Du læser nu
Februar-listen: ferie, ego-strik og gammeldags fastelavnsboller..

Februar-listen: ferie, ego-strik og gammeldags fastelavnsboller..

Hurra venner, vi overlevede! Overlevede grå, mørke, klamme januar. Jeg har sagt det før, og vil ikke holde mig tilbage: jeg hader januar. Men nu er det februar og det er en måned, der klinger langt rarere i mine ører.

Oftest betyder februar skiferie. Sådan har det været, siden jeg var barn. Men lige i år, har vi skubbet skiferien lidt – det vender jeg tilbage til. Istedet tager vi mod varmere himmelstrøg – vores første ferie, som en familie på fire. Jeg er liiiiidt spændt på, hvordan det kommer til at gå. Både det med at flyve med to små og dét at vi alle skal sove på samme værelse, bliver liiidt spændende. Vækker de små mon hinanden på skift?! Det håber jeg virkelig ikke…


I februar vil jeg gerne:

💖Holde ferie. Tage på ferie. Vi rejser i morgen – sy’ på. Med farmor og farfar i bagagen og forhåbninger om en tiltrængt slapper-uge, hvor den lange og jeg, også vil få tid til at kigge hinanden lidt i øjnene, for første gang siden.. well… September-ish.

💖Få lidt farve i kinderne – jeg synes godt nok, at det er et sørgelidt syn, der møder mig i spejlet for tiden. Suk.

💖Endelig (!) få læst (… altså.. med ørerne ik’!?;)) Sara Omar’s “Dødevaskeren”… Ved ikke hvorfor det har taget mig så længe.

💖Nyde at lyset er på vej retur. Og at det ikke bliver mørkt kl 14 længere. Hurra.

💖Komme videre med den der novice sweater fra Petit Knit, som volder mig lidt kvaler – de første omgange er svææære.

💖Besøge næste spændende dame til en snak om det med karriere – hun er selvstændig og mor. Og dét glæder jeg mig, især, til at snakke med hende om, hvordan hun balancerer.

💖Forsøge at drikke lidt mindre kaffe og spise lidt mindre sukker. Forsøge. Svært, når Espresso House lige er åbnet i mit postnummer. Det gjorde lige min barsel 400% bedre, ha.

💖Finde en ny slags træning at kaste mig over. Dét efterfødselsforløb jeg har deltaget i er afsluttet, så nu skal jeg finde på noget nyt – hjemmeyoga? Løb?


Det skal jeg se:

… Den nye sæson af “Badehotellet” og “Fra ét-værelses til Strandvejsvilla”, som giver mig lyst til at blive ejendomsspekulant.


Månedens outfit:

I får to, for ferien kommer til at byde på badedragter, denimshorts, hvide sommerkjoler og favoritterne fra Month of May. Blandt andet den her. Herhjemme bliver det jeans, skjorter og årets bedste (.. og eneste, bevares) udsalgsscoop – frakken fra Blaire. 


Månedens cravings:

1 times fred og ro ved poolen, gode salater med masser af grønt (er ved at være TRÆT af vintermad), en dameaften med veninder og vin, gammeldags fastelavnsboller, forår og liiiidt mere nattesøvn.


 

Skal I mon også på ferie i februar?

 Kommentarer (8)
 • Vi skal på solferie i marts, så jeg satser på at du kan give gode tips til at rejse på solferie med de små 🙂 det bliver skønt!

 • Ingen februarferie her – er lige komet hjem fra skiferie i Colorado, så jeg klager ikke. 😁
  Er lidt spændt på at høre hvad du synes om Dødevaskeren… Jeg føler, at jeg er den eneste i verden, der var pænt uimponeret af den. 😳

 • Rigtig god ferie! Jeg skal på en lille dameskitur til Chamonix, og der bliver bare fuldstændig eminent! (Skal bare liiiiiiige blive lidt tyndere, så jeg kan passe mine skibukser)

  Jeg kan anbefale reformertræning. Det er rimelig overkommeligt og ok effektivt

 • Åh altså, hvor jeg misunder dig – kunne så godt trænge til lidt sol og ferieboble. Den sidste måneds søvnløse nætter der virkelig blevet googlet afbudsrejser :p
  Go’ tur!

 • YAY. Vi tager også på ferie i morgen i en uge. 2 små børn og 2 sæt ekstra voksenhænder med – præcis som jer. Jeg var egentlig i tvivl om, om det var ‘nødvendigt’ da min mand foreslog det kort efter jul, men nu synes jeg, at det er verdens bedste idé. Jeg glæder mig så meget, at jeg ikke kan sove, selvom vi skal afsted MEGET tidligt i morgen. Jeg håber, at din ferie bliver mega god og rar <3 Og at min bliver lige så god som din 😉

 • Rigtig god februars ferie 🙂 Vi er lige kommet hjem fra en uge på Lanzarote – vores januar ferie. Virkelig virkelig skønt med sol og varme.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top