Du læser nu
Nytårstalen: et tak og lidt om planerne, projekterne og partnerskaberne for 2021…

Nytårstalen: et tak og lidt om planerne, projekterne og partnerskaberne for 2021…

Til sommer fylder mit lille online-univers her 13 år og træder således ind i livet som teenager, med alt hvad det betyder af oprør og frigørelse.
Og det føles somehow meget rammende, for hvor jeg føler vi sammen er på vej hen.
Men inden jeg når så langt, vil jeg gerne benytte lejligheden her til at sige stort tak, til og for jer der følger med hér. Tak for i år.
Tak for jeres engagement, indspark og kærlige hep. I gør mig klogere, hver dag og jeg sætter virkelig virkelig stor pris på de små ‘snakke’ vi kan have i kommentarsporet om det ene om det andet. Tak fordi I både gider snakke økonomi, karriere, investeringer, mascara, champagne, beige sofaer og alt der imellem.
Tak fordi I taler pænt til mig og hinanden i kommentarsporet. Og tak for vores fine fællesskab her på min lille digitale plet.
Tak.

Jeg glæder mig – mere end nogensinde – til at springe ind i et nyt år. For det første er det mit første år som fuldtidsblogger, hvor jeg ikke også kommer til at bruge halvdelen af året på at være på barsel. Jeg var på barsel i 2017. I 2018. I 2019. Og i 2020. Ikke hele tiden, bevares. Men enddog.
Og jeg tænker, at de fleste kan nikke genkendende til, at det ikke nødvendigvis er i de år, hvor man også jonglerer en barsel, at man får taget de store professionelle kvantespring. Nogle gør. Men ikke alle.

Det er ikke fordi jeg har ligget på den lade side – undervejs er det blevet til en bog, flere børnetøjskollektioner, mange mange indlæg, et par podcasts samt features i forskellige andre medier – fra BT til Boligdrøm og ChriChri Mag.
Men jeg sidder stadig med følelsen af, snarere at have bibeholdt et status quo end at have bidraget med.. ehr… noget nyt. Med at løfte barren. Den slags.*
Og det håber jeg, bliver anderledes i 2021.

Bag skærmen har jeg fundementalt ændret den måde jeg arbejder på – fra at have været en del af et stort netværk er jeg gået solo og er teamet op med én, der kender mig bedre end de fleste og som til dagligt hjælper mig med at sætte retningen for mit brand. Hvorfor? Fordi intet er sværere end at se objektivt på sit eget brand, når man selv er sit brand. For 10 år siden var jeg med til at starte det i dag hedengangne Looklab, som vel meget godt kan beskrives som forløberne til alle de små agenturer vi ser i dag. I’ve done that, tried that. Og derfor ville jeg gerne noget andet. Det andet var i lang tid et stort netværk. Nu er det et professionelt makkerskab. Hun hjælper også andre, men det har ikke noget med mig at gøre. Jeg er ikke en del af nogen lille klub. Jeg er bare mig. Jeg har hyret en makker**. Og hendes øvrige aftaler blander jeg mig ikke i.

Og i 2021 har vi sammen arbejdet mod at få nogle god partnere på nogle faste formater I allerede kender. Det er ikke dem allesammen jeg kan fortælle om endnu (fordi kontrakter, underskrifter og sådan noget jazz), men flere af dem har jeg allerede løftet sløret for. Jeg skal lege med Ford i hele 2021 – og lave fedt content om familieudflugterne. Det var oplagt – for da vi sad og snakkede om, hvem der kunne være gode partnere på dét format kiggede vi ud i indkørslen og ringede så til Ford. Den var de med på.

Derudover skal jeg hud-nørde med A-Derma. Snakke eksem, kløe og hudpleje. Fortsætte den lille føljeton om ‘Hjælp det klør’. Det er mere snævert, men det passer enormt godt til mig – til min professionelle baggrund, til min hudtype og til de der lidt nørdede emner, jeg godt kan lide at fordybe mig i.
Og så skal jeg indrette med Ilva. Hele året. Fra fælles børneværelser, til sommerhus og uderum. Jeg håber, at kunne inspirere. Lave smukt visuelt indhold, hvis primære formål er netop dét. At være smukt. Den slags kan jeg virkelig også godt lide. Vi har nørdet nye formater – smukke videoer og meget andet.

Og apropos sommerhus, så skal I også med på den rejse. Med på rejsen til det nye sommerhus. Igen, sådan én af dem som bare blev, fordi alle parter synes det var en god idé. Mine svigerforældre er igang med at bygge nyt familiesommerhus med Planet Huse, og det kvidrede jeg lidt om i sommer, fordi jeg brugte mange mange timet på at tegne. Det bemærkede Planet Huse og synes det var et fedt projekt. Så den proces bliver der også en rigtig sej lille føljeton ud af. Fra det første spadestik til materialevalg og indretning. Og så noget herligt videocontent.

Derudover skal vi også snakke hverdagsmad, vinskole, weekendkaffe og flere investeringer, mere karriere, økonomi, boligindretning, hverdagsliv, mor-struggles, garderobe inspiration (både on og off duty), beauty nørderier og alt det andet, vi plejer. Og også et par ting jeg endnu ikke helt har fundet formen på i mit hovede, men som ligger om rumsterer. Det med at representation matters. Og at størrelsen på en kvindes lår ikke definerer hende in any way, shape or form.

Og lige efter nytår har jeg en kaffedate med en jeg synes er ekstra sej. Vi har en idé til en bog vi gerne vil skrive sammen. Så den håber jeg også bliver en realitet, men den er endnu ret meget på idétstadiet, som I kan forstå. Men kodeordet er hverdagsøkonomi. Grønspættebogen alle tjekkede damer anno 2021 skal have. Men vi må se. Ideen er sjov, men mange mange ting kan komme i vejen.

Og sidst men ikke mindst, så er der også nyt layout på trapperne. Vi sidder og finjusterer bag kulisserne lige nu, og jeg glæder mig til at byde jer velkommen i det nye år. Brugervenlighed og læsevenlighed med fokus på det visuelle (fordi jeg holder af, at flankere mit indhold med smukke billeder) er arbejdstesen.
Det er tankerne. Planerne. Intentionerne. Sådan på det overordnede plan. Jeg er så klar til 2021 – og håber at lockdowns og hjemmepasninger ikke spænder alt for meget ben for mine grandiøse planer (og sender i samme åndedrag et opmuntrende klem til de af jer, der skal startet året med at forsøge at arbejde og hjemmeskole samtidigt♥️)

Og igen. Stort tak for i år. Pas på jer selv i aften. Vi ses i 2021.     

*… Når jeg læser det sådan her sort på hvidt, kan jeg imidlertid godt blive i tvivl om det bare er min indre insecure overachiever der snakker (hende fortalte jeg ivørigt mere om i den episode af BusiGirl podcast jeg deltog i for nogle måneder siden). 
** Agent, manager, business partner – kald hende hvad I vil. Jeg kalder hende bare Louise;)

 Kommentarer (12)
 • Godt nytår! Jeg håber der kommer flere indlæg om investering i 2021 – synes du er så god til at skrive om det på en lige dele lowkey og inspirerende måde 🙂

 • Spændende med nyt layout(igen, har du ikke lige skiftet?)
  Jeg håber (krydsefingreemoji) så du vælger en anden font, en uden fødder, for den er bare nemmere at læse på skærmen 😉 Bare et tip fra en der engang var på grafisk linje haha, mange år siden, men var nærmest en af de aller første ting vi lærte når det kommer til læsevenlighed på skærmen 🙂 Rigtig godt nytår og som altid er det en fornøjelse at være læser herinde 😀

  • Ej, det er godt input. Jeg har altid tænkt (my own personal opinion), at fødder var nemmere at læse end uden. Så det er nice med input fra én der faktisk ved noget om det.
   Og ja og nej – det nuværende har hele tiden været tænkt som en mellemstation. Det skrev jeg lidt mere om her; https://acie.dk/2020/10/17/28632/

 • Vi skal også til at bygge sommerhus, så jeg glæder mig særligt til at følge med i jeres sommerhusprojekt

 • Rigtig godt nytår og det lyder bare spændende med dine planer for bloggen 🙂
  Tak for at få lov at følge og læse med i 2020 og jeg glæder mig til 2021 her på platformen 🙂
  Et rigtig godt nytår ønskes du og dine kære herfra landsiden 🙂

 • Godt nytår
  Jeg har været med alle 13 og tilbage på Jubii-debatten, så jeg glæder mig til at følge med dig endnu et år.
  Tak for dig!

 • Godt nytår og tak for så mange gode indlæg. Du rammer en virkelig god tone med en blanding af mange forskellige emner, både seriøse og “lette”.

 • Rigtig godt nytår Christine! Tusind tak for dit arbejde herinde og på IG. Du er en af de få “bloggere” (er det egentlig den rigtige terminologi længere?) som jeg følger, og jeg ser frem til (også) at følge med i 2021. Ligesom du bliver vi læsere også ældre og det er dejligt med inspiration som også udvikler sig i takt med at vi bliver ældre
  De bedste tanker til dig og din familie med håb om et godt 2021.

 • Det lyder spændende! Det er virkelig fedt, du tager os med bag kulisserne, og jeg glæder mig især til mere økonomisnak 🙂
  Godt nytår!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top