en klar anbefaling herfra. Jeg lever i dem – og tog således også disse billeder med måsen bar, for I have nothing else to wear;)

Det returnerede jeg:


Den overvejer jeg stadig:


Det har jeg på listen til april:

 • Et par gode klassiske ballerinaer – jeg er fristet af et par af de rigtigt dyre, men skal lige tage mentalt tilløb.

 

Jo, det var månedens forbrug. Jeg kan mærke, at jeg køber lidt mere for tiden, end jeg måske normalt ville – jeg er udfordret af den voksende mave. Når man i forvejen er lang, så skal der ikke ret meget til at man skiller på midten, og det er altså netop det problem jeg bakser med. Det er også derfor jeg investerer sådan i tunikaer – der er god plads til bule og god længde, så jeg ikke skiller på midten. 

 Kommentarer (15)
 • Jeg har også købt den hvide tunika/kjole fra Vila – men jeg synes simpelthen den “kradser” noget så forfærdeligt på ærmerne, der hvor mønstret er, og der ingen underkjole er. Har du samme problem? 😀 Det er lige før, at jeg ikke kan holde det ud, men den er også såååå pæn at jeg næsten ikke nænner at bytte den 😉

 • Mega fedt du “tør” snakke om økonomi. Det savner jeg SÅ meget!! Mange andre kommer med den der “det holder jeg lige for mig selv”. Respekt for at du gør det – super inspirerende content.

 • Kære Acie. Tænker du skal have lov at købe hvad du vil, have havemand, vinduespudser, rengøringshjælp og alt andet. Det kan da ved Gud ikke komme andre ved ?? Lad os nu lade være med at være så hysteriske ( især på andres vegne ) men brug blot den sunde fornuft ! Alt andet er godt gammeldags misundelse …. Nyd livet – det er så fucking kort …. Knus

 • Jeg blev inspireret til at tjekke min egen kontooversigt for forbrug, og må bare konstatere, at mit forbrug er dødkedeligt 😂 på 2 måneder er det eneste, der kommer tættest på at være forbrug (udover madvarer) min kaffe-ordre hos Nespresso 🤷🏼‍♀️
  Alle sparede kroner er røget på opsparingen.. jeg er godt nok blevet voksen og kedelig og fornuftig 😂🙈

 • Elsker lidt at der også er en masse gamle køb på øverste billede. Tænk hvis man på én måned kunne købe 6 smukke tasker og 2 par louboutin 😉 Drømme-måned (og så behøvede man ikke købe mere de næste maaange år) Fanme en fin samling du har 🙂

  • Haha, nej det havde været lidt vildt, hvis det hele var marts-køb;)

 • Et lille ventetøj-tip: Samsøes basis jersey kjoler (dem der også kommer som tanktop) er SÅ gode som bukse-alternativ under en skjorte eller trøje. De er virkelig stretchy og tilpas lange til, at de holder langt ind i graviditeten (hele for mig, men jeg er kun 170 høj) og så kan man bruge dem til at amme i bagefter fordi stropperne er så elastiske 👍🏻

  • Armen, don’t get me started når det kommer til min kærlighedsaffære med Sue Long;) Jeg er kun lidt træt af at hun tilsyneladende er udgået i hvid.

 • Kære C. Jeg er ikke stor blog fan – hverken din eller andre. Er mere til redaktionelt indhold i aviser, herunder også hygsomme weekendsektioner, så gennemgår en eller anden for kvalitetsgennemgang, og i mindre omfang er udtryk for personlig holdninger (fx også til faglige emner). Men men men stort ros til disse indlæg, som jo egentlig er ret faktuelle og viser tanker og overvejelser vedr. forbrug. Det hænger naturligvis også sammen med tøjkøb til børn, gaver mv. Personligt gik jeg all in 1. januar og har kun købt en vintage læderjakke i januar (guldkøb!!!) og en ny cardigan i marts. Målet er max et item pr måned (uden basisvarer) inkl gaver. Glæder mig til at følge med. Kh S

 • Jeg har også skåret gevaldigt ned på shoppingen siden årsskiftet. Jeg kunne dog ikke stå for broderie anglaise kjolen/tunikaen fra H&M, så den har jeg også klikket hjem – og den klæder mig slet, slet ikke, så den ryger retur. Og så synes jeg, den bliver meget kort, når jeg løfter armene :-p Jeg er også 180.

  Jeg klikkede også den sølvfarvede pailletnederdel fra H&M’s Studio-kollektion hjem, men den er for stor, så nu overvejer jeg, om jeg skal sy den ind eller returnere den.

  Hvis jeg returnerer både tunika/kjole og pailletnederdel, har jeg reelt ‘kun’ anskaffet mig en nederdel fra Baum & Pferdgarten; den var på udsalg og jeg betalte for den med et gavekort.

  Personlig pleje og boligartikler har jeg ikke købt noget af i marts måned. Til gengæld har jeg købt godt med belgisk chokolade, for jeg har lige været i Bruxelles og Antwerpen 🙂

 • Jeg er kæmpe fan af de her indlæg! 🙂 Indeholder #forbrugsoversigten egentlig makeup og produkter til ansigt og hår osv.? Det er nemlig noget jeg synes jeg hele tiden løbende køber, på trods af egentlig ikke at gå synderlig op i det, men hvor jeg ofte tænker om det jeg mon køber er mere end gennemsnittet….så hvis det ér en del af #forbrugsoversigten, så hatten af til dig siden der ikke har været nogle produkter de to sidste måneder og hvis ikke de er, så synes jeg det kunne være virkelig interessant hvis du inkluderede dem 🙂

 • Gad virkelig godt se SÅ flot ud i tunika, men jeg er knap 160 cm, og det giver bare ikke samme look 🤔 Elsker disse indlæg forresten!
  Knus

 • Haha altså så styrter jeg ind på hjemmesiden efter nye jeans. Og så bliver de udsolgt mens jeg scroller rundt i de andre varer 😅 gode preggo jeans er svære at finde! 😜

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top