Du læser nu
Sommerhus: indretning og moodboard…

Sommerhus: indretning og moodboard…

Ja, jeg bliver lige i sommerhus-mode, for der er mange tanker at dele, men jeg ville godt liiiige være sikker på, at byggetilladelsen gik igennem før jeg begyndte at snakke aaalt for meget om det hér også.

Men som jeg fortalte igår, så er det gamle hus pt revet ned, så jeg tænker, at vi har passeret point-of-no-return – og har iøvrigt også passeret mange af de store strukturelle beslutninger, så lige for tiden tænker jeg mest på materialevalg og indretning. Sidstnævnte især fordi der skal planlægges el og stikkontakter, og så er det jo meget rart, at have en idé om hvor der skal stå hvilke møbler.

Og ambitionen er altså helt klassisk sommerhus-stemning à la dansk badehotel.

Jeg er også ret vild med mere ‘stramme’ sommerhuse, men det klassiske vil passe bedst til husets ydre, som igen passer bedst til omgivelserne og de andre huse i området.

Så sådan blev/bliver det.

Og her er lidt af det jeg har haft på mit moodboard, og som jeg har haft præsenteret for mine kunder (svigerforældre altså, ha) undervejs. De er ret easy going, og er bare glade for, at jeg gider bruge tid og kræfter på det, for det er ikke noget der rigtigt interesserer dem.

Alle billederne er fra Pinterest, og jeg har samlet dem på det her board, så I kan finde originalerne.

Derudover er der (Listen indeholder reklamelinks):

 

Jeg håber, at kunne gøre mig nogle gode fund på Den Blå Avis (og har netop haft min debut med at få fragtet ting af Mover i dag – det er jo genialt), men det må jeg hellere vente med indtil der faktisk står et hus før jeg begynder den helt store jagt.

Er blandt andet ret vild med tanken om Arne Jacobsens “Pariserstolen”, så den holder jeg godt øje med (og nu skal I ikke få nogle gode idéer derude – hvis der dukker én op på DBA sådan omkring maj/juni har jeg hermed lagt billet ind på den;)).

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top