Du læser nu
En god start på dagen…

En god start på dagen…

Når jeg sådan er på barsel og mit liv ikke kører i vanlige faste rammer som ’til hverdag’, så sker det alt for ofte, at jeg ikke får spist morgenmad.

Tiden forsvinder. Pludselig er det frokost. Og jeg har ikke fået mere end en kop kaffe.

Ret dumt, for jeg kan mærke det hele dagen, hvis jeg er kommet skævt fra start.

Og jeg synes også det er svært – det skal være hurtigt og det skal være noget vi har. Og noget som ikke bliver dårligt eller tørt alt for hurtigt, for der er jo kun mig til at spise det.

Men på det seneste har jeg spist havregrød. Og det har jeg ellers aldrig brudt mig om (tapetklister-vibes, ad). Men én af pigerne på mit barslestræningshold gav et godt tip, som jeg har taget til mig – og som jeg gerne vil give videre.

Vaniliesukker.

Simpelt, men godt. Så nu laver jeg altså min havregrød med et lille drys vaniliepulver. Eller kardemomme. Eller kanel. Og det gør en verden til forskel. Og så spiser jeg den med gode toppings. Den sukkerfri æblemos fra Urtekram er virkelig god! Og en klatpeanutbutter. Og ellers hvad vi lige har – resterne af en banan Elise ikke har gjort færdig, frosne bær eller noget tredje.

Grøden laver jeg iøvrigt på finvalsede havregryn (så synes jeg den bliver bedst) og jeg holder det helt enkelt – et skud kogende vand fra vores Quooker, trække i 2 minutter og et skvævt kold mælk oveni. Og så toppings på. Jeg lægger dem aldrig så pænt, som på billederne hér, men jeg synes alligevel at jeg ville umage mig lidt for at få sådan en gang grød til at se bare lidt appetitelig ud;)

Det er virkeligt nemt. Og virkeligt godt.

 Kommentarer (5)
  • Stærk kombination! Min favorit er havregrød kogt med salt og toppet med banan, kokosmel og lidt hakket mørk chokolade samt iskold havremælk rundt i kanten. Uh glæder mig allerede til i morgen tidlig 😀

  • Jeg er en af dem der slét ikke kan fungere uden morgenmad, så fuld sympati herfra! Jeg er sprunget på overnight oats, og chia grød for at lette morgenprocessen. Meget mindre opvask om morgenen, og mindre besvær.

  • En smule hjemmelavet pumpkin spice pifter også gevaldigt op 🎃 Men det passer bare bedst til de dage hvor det er en smule koldt eller vådt udenfor 😌

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top