Du læser nu
En fødselsdagsgave med fem arme og en fødselsdags-rabatkode til jer…

En fødselsdagsgave med fem arme og en fødselsdags-rabatkode til jer…

Igår blev jeg 33 – og tak for alle jeres søde hilsner på instagram. Jeg havde en helt igennem herlig dag uden for meget ståhej, men tilgengæld med masser af tid og hygge med mit lille hold.

Jeg ved ikke, om det er biologien, der spiller ind, men på helt klassisk slut-gravid manér, kan jeg mærke trangen til at trække mig tilbage og bygge hule, og havde derfor ikke de store planer om fødselsdags-festivitas og/eller -gæster. Jeg ville helst bare være sammen med mine 2. Inden det bliver til mine 3.

Så sådan blev det. Kombineret med morgenbrød fra Juno (det ér og bliver min favorit) og et par praktiske gøremål. Det er en tradition at Skjorten og jeg holder fri på hinandens fødselsdag, og derfor havde han altså tid til at bruge dagen på, at vi sammen kunne hente den søskendevogn vi havde bestilt og klaret et par andre små-ærinder rundt omkring.

Og også tid til at hænge min fødselsdagsgave op. Den hedder Leonard og er fra Menu. Og det er altså den på billederne.

Historien er faktisk lidt sjov, for jeg fik samme lampe, da jeg fyldte 29. Jeg skrev faktisk om den hér, kort forinden. Men dengang var den i rest og havde lang leveringstid, og 10 dage senere skete det her – og ovenpå ferie og frieri virkede det pludselig fjollet med sådan en fancy lampe, og jeg tænkte, at jeg havde fået, hvad jeg fortjente af store dyre ting, for en rum tid 😉

Men efterhånden som min DIY Ikea-lampe begyndte at flosse lidt i kanterne og se noget tarvelig ud efter flere års tro tjeneste, så synes ham den lange altså, at nu måtte tiden være inde til, at jeg fik den lampe. Igen.

Denne gang i den lidt større version og denne gang med de store pærer i opalglas. Og den er så smuk og passer helt perfekt i vores spisestue. Den er købt hos Moodings, som spurgte om jeg havde lyst til at dele en rabatkode med jer – og det har jeg altid. Så det følgende skal altså læses som reklame alene af den grund – jeg får ikke noget for det selv. Jeg deler bare en rabatkode I kan bruge, hvis I vil.

Den elegante kode F2TPJXVVD5BH giver 20% på alt – dog ikke i forvejen nedsatte varer og disse brands: Tekla, Aiayu, Fritz Hansen, Oliver Furniture og Gubi 🙂 Koden virker til d. 18/8.

På collagen her nedenfor, har jeg samlet nogle af de ting, vi selv har indrettet os med, og som I oftest spørger ind til – blandt andet nogle fine sager til børneværelset, hvis andre (også) er igang med at indrette den slags.

 

 1. Den klassiske Sebra-seng – kan man efterhånden forestille sig et børneværelse uden? 😉
 2. GOTS-sertificeret sengetøj til den mindste..
 3. En fin uro – der kan hjælpe til det med den gode nattesøvn.
 4. GOTS-sertificeret babynest med bærestropper.. Så smart, så praktisk.
 5. Puslebord med opbevaringsplads – næste gang vil jeg klart investere lidt mere i en god pusleplads.
 6. Fin lille dukkevogn (gåvogn)
 7. Stol til børneværelset med søre musseører.
 8. Fin karafel til barvognen – med lidt antikke vibes…
 9. Vasen vi har stående på spisebordet – gerne med grønt fra haven..
 10. De bedste spisebordsstole fra HAY – fås i flere farver, hvis man ikke lige er til sort.
 11. Pænt, klassisk bestik fra Georg Jensen – designet hedder Bernadotte og vi er så glade for vores.
 12. Lyserød velourpuf fra Normann Copenhagen
 13. Stort rundt spejl til badeværelset
 14. Lækre badehåndklæder (.. kan også være en del af indretningen)
 15. Duftpinde, der giver lidt ektra ‘ro’ 😉
 16. Håndsæbe fra Meraki – pæn og dekorativ..
 17. Tæpper fra Nordal – vi har et liggende i vores mellemgang..
 18. Pænt konsolbord i messing og glas
 19. Grafisk spejl fra Reflections – et statement piece til din indretning. Selv Skjorten er glad for vores.
 20. Glaslampe med grå velourskærm… Passer nærmest ind overalt.

 Kommentarer (15)
 • Hej Anne

  Jeg har netop skrevet med Menu om kombinationen af Leonard og Menus pærer TR Bulb. Menu anbefaler nu pludselig ikke, at TR Bulbs anvendes til Leonard.

  Har du/I haft problemer med lampen? At ledningen ikke holder eller at lampen hænger skævt?

  • Det er virkeligt irriterende – det er jeg så ked af venner! Min kontakt holder selvfølgelig ferie og jeg kan ikke komme igennem – jeg vil forsøge, at fikse det sådan, at koden bliver forlænget i den anden ende, så jeg håber I vil have tålmodigheden med. Igen, undskyld mange gange!!!

  • Jeg har lige prøvet med en seng fra Sebra og koden virker nu <3 Beklager besværet!!!

 • Øv, jeg får desværre besked om at min kurv ikke opfylder betingelserne for kurven. Forsøger at købe en sengerand fra Sebra og en vådserviet vover fra Cam Cam 🙁

  • Hmm – det var underligt! Jeg sender din besked videre! Den virkede fint, da jeg testede koden i sidste uge.

  • Jeg fik samme besked, da jeg forsøgte at købe sebra sengen 😕 Har skrevet til Moodings og venter på svar 👌🏻

  • Jeg har lige forsøgt at proppe en Sebra-seng i kurven og koden virker nu – ingen kunne sige, hvad der var galt. Så underligt. Men ihvertfald, så skulle det spille nu og jeg er virkelig ked af bøvlet! <3

 • Stort tillykke med dine 33 smukke somre 🙂
  Og meget flot 5 armet 🙂
  Jeg forstår godt du vil trække dig til familieboblen, gør du det og nyd det, den tid er jo væk før du få blinket mange gange.

 • SÅ pudsigt… vi har netop købt PRÆCIS samme (mega smukke!:)) lampe og også valgt opalglaskuplerne. Vores hænger så bare i sofastuen – men hvor ser det super flot ud over jeres spisebord!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top