Du læser nu
Bolig: guide til den smukkeste DIY glaslampe…

Bolig: guide til den smukkeste DIY glaslampe…

Jeg har været krea i sidste uge. Det kommer lidt i perioder, men jeg har alle dage elsket at lave ting med hænderne – kan I huske sengegavlen? Eller puslekommoden? Eller mit hjemmelavede marmor-spisebord (som i dag er mit skrivebord)? Eller den store velourlampe? 

For noget tid siden, så jeg at seje Pernille (som jeg tidligere har besøgt i formatet “På besøg hos…”) havde lavet en guide til, hvordan hun havde lavet den smukkeste lampe af glas, som ikke kostede mere end jeg godt turde have dem stående i mit børne-hjem;)


LÆS OGSÅ: På besøg hos: DIY høje paneler, IKEA-hacks og herskabsstemning på budget…


Det virkede overkommeligt og jeg gik derfor i krig med at finde passende glas til projektet. Jeg ville gerne have to ens, så de kunne komme til at bo på vores sideborde i stuen, og derfor havde jeg ikke held med at finde genbrugsglas online. Der var ikke lige to ens vaser jeg kunne bruge – men dog en masse smukke vaser, der er helt oplagte, hvis man kun skal lave én.

Jeg har lagt en video på IG TV, hvor jeg viser hvordan jeg har gjort – og indkøbslisten kan I finde lidt længere nede.

Og resultatet ser I altså på billederne her. Jeg er mere end tilfreds, kan I tro. De ligner en million, hvis jeg selv skal sige det;) Og så er der noget enormt tilfredsstillende ved at have født dem selv – de bliver somehow liiiige dét mere smukke og perfekte… Lidt ligesom ens børn, ha!

Jeg kan godt lide, at de har lidt størrelse og ser ud af noget – og vil være en kærkommen afløser til dem vi har i messing, som jeg er blevet lidt træt af – de er stadig smukke, men trænger til at stå et nyt sted og pynte. Jeg tror de kommer op i soveværelset og bo som sengelamper. Hvis de kan være der (skråvægge). Hvis ikke, så ryger de i gæsteværelset, hvor vi slet ikke har nogen sengelamper i øjeblikket.

Det skal du bruge til din DIY glas-lampe

Og som sagt, så kan I altså se ‘how-to’ på IG TV her – videoformatet er jo lidt bedre til den slags:)

Nu går jeg bare og pønser på, hvad mine næste projekter skal være. Har lyst til at lave sideborde til sofaen, en piedestal, et sofabord, istandsætte en bænk til haven, sætte lister op i spisestuen og give vores IKEA-skab i soveværelset en overhaling. Som nævnt, så kommer det lidt i bølger, det der med at ville lave alt muligt, og lige for tiden, har jeg altså brug for at være lidt mindre i mit hovede og lidt mere i mine hænder❤️

 Kommentarer (5)
  • Sikke en flot lampe!
    Hvor stor er lampeskærmen i diameter? Og de glas man vælger skal vel være præcis samme diameter for at kunne “stables” ovenpå hinanden, går jeg ud fra?

  • Så fin lampe👍🏻❤️ Vil du ikke vise et billede hvor den er tændt? Er der også en pære nederst?

    • Jo – følg med på stories på IG. Der er ikke en pære nederst, nej 🙂

  • Hvor er den altså fin! Jeg er lidt nysgerrig på at høre, hvor du har købt “foden” som du ikke satte på henne? 🤔😍

    • Det er en lille tallerken jeg købte til vores bryllup (i 2016) i Søstrene Grenes – ville ikke blive overrasket hvis de stadig har lignende 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top