Du læser nu
Bolig: påskepynt og lidt forårsklargøring af havetrappen..

Bolig: påskepynt og lidt forårsklargøring af havetrappen..

Annonce for Kronen Vanløse og Sinnerup 

Ahhh… Mit yndlingsspot har fået forårstøjet på og jeg erklærer hermed havetrappen for sæsonåben!

I sidste uge havde jeg sådan en rigtig fikser-dag, hvor jeg fik dimset lidt derhjemme – udover forårsklargøring af havetrappen (det er seriøst det bedste sted til en langsom kaffe og lydbog), så fik jeg også pyntet op med lidt forskelligt påskepynt, som jeg havde nappet, da jeg var i Sinnerup i Kronen Vanløse i forrige uge. Jeg ved ikke om I kan huske, at jeg fortalte om dette magiske sted tilbage i December, men for alle os, der bor på Sjælland har det altså været en velbevaret jysk hemmelighed…

Men men – der findes altså en enkelt Sinnerup på Sjælland og den ligger i Kronen Vanløse – og hvis man ligesom mig, synes at boligindretning og ‘dimseri’ er hyggeligt, så skulle man tage og kigge forbi og suge lidt inspiration indenbords. Mange af tingene er fra Sinnerups eget mærke og kan således ikke fås andre steder:)

Påsken er jo ikke den største af højtiderne, så jeg er heller ikke gået helt amok i små kyllinger, men jeg hygger mig med, at give vores hjem forskellige accessories på, alt efter sæson og således skulle påsken altså heller ikke føle sig overset. Og så synes jeg altså også, at det er ekstra hyggeligt, når nu man har fået en lille størrelse i huset…

På konsolbordet i mellemgangen er der flyttet en ny fin vase fra Kähler ind – vi fik en magen til (men i klassisk hvid) i bryllupsgave og jeg er virkeligt glad for den. Da jeg så den i denne mintgrønne farve kunne jeg slet ikke stå for den og tænkte den ville være perfekt til lidt afklippede grene fra haven. Jeg har nappet grene fra stjernemagnolierne og kirsebærtræet og tænkte undervejs, at det næsten er det jeg holder mest af ved påsken – altså det der med, at det for er nu, at vores haver springer ud og det hele spirer så fint og grønt. Og dét er så absolut den bedste påskepynt jeg kan tænke mig – det der med, at få lidt af haven indendørs.

Udover grenene blev det til to små fine får – de er kart til ære for Elise, fordi hun har en ting med får.. Og fugle. Nede i vuggestuen er der et (ret nusset) legefår, som hun altid går rundt med, så da jeg så disse, kunne jeg ikke lade være med at tænke på hende. Og det skal der jo også være plads til iøvrigt – altså, jeg gider ikke gå ud og investere i mega dyre pynte-ting, som jeg så kan gå og være bange for, skulle gå i stykker – hvilket så altså også bidrager til min begejstring for Sinnerup. Prispunktet er yderst rimeligt (de små får kostede 40kr pr stk)…

… Nårh ja – og for at der trods alt skulle være lidt påskefeel, så kunne jeg heller ikke lade de små lyserøde påskeæg være. De har hhv striber og prikker (og fandtes iøvrigt også i andre farver).

Ooog i vindueskarmen i stuen der altså flyttet to glaskupler ind (den store kosted 129,95 – den lille kan jeg ikke huske, men altså mindre end den store;)), som jo kan bruges til pynt hele året rundt. Man kommer altså langt med en glaskuppel og I er så mange, der har spurgt hvor jeg iøvrigt har fundet den slags – nu har jeg endelig et godt svar. Den store vil jeg skyde til ca 30cm og den lille til ca 20cm. Jeg har desværre ikke haft held til at finde dem på hjemmesiden.

De små porcelænskaniner måtte også med hjem – nu er det jo påske. De kostede hhv 19.95 og 29.95, så igen noget, jeg ikke vil være så bange for, at Elise får fingre i. De findes her.

Og så til udehyggen -måske I er nogen, der har tænkt at bruge de kommende påskedage på at gøre haven forårsklar? Vi har været igang – med hækkelkipper, rive og altså også lidt hygge til havetrappen. Som skrevet øverst, så er det mit lille hellige spot. Jeg elsker, at sidde dér og labbe solens stråler i mig.

Jeg fandt en lyskæde, som kan bruges både inden- og udendørs. Den udmærker sig – især – ved at have kupler lavet af plast, som derfor ikke er så sarte. Jeg har tidligere haft én, men da jeg klippede hæk (og havde taget den ned, kom jeg til at træde på én af pærerne, der naturligvis splintrede i tusind stykker.. Det er helt ærligt noget værre lort, med glasskår i græsplænen, hvor man jo iøvrigt har tænkt sig at drøne rundt på bare fødder hele sommeren.. Så altså.. Plast – det anbefales!).

Derudover blev det til lidt puder og en plaid – lammeskindet købte jeg til jul, og det er perfekt at sidde på, så man ikke bliver kold. Den store kurv kostede 199,- og er perfekt til opbevaring, når sagerne ikke er i brug. Den findes her og jeg har den største størrelse. Lige du puder jeg har valgt, kan jeg ikke finde på hjemmesiden, men der er altså et k æ m p e udvalg i butikken – i nærmest alle regnsbuens farver.

Plaiden er fra Sinnerups eget mærke og fortjener en seriøst anbefaling – den er dejlig blød (kradser ikke) og måler 130x150cm (med runde tale). Den stod i 199kr og fås også i flere farver. Perfekt til de lidt køligere dage. Og så kan den også fint bo på sofaen, når sæsonen altså ikke lige er til hæng i haven.

Jo, nu er kysten klar til både påske og forår, så jeg satser på at det er kommet for at blive – foråret altså 😉

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top