Du læser nu
Om blød strik, danske brands og dygtige damer…

Om blød strik, danske brands og dygtige damer…

Jeg har en klar forkærlighed for (mindre) danske brands, startet af dygtige damer. Og blød strik, flæsekjoler, bobler, lydbøger og flere andre ting. I dag skal det handle om dygtige damer og blød strik.

Tilbage i efteråret faldt jeg over O’Tay. Og jeg har ved flere lejligheder nævnt dem her på bloggen (bla her). For de kan noget. Noget der falder liiiiige i min smag. Og nederst i indlægget finder I altså en rabatkode til herlighederne:)

[Her har jeg Gigi merino-strik på i offwhite – I finder den HER]

Først og fremmest kan de noget med strik – i bløde (ordentlige) kvaliteter. Merino, cashmere, mohair.

Men de kan også noget med hvide kjoler i broderie anglaise. Det kommer vi tilbage til en anden dag.

Og det er altså Stephanie og hendes mor, Vivian, der sammen har startet O’Tay. Og navnet? Det var sådan Stephanie som barn sagde ‘Okay’, og det er hængt ved. Med en tumling i huset, kan jeg så meget sætte mig ind i søde små fortalelser. Herhjemme spiser vi fx gerne ‘gojadeller’…. OG Elises yndligsret er ‘kyllenosser’ (… chicken nuggets)..;)

[Her har jeg Gundhild på i beige – jeg elsker de fine similiknapper. Det er en perfekt sommer-cardi. I finder den her]

O’Tay så dagens lys i april 2019 – Stephanie er bosat i østen og styrer produktion helt tæt på, mens Vivian står for hjemmefronten hér i Danmark. Filosofien er at alle kvinder skal have råd til at købe tøj i ordentlige kvaliteter og produceret under ordentlige forhold, og det kan lade sig gøre, fordi alle mellemled er skåret ud af produktionskæden. Hvis jeg selv skulle starte et tøjbrand ville jeg, plus minus, fokusere på det samme. Blød strik, gode basics med feminine detaljer, flæsekjoler. Og den slags.

Og i morgen, d. 9/7, kl 12 åbner de to dygtige damer et kombineret showroom og butik i hjertet af Odense. Adressen er: Vestergade 73, 1 sal. 5000 Odense C. Hvis man holder til på de kanter.

Jeg ved, at de i den forbindelse byder til åbningsreception d. 9, 10 og 11 juli:)

Jeg har fulgt klargøringen af deres nye sted på instagram og det ser pæææænt ud – messing, marmor, lyserød velour. You get the picture. Det helt rigtige sted for blød strik og blondekjoler at bo, tænker jeg.

Men vi er jo også en del, der ikke lige har mulighed for at kigge forbi det nye sted, så vi må fejre på anden vis – koden acie15 giver derfor -15% på hele shoppen fra i morgen d. 9/7 t.o.m. på lørdag d. 11/7.

Udover de to strik-sager jeg har på hér, får I her 5 af mine favoritter:

… Jeg kunne næsten blive ved, for det hele er pænt. Men altså. O’tay du er mere end ‘okay’, synes jeg <3

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top