Du læser nu
Marts-listen: hjemmeklip, skjorter, en tur til Paris og raviolien fra Mangia…

Marts-listen: hjemmeklip, skjorter, en tur til Paris og raviolien fra Mangia…

Det er forår!! Ihvertfald hvis vi spørger kalenderen. Marts.

Ovenpå hvad der føles som verdens længste vinter. Omend jeg synes februar fortjener lidt credit for god opførsel i år. Fra frost, sne, frosne søer, skøjtedates i høj sol til forårsvibes og 15 grader.

Jeg tror ikke, at jeg synes vi kan klage.

Og nu går vi ægte mod lysere tider. Vi snakkede om det ved middagsbordet forleden. Det er ikke længere mørkt, når vi spiser aftensmad. Vi spiser, når det er sagt, så også virkeligt tidligt, fordi små børn. Men det betyder noget. Lyset.

Jeg håber, at mart vil være god ved os. Og puste mere til håbet om en snarlig retur af en normal hverdag for os allesammen.


I marts vil jeg:

… Tage tøj på. Pænt tøj. Ikke hver dag. Men ofte.

… Endelig få nosset mig sammen til at få gjort mit lampeprojekt færdigt (Carl smadrede en af mine DIY-lamper for flere måneder siden, og jeg har været igang med at lave en ny i tusind år. NU skal jeg blive færdig).

… Re-decorate lidt iøvrigt. Har blandet andet gjort mig lidt af en scoop på Den Blå Avis.

… Beskære æbletræet. Det er nu, venner. Og beskære så meget andet i øvrigt. Klippe tilbage.

… Klippe håret. Selv. Ikke optimalt. Men nu går den vist ikke længere. Har ellers forsøgt at holde stand.

… Huske at nyde. Nyde hvor langt vi er kommet som familie i fht for et år siden. Der er mindre og mindre kaos (stadig ret meget kaos dog, ha),  men vi er et godt sted lige nu som familie. To børn med under to år imellem er sindssyg intenst, men det er en investering, og jeg ser allerede pay-off nu, når de to kegler hjuler rundt om spisebordet på hver deres cykel og leger godt.

… Indvie trappe-sæsonen. Havetrappen er mit yndlingsspot. Perfekt til en kaffe mens børnene leger.

 

Månedens outfit

… Jeans og skjorter. Måske ballerinaer, som jeg dristede mig ud i den dag, det var 15 grader. Det er min grænse. 15 grader. Så er det ballerina-vejr. Ellers så vinterstøvler. Og vinterfrakker. Ikke dyne-frakker som jeg ellers har levet i i februar og marts. Men frakker. Rigtige frakker. Og læbestift. Den her.

 

Månedens De-clutter

… Tør-vare skabet med mel, konserves mm i køkkenet og rodeskabet på kontoret. Elises tøj, hvis jeg skal være en dengse. I februar klarede jeg kaffe/krydderi/slik/vitamin-pille højskabet og mit eget tøj. For hver måned kommer der mere og mere orden på alt og det føles helt vildt rart.

 

Månedens cravings:

… Raviolien fra Mangia, hvidvin og venindetid, frokoster på fortorvscaféer, forårssol, en tur i svømmehallen og en kærestetur til Paris – kan I fornemme viben på billederne? København i Paris:)

Hvad vil I i marts?

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top