Du læser nu
Outfit: nude, blonder og de sidste krampetrækninger inden barsel..

Outfit: nude, blonder og de sidste krampetrækninger inden barsel..

Åha venner – jeg synes det begynder at være lidt tungt. Opad bakke, når der endnu er over en måned til termin, men altså – til 3D-scanning i sidste uge blev han skønnet til 2600g svarende til ca. 35+0 så det er måske ikke så mærkeligt endda, at jeg synes det kan mærkes.

På mandag står den på scanning igen. Som nævnt et par gange, bliver jeg fulgt lidt ekstra denne gang, fordi Elise kom ud og vejede 4800g og de vil altså helst undgå babyer større end 4500g.

Derfor forbereder jeg mig også på, at jeg ikke nødvendigvis får lov til at gå tiden ud – og at jeg helst skal være klar til at holde barsel allerede om nogle uger.

Som jeg skrev i det her indlæg, så vil jeg gerne være bedre til at holde ‘fri’ på barsel end jeg var første gang (ja undskyld, jeg skal være den første til at skrive under på, at man altså på ingen måde holder fri, når man holder barsel, men i blog-forstand), og det betyder, at jeg har forsøgt at være bedre forberedt denne gang, end jeg var første gang.

Og jeg ved ikke hvor godt det er lykkedes, men jeg har ihvertfald forsøgt. Planlagt alt muligt forskelligt indhold. Fra en lille føljeton, hvor I skal møde nogle seje damer fra mit netværk til en lille snak om lederskab, moderskab og den slags. Til besøg og boligsnak hos nogle af dem, der inspirerer mig mest på den front. Og til et par opskrifter. Og bolig-indlæg og beauty-indlæg. Og så håber jeg, at finde overskud til at dele nogle “live” glimt, tanker og refleksioner fra barselsboblen, når jeg sidder dér. Så det altså bliver en blanding af indhold, præcis som det plejer.

Jeg har takket pænt nej til alle invitationer jeg har modtaget fra 1/8 og frem (.. på ubestemt tid.. jeg tænker, at jeg må se tiden an, og se hvornår jeg er klar til at komme ud igen.. Med Elise blev jeg det ikke før hun startede i vuggestue) og ser frem til et efterår i min lille puppe med min lille familie.

Og nu – nu lukker jeg computeren og triller i sommerhus i et par dage <3 Vi ses i sommerlandet!

 Kommentarer (5)
  • Hvor er den rosa sag fra? Er inde i et rosa flip, måske fordi jeg venter en pige!!! Bare ærgerligt at hun kommer til at arve sin brors blå garderobe 😂

  • Det lyder som en god plan, at holde mere fri og bare være til stede i nuet.. Den tid kommer bare aldrig rigtigt igen. Men det må virkelig også være det svære ved at være selvstændig! Jeg er også på barsel, men ansat og der er absolut ingen forventinger til mig, tværtimod…

    Lidt off topic, men har i fundet navn til Lillebror? Eller hvordan med det? Ikke at jeg forventer du vil afsløre det, men mere bare af nysgerrighed over, om I mon er landet på et ☺️

  • Du ser skøn ud, Acie. Jeg forstår godt, at det er ved at være lidt tungt pt. Rigtig god sommerhustur til jer 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top