Du læser nu
Bolig: 2 år senere, og endelig kom der gardiner op + rabatkode til Jotex…

Bolig: 2 år senere, og endelig kom der gardiner op + rabatkode til Jotex…

Annonce for Jotex

De har voldt os nogle kvaler, de gardiner. Det snakkede vi allerede om tilbage i januar (iøvrigt i den periode, hvor jeg primært lå med hovedet i tønden og derfor var lidt en snegl i kommentarsporet, kan jeg se..).

Den lange herhjemme synes, at vi skal have grå velourgardiner. Jeg synes det bliver alt for meget velour-i-velour. Tone-i-tone. Og alt for tungt. Især hér om sommeren.

På et tidspunkt (for nok mere end et år siden), snakkede jeg med en ægte gardine-ekspert (altså sådan en der lever af at lave gardiner), og hun foreslog transparente gardiner. Dengang synes jeg, at det ville være alt for ‘shabby chic’ og sommerhus-agtigt. Men men – som med så mange ting, så skal man (jeg, ihvertfald) lige gå og summe lidt over det, smage på dem og så en dag, virker det som det helt rigtige… Det hjalp at se billeder som det her, det her og det her. Så sådan blev det..

[Koraldekorationen i vinduekarmen finder I her]

De er, som I måske kan regne ud, fra Jotex (find dem her) og gardinstængerne ditto (find dem her). “Det giver noget til rummet, det gør det altså”, sagde Skjorten, da de var kommet op og hænge… Men kunne alligevel ikke dy sig, for at smide et grinende “… altså gardiner som koncept – lige dem der, er også rigtigt flotte.. Til et sommerhus”, da han drejede om på hælen og forsvandt ud af stuen.

Så som I kan høre, er der altså stadig ikke total enighed om valget herhjemme. Jeg synes det er blevet pænt. Og jeg håber, at de bare lige skal vokse på matriklens mandlige beboer. Han er, som mange mænd, ret visuelt anlagt, så ting, jeg foreslår, falder ikke altid i god jord, før han faktisk ser dem foran sig. Og vi kunne jo ikke blive ved med, at sovse i cirkler rundt om de gardiner. Så de blev bestilt. Og hængt op.

Og i samme åndedrag, har jeg fået lov til at dele rabatkoden CHRISTINE20 med jer; den giver -20% på alt Jotex indtil d. 22/7 – dog ikke udsalg og elektronik.

Del endelig, hvis I køber noget. Jeg overvejer en ny lampe til spisestuen, da min DIY-velour-lampe er ved at gå op i limningen (… litterally speaking).

Nedenfor har jeg linket til nogle af de andre ting, vi har fra Jotex. Det er efterhånden ikke så lidt, men jeg synes også bare, at de laver rigtigt fine ting, til rigtigt fine priser. Og som jeg efterhånden har sagt et par gange, så vil jeg gerne have, at vores hjem er sådan et, hvor man må spise havregrød og ostehapsere i sofaen, og hvor vi ikke er så nervøse for små fedtede fingre, der får smadret en krukke eller lavet andre ulykker. Der skal være plads til at leve. For store og små. Og så er Jotex et rigtigt fint sted, at finde fine ting til priser, hvor man kan parkere de værste nerver:)

[Sandfarvet tæppe i uld HER og stor hvid keramikvase HER]

[Vi gemmer larmende plastiklegetøj i sofabordet med opbevaring – I finder det HER. Vi har haft det siden marts, hvor det erstattede et gammelt plexibord jeg havde købt på DBA i mine unge single-dage og som den lange hadede af et ondt hjerte. Det er seriøst genialt med opbevaringen. Mads var ellers stor fortaler for dette, men jeg synes det blev lidt for stort og lidt for flashy, omend det er ret sejt – kompromiset blev det sorte..]

[Puffen ved siden af TV-møblet købte jeg i sin tid til soveværelset, men nu bor den i stuen – I finder den her. Opbevaringskrukken (som er Elises yndlings-gemmested til sutter) er også et ældre køb, og derfor udsolgt i hvid, men I kan finde den i grå HER]

… Og jaja – der er mægtigt opryddet på lige disse billeder, men husk lige, at min stue også kan se sådan her ud. Tit. Og ofte;)

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top