Du læser nu
Undskyld her roder!

Undskyld her roder!

Jeg roder. Både irl og digitalt lige nu.

Undskyld.

Digitalt er jeg ved at ‘re-decorate’ og den slags roder jo, når man står midt i det. Jeg håber det hele falder på plads i løbet af dagen (med fonte, ting der hopper og danser osv), og glæder mig til at byde jer rigtigt velkommen i mit nye lille digitale hjem i morgen. Og fortælle lidt om hvorfor, hvordan og den slags.

Indtil da håber jeg at I vil bære over med mig❤️

 Kommentarer (3)
 • Når du nu er igang med lidt nyt.. Kan du så hjælpe med afklaring til en forholdsvis ny læser…..
  Hvordan udtaler du Acie? xD
  Er vi ude i ‘ægsi’ eller ‘asje’?? Er der en historie til hvorfor dette navn hænger ved? 🙂

  • Det er du slet ikke den eneste der har undret sig over. Udtalen bestemmer du helt selv – both work! På mit (engelskprogede) arbejde blev jeg kaldt Æjsi, mens danske veninder kalder mig Asje. Det kommer af ‘AC’ – enten udtalt på engelsk eller udtalt snøvlende på dansk (det var sådan det opstod – en fuld kammerat kunne ikke få AC over sine læber. Det blev til Acie).

   Historien bag får du i store træk her: https://acie.dk/2019/04/30/kaffeslabberas-altsaa-hvad-hedder-du-egentlig/

   klem og velkommen til 🙂 <3

 • Du arbejder sikkert allerede på det, men kan ikke lade være med at komme med et par kommentarer på det nye layout. Beklager, når du ikke har bedt om det, men jeg er UX designer til daglig, så det er en arbejdsskade.

  – Den skrå skrift i overskriften er virkelig svær at læse
  – Størrelsen på fonten i kommentarsporet er virkelig lille og derfor også svær at læse
  – “Læs også” links midt i teksten er no-go. Vi har kørt flere AB test og brugertest på mit arbejde, som entydigt viser, at “Læs også” links bør placeres i bunden af teksten og ikke i løbet af teksten. Både fordi de kan give en højere bounce rate, men også fordi de skaber tilgængelighedsproblemer i forhold til at læse dine tekster (som jo altid er virkelig gode at læse).

  Du arbejder sikkert allerede på ovenstående, så bare ignorér 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top