Du læser nu
Lyt, læs og se i September: Helikopter-sexisme, de bedste croissanter og et renoveringsprojekt på Sicilien…

Lyt, læs og se i September: Helikopter-sexisme, de bedste croissanter og et renoveringsprojekt på Sicilien…

Ohøj weekend og velkommen til.

Hér står den på barnedåb, omend i nedskaleret version. Hele familien skulle have været afsted, men aht Corona har vi besluttet at jeg tager afsted alene. Det er nemmere for mig, at holde afstand, spritte hænder og lade være med at slikke på alt på min vej, end det er for mine børn.

Så sådan må det være.

Men det var, iøvrigt, slet ikke dét det skulle handle om. Det skulle handle om ting jeg er faldet over på det store interweb den seneste tid. Og som jeg synes er et læs, lyt eller kig værd. Jeg er ikke nødvendigvis enig i de perspektiver jeg deler her, men jeg synes også det har værdi, at lytte til dem, der ser verden anderledes end én selv.

Og med de ord:

Det kan du læse:

Det kan du lytte til:

  • Zetlands Helikopter om Sexisme
  • “Fruen” af Malene Lei Raben – faktisk anbefalet af Caroline fra Karriere-føljetonen og jeg er nu 1 time og 34 minutter inde i fortællingen og støtter op om anbefalingen.

Det kan du se:

  • “The Home Edit” – beyond letbenet, men vær beredt på at få lyst til at organisere ca. hele dit liv, når du har set det her.
  • “Husdrømme på Sicilien” – hvis du også er en sucker for ‘Han, hun og drømmeslottet’, så vil dette også være et hit.
  • “The Sinner” – sæson 2 af Jessica Biehls thriller-serie. Virkelig god. Klar anbefaling. Og lidt uhyggelig.

Rigtig god weekend, søde damer! Tak fordi I kigger forbi hér på min lille plet.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top