Du læser nu
Gode spil til iPad for 2årige…

Gode spil til iPad for 2årige…

Jeg ved godt, at det der med børn go skærme kan være noget kontroversielt noget, og det har jeg egentlig ikke tænkt mig at gøre mig den mindste smule klog på.

Herhjemme har vi (indtil videre?!) en ret lempelig skærmpolitik og det fungerer fint med Elise, men jeg tænker, at så snart vi oplever, at det bliver ‘for meget’ eller iøvrigt ikke fungerer, så ændrer vi nok politik.

Anywhoodles, det var som sagt ikke dét det skulle handle om, for jeg er sikker på, at alle forældre gør præcis som de mener er bedst for deres barn, og hvad mere kan man så ønske sig.

For nylig er Elise derimod blevet rigtigt glad for at spille små spil på sin iPad og det er enormt hyggeligt, at sidde og gøre sammen med hende. Man kan næsten høre hendes lille hovede knage og brage, og det er så skægt at opleve, hvordan hun bliver bedre til spillene dag for dag, og lærer nye ord oven i hatten.

Jeg har ikke haft meget held til at google mig frem til gode spil selv, så jeg spurgte på instagram i forrige uge og fik virkeligt mange gode bud – og lovede også at dele, hvad der kom ind. Så dermed altså dette indlæg, omend jeg ved at målgruppen er noget snæver. I der ikke har børn i den relevante alder, må skynde jer videre 😉

6 gode iPad-spil til den 2årige…

(baseret på en meget snæver fokus-gruppe bestående af den lille dame på billederne hér;)).

♥ Pegebog Børn:

En pegebog, men på iPad-manér og tæt på Elises favorit-spil. Jeg kan godt blive lidt træt af at høre på det monotone “Hvor er cyklen?”, “Hvor er bukserne?”, “Hvor er elefanten?”, men altså hun elsker det og det er jo det vigtigste. Og det er hyggeligt at spille det sammen.

♥ Hupsi:

Et lille musik-spil, hvor der spiller en (ikke for irriterende) sang og barnet imens skal trykke på ting på skærmen. Elise synger med på sangen og kigger stolt, når hun har haft en god winning streak på at ramme ting.

♥ Bimi Boo:

Der findes en milliard Bimi Boo spil og de kan alt fra musik til vendespil – det er et Bimi Boo-spil Elise spiller på billederne hér, og jeg troede først det var lidt for svært, men hun fangede det hurtigt og det er så skægt at se den lille iPad-finger trække kortene hen på de rigtige dyr.

♥ Ramasjang-app’en:

Her er spil med alle vennerne fra Ramasjang – fx Leg med Rosa, Ramasjang Malebog osv. Sidstnævnte er det spil i app’en vi har brugt mest. Elises iPad er en gammel sag hun har arvet fra mig, og den er altså ikke den hurtigste i verden – Ramasjang app’en kan være liiiidt svær at trække. Det problem har vi ikke med de andre apps, så jeg tænkte det var værd at nævne.

♥ Lego Duplo Train:

Elise har et Lego Duplo tog og e l s k e r det. Egentlig elsker hun toge generelt og much love til de søde togførere på Kystbanen, der altid vinker og giver et lille dyt, når vi står og trykker næserne flade mod trådhegnet på broen for at se togene passere. Lego Duplo Train-app’en kan bruges både alene og sammen med toget, og der bliver sagt ‘fut fuuuut’ i stor stil, når toget kører.

 

Jo, det var listen – byd endelig ind, hvis I synes jeg mangler nogen. Måske vi kan inspirere hinanden?

 Kommentarer (9)
 • Jeg har gruppen “ideer til leg” på facebook, hvor der allerede er kommet virkelig gode bud på leg.

 • Tak for tip! Vi står og skal til at købe iPad til de små, så det er perfekt med sådan et indlæg!
  – I forlængelse af det, må jeg så spørge hvilken ipad I har? Vi har aldrig ejet en før xD

  • Av, jeg kan ikke huske det. Det er min gamle hun har arvet og jeg tror den er +5år gammel, så sikkert ikke en model der overhovedet fås mere.

 • Vi har været glade for Rasmus Klump appen siden vores søn var lidt over 1 år. Nu er han snart 4 og bruger den stadig, for man kan låse flere funktioner op efterhånden som barnet bliver ældre. Der er selvfølgelig lidt betaling men for så godt indhold synes jeg det er ok. Der er både film, bøger, musik, dans, puslespil, vendespil, tegning. Lave pandekager og find-klump.

 • Min datter bliver 2 til december – det er så skønt med alle dine fif (har fulgt dig i maaaaaange år😉🤩!
  Den der lyserøde holder, IPad’en sidder i, hvor er den fra?
  Kh Mette

 • Sjovt, pegebog for børn var også min piges første spil – hun er ovre det nu, men jeg mener vitterlig, at det gav hende det første ordforråd og var sindssygt lærerigt – selvom det sådan rent visuelt og designmæssigt ikke ser ud af det helt store. Stor anbefaling!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top